e....d
Canım özlem hanım gerçekten çok iyi bir doktor, normal doğum yaptım ve aşırı memnun kaldım. Kendisi çok nazik ve kibar biri.Doğum yaptıktan sonra odaya kontrole geldiğinde ilgisi ve merhametli bakışları gerçekten o çıktıktan sonra ağlayasım gelmişti. İyimi. Özlem hanımı tercih etmişim.
m....g
Hamileliğin sürecinde Özlem hanım gitdim çok memnun kaldım.Sezeryanla doğum yaptım.Çok ilgili bir doktor.gereksiz bir stress yaşatmadı bize sakinliği ve güleryüzlülüğü için teşekkür ederim bebeğim 5 aylık maşallah sağlıklı dünyaya geldi
s....k
Özlem hanım çok iyi bir doktor ilk doğumumu kendisi yaptı 2. Hamileliğimdede onu tercih ettim herseyimle çok güzel ilgilendi kendisine çok teskkür ediyorum...
Özlem hanım 16.haftamda rahim ağzı kisaligi tespit etti (27 milim) fakat dinlenme ve progestan dışında bir önlemden bahsetmedi. 19.haftamda 24 milim ölçüldü fakat yine progestan ve dinlenme dışında bir tavsiyede bulunmadi. 24.haftada rahim ağzı uzunluğunu 7 milim ve 1 cm de açıklık ölçtü ve apar topar beni başka doktora yönlendirdi. Yönlendirirken de ben serklaja karşıyım dedi. Hastanede sürekli yatman gerekecek dedi. Bundan sonra perinatologun muayene etmesi gerektiğini söyledi. Tekrar buraya gel bile demedi çünkü gebeliğim artık çok riskli bir hal almıştı ve ilgilenmek istemedi. 7 milim rahim ağzı ve 1 cm açıklık ile mecburen başka özel hastaneye gittim. Oraya vardığımda rahim ağzı 4 milim olmuştu ve doktorun dediğine göre suyum gelebilirmiş. 2 gün ilaç tedavisi ve 2 gün de serklaj ameliyatı(rahim ağzına dikiş atılması) sonrası olmak üzere 4 gün o hastanede kaldım. Orada serklaj uygulandı ve şu an bebeğim çok şükür ki iyi. Ameliyatımı yapan doktorun dediğine göre rahim ağzı kısalığı tespit edildiğinde vakit kaybetmemek ve serklaj yapılması gerekiyormuş. 24.haftada rahim ağzı 7 milim olduğundan ve bu süreçte acil serklaj uygulandığından dolayı şu an sadece tuvalet ve banyo için yerimden kalkabiliyorum. Onun dışında sürekli yatmak zorundayım ve doğuma daha 13 haftam var. Tüm bu sebeplerden dolayı bir daha asla Özlem hanıma gitmem ve gidilmesini de tavsiye etmem.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ş....b
Özlem hanım ile 4 yıl önce tanıstım , hamileligim süresince kendisine gittim. Tecrübesi ,güleryüzlülügü ,ilgili olmasi .. bir doktorda olması gereken bütün özelliklere sahip. Hamilelik ve dogum cok stresli bir süreç ama özlem hanım hastasını çok rahatlatan , asla gereksiz streslere sokmayan bir doktor. Onun sayesinde cok sağlıklı rahat hamilelik ve doğum süreci gecirdim. Özlem hanima gözünüz kapali güvenebilirsiniz. Iyiki tanımışım sizi , başarılarınızın devamını dilerim..
Benim ilk hamileliğimdi tavsiye üzerine gittim çokta memnun kaldım doğumum çok rahat oldu sezeryan yaptım ve agrı kesici bile vurdurmadım eli çok hafif ki kendide soylemişti agrı çekmezsin diye kendisine çok tşk ederim
İlk hamilelğimde özlem hanıma gittim harika çok samimi bir doktor eli çok hafif ameliyatım hemen iyileşt ikinciye hamileyim yine ona gidiyorum allah yardımcısı olsun
ya...n
Hamileliğim boyunca Özlem hanıma gittim ve çok memnun kaldım.Dogumumu da o gerçekleştirdi daha da memnun oldum Profesyonel herşeyi ile inş yine onunla devam edicez
.....
Hamileligimi öğrendiğim günden itibaren özlem hanima gittim. Daha önce bi arkadaş tavsiye etmişti. Gayet ilgili bi doktor ne fazla rahatlatıyo ne panik yapıyo hastasını.. Hamilelik sürecim son iki ay biraz sıkıntılıydı her hafta kontrole gittik aradığım zamanda her zaman ulaşabildim. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz...
be...k
"iri bebek" vakasıydım normal doğum sancısı çektim ve tabiki sezaryan oldum. Tavsiye üzerine gittim fakat hiç memnun kalmadım. Tavsiye etmem, tecrübe edilmiştir, saygılar...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Özlem Çaylan Canıtez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Çaylan Canıtez, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Özlem Çaylan Canıtez adresi nerede?Özlem Çaylan Canıtez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulu Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:48-62 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Çaylan Canıtez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Çaylan Canıtez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Çaylan Canıtez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Çaylan Canıtez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Çaylan Canıtez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Çaylan Canıtez hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Özlem Çaylan Canıtez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karşıyaka Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lefkoşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (5)Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Osmangazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları