Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Aile Terapisi Randevusu
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Office
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Danışmanlığı
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
Office
İşe yeni başladığım dönemde gerçek olmayan olumsuz düşünceler beni esir almıştı. Hayat standartlarımı bozmuştu.Bu durum sosyal ilişkilerimi ve iş çevremi olumsuz yönde etkiliyordu. Bu durumdan dolayı psikolojik destek almaya karar verdim. Seanslara başladıktan sonra stresimle daha baş edebilir, olumsuz düşünceleri daha kontrol edebilir hale geldim. Artık kendimi daha iyi hissediyorum.
Yaklaşık iki aydır Özlem hoca ile beraber terapi sürecime devam ediyorum. Normalde insanlara açılması ve alışması zor biri olarak bu süreçte hem kendisine açılma konusunda hem de ilişkilerimde iletişimimin düzelmesi konusunda bana çok fazla yardımı oldu. Özlem hoca ile online görüşüyoruz. Kendimi daha fazla tanıyıp, sorunlarımı daha rahat anlayabiliyorum. bu rahatlığa sahip olmak hayatımı kolaylaştırıp terapiye devam etmemi sağlıyor.
d.....
Hayattan keyif alamama iş hayatında motivasyon eksikliği, ilişkilerimde problemler nedeniyle bir psikoloğa ihtiyaç duymuştum. Şuan seanslara devam etmekteyim. Kendime ve cevreme bakış acımda olumlu değişimler oldu. Daha rahat iletişim kuruyorum. Her defasında rahatlayarak ve motivasyonum yükselmiş bir biçimde yanından ayrılıyorum
İlk seanstan itibaren beni dinleyip anlayan ve ihtiyaçlarımı görüp ona göre yaptıgı yönlendirmeler ile kişisel olarak ilerlememde özlem hocanın önemli katkıları oldu. Gecmiş ve gelecek ile ilgili kaygı ve korkularım hakkında rahatca konuşabildim. Yaşadığım sıkıntıları ve bunların kökenlerini objektif bir bakış acısıyla anlamama yardımcı oldu. Benim kendi kendime fark etmediğim noktalara ışık tuttu. Bana kattıkları çok aydınlatıcı oldu.
r.....
Nişanlım ile iletişim problemim vardı. Sürekli ağlama nöbetleri geçiriyordum. Derslerime odaklanma sorunu yaşıyordum. Aile içi ilişkilerimde de bozulmalar başlamıştı. Bu sebeple psikolojik yardım almak istedim. Özlem hocanın çok faydasını gördüm. Kendimi daha iyi hissediyorum. İlişkilerime bakış açım daha güçlü oldu. Derslerime de daha iyi odaklanmamı sağladı.
İş hayatında yasadığım aşırı stresli gecen günlerde uyku problemleri yaşamaya başlamıştım. Cevremede negatif yansıyordu. Uykusuzluk psikolojik ve fiziksel sağlıgımı oldukca olumsuz etkilemişti. Psikolojik destek almak istedim. İş hayatım ve kendi sağlıgım adına çok önemli yardımlar aldım Özlem hocadan, sizinle çalıştığım ve sizi tanıdığım için çok mutluyum.
d.....
Kendi içimde yasadığım kaygılar vardı. Psikolojik yardım almak istedim. Daha ilk tanıştığımız da problemlerimi hiç çekinmeden anlatabildim. Anlattıklarımın içinden benim kendimle farketmediğim ama söylediğimde gercekten de böyle dediğim ve kendimi daha fazla anlamamı sağlayacak detaylar çıkardı. Ben daha yolun çok başındayım ama Özlem hoca ile yeni tanışmamıza rağmen yavaş yavaş bazı problemleri aşmaya başladım. Ve bunun onu da mutlu ettiğini gördüm. İnanıyorum ki daha da iyi olacağım.
g....y
Özlem hocaya zor zamanlar gecirdiğim bir dönemde, Psikolojik yardım almak için başvurdum. Arkadaş ilişkileri konusunda, umutsuz ve üzgündüm. Seanslara başladıktan sonra durumum değişmeye başladı, iletişimlerimin düzeldiğini farkettim. Dogru yerde dogru kararlar verip, dogru düşünmeye başladım. Yanlızca farklı bakış acıları değil, aynı zamanda yaşadığım pek çok sıkıntının temelinde olan durumu keşfederekde aydınlanma yaşamamı da sağladı. Bana kattıkları çok değerliydi.
g.....
ilişkilerimde iletişim problemlerimden dolayı destek almak istedim. İlişkilerimde öncelikle kendimi seanslarda öncelik aldık. Kendimi tanımamda farkındalığım arttı. Seanslar benim için olumlu geçti ve ilerledi. Ben Özlem hocadan memnun kaldım, herkese öneririm.
Yaşadığım kaygı üzerine psikolojik destek almak istedim. İlk seansta ne kadar kaygılı olsam bile Özlem hocanın sıcakkanlı, güler yüzlü ve rahatlatıcı yaklaşımı sayesinde seanslar çok rahat ve profesyonel bir şekilde ilerliyor. İlk seansımızdan bu yana zaman geçmiş olmasına rağmen kaygı durumumda fazlasıyla hissedilir bir şekilde azalma oldu. Özlem hocanın tavsiye ettiği yöntemlerle kendimi sakinleştirebiliyor ve kontrol sağlayabiliyorum. Benzer konularda problem yaşayan kişilere Özlem hocayı öneririm.
Özlem Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Can, Psikoloji. Size Özlem Can tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Evlilik Terapisi.
Özlem Can adresi nerede?Özlem Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenevleri Mah. Ordu Caddesi. Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özlem Can uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özlem Can isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Can, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özlem Can hangi dilleri konuşuyor?Özlem Can ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Can tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özlem Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 328 hasta / danışan, Özlem Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Gaziantep Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Gaziantep Aile İçi İletişim Sorunları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar