Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89, İskenderun
i̇...g
2011 senesinde zature geciriyordum, yanlış teshislerle çok ağır ilac verdi ve bünyem kaldırmıyordu, başka hastaneye gittigimde zature teşhisi konuldu ve uygun ilaclarla iyileştim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ha...ı
Sevgili Doktorum.Size yorum yazmak haddime değil .Ama yaşananları yazmak da yorum değil sanırım.2009 yılı kışında acil bir hasta olarak beni doktorumun yeni göreve başlamış olduğu hastaneye tesadüfen götürdüler.Acildeki ilk müdahelemin ardından beni servise alarak çekilmiş olan akciğer filmini Özlem hanımın evine maillemişler.Saolsun anında çıkıp gelerek müdahelede bulundu ertesi gun tekrar ayrılmaksızın ilgisini göserdi.Akciğerime endeskopi deyim ben ama tıp dilinde başka deniyor,gereken neyse yaptı ve beni araştırmaya sevketti.Bugun kendilerinin teşhis ve tedavisi sayesinde çok şükür çok çok iyiyim.Kendilerine teşekkur ediyorum ve bunu sayfasını ziyaret edenlerle paylaşmak istedim.Saygılarımla.
ne...ç
Müthiş bir doktor. Ben çok memnun kaldım. Bizimle çok yakından ilgilendi. Hayatımda gördüğüm en iyi doktor. Ona minnettarız . Teşekkür ederim özlem hanım. Sizin sayenizde bir hayat kurtuldu...
Özlem Berktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Berktaş, Göğüs Hastalıkları.
Özlem Berktaş adresi nerede?Özlem Berktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89 İskenderun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Berktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Berktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Berktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Berktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Berktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Berktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özlem Berktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.