yi...y
3/4/5 Şubat 2017 de annemin rahatsızlığı esnasında gösterdiği yoğun ve sıcak ilgi, mükemmel tedavisi ile hayranlık uyandıran doktorumuza minnettarız...
Gönülden Teşekkürler... Sevgiler Özlem Hanım...
öz...n
Sn.Dr.Özlem Birgili dört dörtlük bir hekim.Kendisi ve ekip arkadaslari Nöroloji Bölümünde kaldigim süre boyunca , var olan diger rahatsizliklarimin cözümü icin de cok caba harcadilar..Devlet Hastahanemizde Özlem Hanim gibi doktorlarimizin olmasindan gurur duydum.Hem hekimlik bilgisi ,hemde hasta ve hasta yakinlarina cok ilgili davranmasi nedeniyle,
kendisine ve ekip arkadaslarina cok tesekkür ederim..Keşke tüm doktorlarimiz ayni Özlem Hanim gibi, insanca tavirlariyla hekimlik bilgilerini bütünlestirebilseler.
M.Taşceviren
ke...l
Arkadas tavsiyesiyle ozlem hanimi tanidim okadar mutevazi okadar isinde olsun iyi bir hekim ki herkeze gonul rahatliği ile tavsiye edebilirim.onu tanidigim için çok sansliyim adam gibi doktor sizi çok seviyoruz
sa...ç
sayın dr özlem birgili ve ekip arkadaşları hastanede kaldıgımız süre içinde her hastalarına ilgi ve önem verdiği için ve babamada aynı ilgi ve önem verdiği için teşekür ediyorum saygılar
Özlem Birgili isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Birgili, Nöroloji.
Özlem Birgili adresi nerede?Özlem Birgili şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Taşlık Mah. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Birgili isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Birgili online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Birgili isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Birgili bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Birgili ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Birgili hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Özlem Birgili hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.