Hacettepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2019 yılında yüksek şeref öğrencisi olarak mezun oldum. 2023 yılında Beykent Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Yüksek lisans tezim “Obsesif İnançların, Stresle Başa Çıkma Tarzlarının ve Öz Şefkatin Romantik İlişki Odaklı Obsesif Kompulsif Belirtilerle İlişkisinin İncelenmesi” konusu üzerinedir.

Lisans eğitimim sırasında Hacettepe Üniversitesi Bilişsel Psikoloji Uygulama Laboratuvarı’nda araştırma asistanı olarak görev aldım. Üniversitenin Psikoterapi Araştırmaları Laboratuvarı’nda da çeşitli çalışmalarda bulundum. Aynı dönemde, Özel Boylam Psikiyatri Hastanesi ve AMATEM’de stajımı tamamladım. Yüksek lisans eğitimim sırasında klinik stajımı Balıklı Rum Hastanesi’nde gerçekleştirdim.

Yetişkinlere yönelik psikoterapi çalışmalarımı bilişsel davranışçı yaklaşımla, çocuk ve ergenlere yönelik psikoterapi çalışmalarımı ise bilişsel davranışçı terapi, oyun terapisi, kısa süreli çözüm odaklı terapi ve şema terapi ile sürdürmekteyim. Çalışma alanlarımdan bazıları; obsesif kompulsif bozukluk, kaygı bozuklukları, panik bozukluk, depresyon, travma sonrası stres bozukluğu, yeme bozuklukları ve kişilik bozukluklarıdır.

Fulya, Ortaklar Caddesi, Bahçeler Sokak, No: 17, Şişli, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 10 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Röportaj

Konum: Online Psikoterapi Randevu

Özlem Hanım ile terapiye yeni başladık. Yolun başında olmamıza rağmen takıntılarımı, geliştirdiğim davranışlarımı fark etmeye başladım.

Konum: Online Psikoterapi Diğer

Kaygı bozukluğu sebebiyle başvurmuştum ve kendisiyle uzun süredir devam ediyordum, dün son seansımızı gerçekleştirerek psikoterapi sürecimi tamamladık. Mesleğine değer veren, etik kurallara bu kadar önem gösteren, iyi bir dinleyici olmasının yanında insana tam olarak ihtiyacı olan soruları yöneltebilen bir psikolog az bulunuyor bu zamanda. Yaklaşımı ve anlayışı özel hissettiriyor. Doğru kişiyle konuştuğunuzdan emin olabilirsiniz...

Konum: Online Psikoterapi Randevu

Hayatımın çok zor bir döneminde özlem hanımdan terapi almaya başladım. BDT ile kaygı düşüncelerim konusunda ilerleme kaydettik. Kendisi çok ilgili ve iletişimi çok kuvvetli. Terapinin nasıl ilerleyeceği konusunda çok endişeliydim bana çok yardımcı oldu. Kendime bile itiraf etmekte zorlandığım bir travmam konusunda da çözümlememi sağladı. Kendisi sayesinde özşefkatimi de geliştirdim. Kendisini tercih ettiğim için çok mutluyum.

Konum: Online Psikoterapi Randevu

Sınav kaygısı ve mükemmelliyetçilik sebebiyle Özlem hanımla görüşmeye başladım. Tedavimde daha çok baştayım ama şimdiden ilerleme hissediyorum. Neyi neden yapmam gerektiğini çok güzel açıklıyor. Aklımda soru işaretleri kalmıyor.

Konum: Online Psikoterapi Randevu

Seanslar gayet güzel verimli geciyor. Farkındalığımı arttırdı. Kaygılarımı kontrol altına alma konusunda daha iyi olmamı sağladı. İlişkiler konusunda bakış açım değişti farkındalığım arttı. Seanslar samimi ve güzel geciyor.

Konum: Online Psikoterapi Randevu

Ben uzun zamandır bir kaç psikologla görüşmeler yaptım ve artık umudumu kesmiştim bu kadar oluyor demek ki diye düşünüyordum… Rastlantıyla kendisiyle karşılaştım ve çalışkanlığı beni çok etkiledi. Onla deneme görüşmesi yaptım ve bu görüşme benim tekrar umut etmemi sağladı... Kendisiyle iki aydır görüşüyoruz. Özlem hanımın güleryüzlü, çalışkan ve disiplinli oluşundan dolayı görüşmelere devam etmek istedim. En çok dikkatimi çeken özelliği ise anlayışlı ve disiplinli oluşu…İdealistliği o kadar belli ki, kendisi pek çok meslektaşına taş çıkartacak birisi bence… Kısa sürede benim gelişimime anlamlı derece katkı sağladığını belirtmek isterim… Bütün danışanlarına da katkı sağlayacak bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Yolu açık, emeklerinin karşılığını aldığı ve başarılarla dolu olsun…

Ş
Konum: Online Psikoterapi Randevu

Kendimle ilgili farkındalıklarım artıyor, yanlış düşüncelerimi tutumlarımı öğreniyorum, kendimi tanımaya başlıyorum. Farkındalıkların beni aktif hale getirmesi, sorunlarla baş edebileceğime inanmaya başlamak, üretkenliğimin, günlük işlerimdeki verimliliğin artması.., bunlar yıllardır olmasını istediğim şeylerdi. Yıllar öncesinden beri davranışlarımın sebeplerini öğrenmek istiyordum, Özlem hanımla bu mümkün olmaya başladı. Kendisiyle geç tanışmış olmak yılların heba olmasından dolayı çok üzücü olsa da, çok şükür... İyi anlamda daha çok değişebileceğime inanıyorum. Kendisini tavsiye edebilirim.

Konum: Online Psikoterapi Randevu

Özlem hanımla yeni çalışmaya başladık fakat panik atağı yeneceğime dair umut etmemi sağladı,

Konum: Online Psikoterapi Randevu

Özlem hanımla önce birebir görüşmeye başladık sonrasında eşimle yaşadığımız problemler dolayısıyla çift terapisi olarak devam ettik. Sağduyusu sakinliği olaylara yaklaşımı bize güven verdi. Terapi sürecimiz çok güzel gidiyor. Her hafta aynı ilgi ve alakayla içten bir şekilde bize yardım etmeye devam ediyor. İyi ki yollarımız kesişmiş kendisiyle.

Konum: Online Psikoterapi Randevu

OKB'nin getirdiği zorluklarla başa çıkmak için onunla çalışmaya başladığımda, kendimi sıkışmış hissediyordum. Ancak Özlem hanım, bu zorlu süreçte yanımda oldu, obsesyonlarımın üstüne gitmeyi öğretti. OKB'nin nasıl geliştiğini, düşünce ve davranışlarımı nasıl yönetebileceğimi anlatarak bana rehberlik etti. Her seans, daha fazla anlayış ve kontrol kazanmama yardımcı oldu. Şimdi OKB ile daha iyi başa çıkabiliyor ve hayatımı daha özgürce yaşayabiliyorum. Bu süreçte beni desteklediği için kendisine çok teşekkür ederim.