Sırakapılar, 495. Sk. No:27, Denizli
Denizli Özel Egekent Hastanesi
Hizmetleri arasında Çocuk Değerlendrme Testleri ,Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği-4 bulunmaktadır. Bireysel danışmanlık,çocuk ve ergen danışmanlığı ve aile danışmanlığı kapsamında hizmet vermektedir.
t.....
Danışan tavsiyesi ile gitim. 6 aydır tedavi görüyorum çok memnunum. Bundan önce ameliyatlarım oldu ve sıkıntım vardı 4 ayda yendik. Evliliğimdede sıkıntım vardı eşimle de konuştu Özlem Hanım. Sayesinde bir sürü şey atlattım ilaç kullanmadan. Çok zorlandık, hala sürüyor ama çok güçlü olduğumu söylüyor kendisi. Sadece konuşarak her şeyi çözdük. Yakınlarıma da tavsiye ediyorum kendisini. Çevremdeki herkesi yönlendiriyorum. Onu çok seviyorum.
f.....
Bütün tanıdıklarımı yönlendiriyorum kendisine. Nöroloji bölümüne gelmiştim tesadüfen başka bir doktor yönlendirmesiyle gittim Özlem Hanım'a. Dışarıdan da duyuyorum memnunlar çok. Orada kendimi ev ortamındaymış gibi hissediyorum. Danışman- hasta ilişkisi değil de arkadaşım gibi hissediyorum. Beni rahatlattı. Ben ona geldiğimde kötü durumdaydım. Şu an hayatı seviyorum. Kendimi seviyorum. Tekrar görüşeceğiz kendisiyle. Çok iyi bir insan. Herkese de söylüyorum. Özlem Hanım'ı tavsiye ediyorum.
Çok memnunum kendisinden. Tesadüfen gittim. Danışanını karşılaması çok güzel ve çok güleryüzlü. Ben hep korkarak gitmiştim. Elektrik alamaz mıyım diye düşünmüştüm beni o kadar iyi karşıladı ki nerdeyse evine alıp götürecek diye düşünmüştüm. Yaklaşık 6 aydır gidiyorum. Çok memnunum. Öfke kontrolüyle ilgili problem yaşıyordum şu an yolu yarıladım. Çok çok memnunum. Bu kadar kısa sürede böyle sonuç alacağımı düşünmemiştim.Her ay görüşüyoruz kendisiyle. Herkese tavsiye ediyorum Özlem Hanım'ı.
ç.....
Ben 6 ay olmuştur devamlı gidiyorum. Genç ve tecrübeli bir danışman. Hayatımda ilk defa gidiyorum bir psikologa. Kendisinden çok çok memnunum. Ben öğretmenim ama psikologların sadece akıl verip bıraktıklarını düşünüyordum. Hakikaten çok iyi dinliyor teşhis koyuyor. Düşünme yönlendirmesi yapıyor. Doğruyu ya da yanlışı, kararı bize bırakıyor. Başkasının verdiği kararı uygulamak zor olur ama fikir muhasebesi yaparak kendimizi bulmamızı sağlıyor. Bu şekilde çalışıyor olmasını çok beğendim. Çevremdeki herkese öneriyorum. Çok memnunum. Tavsiye ediyorum. İşini iyi yapan bir danışman.
z.....
Küçük kızımdan dolayı biliyordum. Daha sonra büyük kızımı da götürdüm. Şu anda gayet memnunum. Çok güleryüzlü, canayakın. Bir danışman değil bir arkadaş gibi. Gayet iyiyiz şu an olumlu gidiyoruz. Her ay gitmeye devam ediyoruz.1 saate yakın görüşmelerimiz oluyor. Çok memnunum kendisinden. Yakınlarıma da tavsiye ederim.
Ben çok memnunum. Tesadüfen görüştük kendisi ile. Kendisi bana çok iyi geliyor. Çok sıcakkanlı ve insana değer verdiğini hissettirebiliyor. Ben hala devam ediyorum ve çok memnunum. Bırakmayı da düşünmüyorum. Yönlendirmesi de güzel. Eşim de gitmeyi düşünüyor kendisine. Sıkıntı yaşayan herkese de tavsiye ederim.
Ben kendisinden memnunum. Arkadaş gibi davranıyor çok ilgili. Durumumda değişmeler oldu şu an daha iyi oldum. Hala daha devam ediyorum. Çok memnunum takibi ve yönelndirmesinden de memnum kaldım. Yakınlarıma da tavsiye ediyorum.
k.....
Özlem Hanım ile görüşmemiz tesadüf üzerine oldu. Hitap şekli ve danışanını anlayaşı çok güzel. Olumlu sonuçlar aldım. Beni yönlendirmesi ve yönlendirmeleri olumlu oldu. Olumlu sonuçlar aldım. Sürecimiz bitti. Güleryüzlü bir psikolog. Yakınlarıma ve arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Onlar da danışmanlık aldılar.
Psikiyatriye gidiyordum ve doktorum bir psikologa gitmemin devamlılık açısından iyi olacağını söyledi. Ben giderken çok umutsuzdum, bir şeylerin değişebileceği anlamında. Enerjisi ve sıcakkanlılığı ile kafamdaki güvensizlik kırıldı. Beni rahatlatması, psikiyatr dönemimdeki sıkıntılarımı atlatmamda ikna çabalarıyla olumlu sonuçlar aldım. Çevremde ihtiyacı olduğunu düşündüğüm herkese öneriyorum kendisini. Ben çok memnunum.
Daha önceden başka birinin tavsiyesi ile gittim. İnsana yardımcı oluyor. Psikolojik olarak kötü hissetiğimde daha rahat hissedebiliyorum. İyi sonuçlar aldım. Verdiği tavsiyeler sayesinde ihtiyacım kalmadı. Devam etmiyorum. Herkese de tavsiye ederim kendisini.
Özlem Çalhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Çalhan, Psikoloji. Size Özlem Çalhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu.
Özlem Çalhan adresi nerede?Özlem Çalhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar, 495. Sk. No:27 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Çalhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Çalhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Çalhan hangi dilleri konuşuyor?Özlem Çalhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Çalhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Çalhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Çalhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Çalhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Özlem Çalhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar