Aile danışmanlığı ünvanını aldıktan sonra , Online terapi ,Bilişsel Davranışçı Terapi , MMPI kişilik testi , Psikolojik ilk yardım. Pozitif psikoloji , Aile ve çift terapisi ve Cinsel Terapi eğitimlerini alarak online olarak danışanlarımla görüşüyorum.
Araştırmalarım ve çalışmalarım bu yönde devam etmekte. Eklektik çalışmakla beraber her danışanın doğru yol arkadaşlığı ile sıkıntılarının üstesinden gelebileceği inancını savunuyorum.
Aile Danışmanlığı Randevusu
e ...e
2021 Haziran ayında tavsiye ile kendisini tanıdım. 1 yılı aşkın süredir düzenli olarak online seans alıyorum. Kaygı durumlarımda beni çok güzel dinledi kimseye anlatamadıklarımı anlattım. Rahatça ve altında yatan nedenleri beraber keşfettik. Tam bir profesyonel. Doğru teşhis ve doğru çözüm. Ben memnun kaldım Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Özlem Coşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Coşar, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Özlem Coşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu.
Özlem Coşar adresi nerede?Özlem Coşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Coşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Coşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Coşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Coşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Özlem Coşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Coşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Coşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Coşar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özlem Coşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu