Aydın Adnan Menderes Üniversitesi GETAT merkezi kurucusu olarak 2016-2018 yılları arasında görev yapmış ve burada çok sayıda hekim için sağlık bakanlığı onaylı akupunktur, fitoterapi, kupa terapi eğitimlerini başlatmıştır. Aynı yıllar arasında Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini yürütmüştür. Halen Adli Tıp Anabilim Dalı'nda görevini sürdürmektedir.
Geleneksel ve tamamlayıcı tıp yöntemlerini kullanarak başta migren, kilo kontrolü, obezite, alerji, sigara bırakma, sınav kaygısı vb konularla ilgili muayenehanesinde hizmet vermeye başlamıştır.
Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu
HASANEFENDİ RAMAZANPAŞA MAH. HASTANE CAD. NO:67 ÖDER APT. YAĞMUR KIZ ÖĞRENCİ YURDU YANI İÇ KAPI NO: 2 EFELER /AYDIN, Aydın
Fitoterapi Randevusu
Visseral Manuel Terapi
Vücut Analizi
Çin Akupunkturu
h....k
bel agrılarım için kendısıne basvurdum. yıllarca cektıgım bır hastalıktı cok tedavi gordum ancak en faydalısı özlem hanımınkı oldu agrılarım tamamen gecmedı ancak cok hafıfledıler cok faydasını gordum dahada devam edecegiö.
a....b
şiddetli derecede bel ve omuz ağrılarım vardı Akupunktur tedavısı sayesınde agrılarımdan kurtuldum özlem hanımın enerjısı bılgısı harıka kendısınden cok memnun kaldım.
a....g
Daha önce farklı hekimlerle hayal kırıklığı yaşadığım tedavi deneyimlerim olmuştu.Özlem Hocamın yaklaşımı,bütüncül bakış açısı,beni birey olarak görüp ,beni dinlediğini ve anladığını hissettirmesi bende ilk izlenim olarak çok olumlu etki bıraktı.Enerjisi bana çok iyi geldi.Kronik yorgunluk,stres ve daha birçok sıkıntım vardı Bunlar için tek bir yöntem ya da ilaç yerine beni bedenim,enerjim ve psikolojimle bir bütün olarak değerlendirip ,ona göre bir yol haritası çizdi.
s....a
Agri tedavisi icin Ozlem hanıma gittim. Akupunktur tedavisini uygun gorup uyguladi. Agrilarimdan sayesinde kurtuldum cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz
o.....
Doktorumuza dostlarımızın tavsiyeleri ile ulaştık. Obezite yüzünden kilo vermek için gittim. Doktorumuz çok ilgili, fazlasıyla vakit ayıran, sadece şikayetim ile değil tedavi edebileceği rahatsızlıklarımı da tespit eden güler yüzlü, hoş sohbet ve pozitif enerjili insan. Çevremde herkese muhabbet arasında tavsiye ediyorum kendisini.
Özlem Erel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Erel, Akupunktur, Kupa Terapi (Hacamat), Fitoterapi. Size Özlem Erel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Adli Tıp Randevusu, Normal Randevu, Bilirkişilik, Bilirkişi Raporu, Uzman Mütaalası, Bilimsel Mütaala, Medikolegal, Adli Belge İnceleme, Adli Rapor, Grafoloji.
Özlem Erel adresi nerede?Özlem Erel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- HASANEFENDİ RAMAZANPAŞA MAH. HASTANE CAD. NO:67 ÖDER APT. YAĞMUR KIZ ÖĞRENCİ YURDU YANI İÇ KAPI NO: 2 EFELER /AYDIN Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Erel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Erel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Erel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Erel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özlem Erel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Erel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Erel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Erel hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Özlem Erel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Erel hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Erel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.