Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun
olduktan sonra, Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve
Rehabilitasyon master bölümüne kabul edilmiştir.Yurt içinden
ve yurt dışından birçok eğitime katılarak pelvik taban alanında
özelleşmiştir. Prague School dan aldığı eğitim ile birlikte
postüral stabilizasyon alanında kendini geliştirmiş ve bu yönde
hasta tedavi etmektedir. Gebelik alanında uzmanlaşması ile
birlikte all about pelvis eğitim kurumunda gebelik alanında ileri
düzey eğitimler vermektedir. Bununla birlikte çocuklarda ve yetişkinlerde Skolyoz tedavileri ile birlikte ortopedik problemlerde ve pelvik taban ile ilgili işeme dışkılama problemlerinde hasta kabulü yapmaktadır. Online eğitimler vermekte olup derin
sabilizastör sistem aktivasyon eğitiminin eğitmenlerindendir.
m....)
Çocuğum için başvurdum. Alt ıslatma problemi vardı. 3 ay gittik. Uzaktan takip ile devam ediyoruz. Tekrar gideceğiz kendisine. Alt ıslatma problemi ile gittik ama daha farklı bir sorun çıktı. Büyük tuvalet sorunu vardı. Kaslarında oluşan problemi tespit etti. Tedavisi ile bu sorunu çözdü. Özlem Hanım anlayışlı ve çok iyi bir dinleyici. Çözüm odaklı ilerliyor. Danışanını takip ediyor. İletişimi çok kuvvetli. Telefon ile de arayıp soruyor ve ilgileniyor. Oğlumda çok sevdi kendisini. Biz memnunuz.
e....k
Skolyozum var. Sırt ağrılarım için başvurdum. 6 seans gittim. Çok vaktim olmadığı için devam edemedim. Pelvik taban üzerinde çalıştık. Hareketler yaptırdı. Çok ilgili bir uzman Telefon ile de görüştük. Çok memnun kaldım. Ameliyat oldum. Belirli bir süre geçmesi gerekiyormuş. Biraz zaman geçsin tekrar başlayacağım. Özlem Hanım'dan ve uyguladığı tedaviden güzel sonuçlar aldım.
b....e
Dışkılama sorunum için başvurdum. Doktor yönlendirmesi ile ona gittim. 5-6 seans aldım. Egzersiz yaptık. Faydasını görmeye başladım. Devam etsem daha da iyi olacaktı. Özlem Hanım çok iyi bir uzman. Farklı bir yere geçince seanslara gidemedim. Konum bana uzak. Çok memnun kaldım. Tekrar gitmeyi düşünüyorum. Aradığımda kendisine ulaşabiliyorum.
h....a
Pelvis taban egzersizi için başvurdum. Doktor tavsiyesiyle kendisine gittim. 13 seans'tır gidiyorum. Aslında olumlu ilerliyor ama bir duraksama oldu. Bu benimle de ilgili olabilir. Verdiği egzersizleri tam yapamadım. Özlem Hanım yeterince işine hakim birisi. Danışanına karşı kararlı ve net. Uygulamaları güzel ve tatmin edici. Kendisiyle konuşunca aklımda soru işareti kalmıyor. Doktorum kendisini çok başarılı görüyor. Herkese öneriyorum. Çok yönlü mesleğinde gelişime açık bir uzman. Eğitime de önem veriyor.
g....k
Merhabalar herkese,
Bir süredir Özlem hanimla hem boyun düzleşmesi hem migren üzerine çalışıyoruz.6 -7 aydır açılmayan kaslarım sayesinde daha çabuk topluyor.Ayni zamanda pelvik taban üzerine de çalışacağız. Umuyorum ki onda da olumlu sonuçlar alacağız.Hem sicakkanliligi hem de hersey hakkında geniş bilgi birikimiyle size çok güzel enerji veren bir fizyoterapist.
d....p
Doğum sonrası diastasis recti şikayetiyle araştırarak ulaştım Özlem Hanım'a. Pelvik taban konusunda uzmanlaşmış kişiler bu tedaviyi gerçekleştirebiliyor. Özlem Hanım'da bu alanda uzman. 20 seanstır devam ediyorum. Her sorduğum soruya cevap alabiliyorum. İhtiyaç duyduğumda telefonla ulaşabiliyorum kendisine. Evde devam etmem adına gerekli ekipman noktasında destek sağladı ve yardımcı oldu. Özlem Hanım çok güler yüzlü ve danışanla ilişkisi çok başarılı. Süreçten çok memnunum.
m....g
Duruş bozukluğu şikayeti ile gittim. Durumumu anlatmadan Özlem Hanım beni görünce anladı. Her şeyi irdeleyen bir insanım. Ama kendimi Özlem Hanım'a bıraktım. Her şeyi anlattı, güven oluştu bende. Birlikte çalışmaya başladık. Farkı görmeye başladım. Egzersizler yaptırdı. Evde de yapmamı istedi. İkimiz birlikte vücudumu düzelterek kalıcı hale getireceğiz. Ben çok inanıyorum. Masaj da uyguluyor bana. Çok memnunum kendisinden. İşini bilen, bilgili birisi. Ne şekilde nereye müdahale edeceğini biliyor. Ağrıyan yerlerimi tespit ediyor. Güzel bir süreçteyiz. Çok güzel sonuçlar alacağız.
h....r
Topuk dikeni için gittim. 6 seans aldım. Çok faydası oldu bana. Söylediklerini uygulayıp yapıyorum. Masaj tedavisi yaptı. Süreç tamamen bitmedi ama iş değişikliği yaptım bu açıdan bırakmak zorunda kaldım. Her zaman ulaşabiliyorum kendisine. Özlem Hanım her yönden çok iyi. Kendisini çok beğeniyorum. Memnun kaldım.
d....)
Oğlum düz taban olduğu için götürdüm kendisine. 3-4 ayda çok büyük bir gelişme kat ettik. Yaz tatili olduğu için ara verdik. Tekrardan gitmeye devam edeceğiz. Spor hareketleri ve fizik tedavi uyguladı. Çok memnun kaldık. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İstediğim her soruyu soruyorum, hemen cevap verip yardımcı oluyor. Kendisi de yazıyor, takip ediyor. Özlem Hanım bence çok güzel bir uzman. İşinin ehli.
Özlem Gözlersüzer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Gözlersüzer, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Özlem Gözlersüzer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Online Danışmanlık.
Özlem Gözlersüzer adresi nerede?Özlem Gözlersüzer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi caddesi no:38-66 lotus officee , şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Gözlersüzer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özlem Gözlersüzer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özlem Gözlersüzer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Gözlersüzer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özlem Gözlersüzer hangi dilleri konuşuyor?Özlem Gözlersüzer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Gözlersüzer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Gözlersüzer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özlem Gözlersüzer hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Özlem Gözlersüzer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Gözlersüzer hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Gözlersüzer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler