Öğrencilik hayatı boyunca kongre, sempozyum ve kurslara katılmış olan Özlem Guguk Alaca şuanda da güncel eğitim ve seminerleri takip etmektedir.
Diyetisyen Özlem Guguk Alaca 2019 yılında açmış olduğu özel muayenehanesinde danışanlarına hizmet vermektedir.
Aynı zamanda online diyet hizmeti de sağlamaktadır.
Halkali Merkez Mahallesi 1. Karadut Sokak No:7-9 halkalı park evleri-1 daire:5, Küçükçekmece, İstanbul
Diyetisyen Randevusu
Halkali Merkez Mahallesi 1. Karadut Sokak No:7-9 halkalı park evleri-1 daire:5, İstanbul
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
gü...ş
Diyetisyenim Özlem Hanım güler yüzüyle, insanlara yaklaşımı, merhameti, iş yerine ve işine gösterdiği özen, danışanlarıyla ilgilenmesi ile herşeyiyle mükemmel bir insan, iyiki tanımışım hayatıma kattığı güzellikleri ile sağlıklı mutlu yaşıyorum…tarifleri ve reçeteleri çok doğru yaklaşık 10 kg verdim ve vacu ile de devam ediyorum… randevu günü nü iple çekiyorum
b....d
Şekerim yüksek çıkmıştı, kilo vermek için başvurdum. Çok memnunum kendisinden. 6 ayda 12 kilo verdim. Hedefime ulaştım, koruma dönemine girdim. Şeker ilacı kullanıyordum, kilo verdiğim için ilacı da bıraktım. Her şey yolunda ilerliyor. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Sevip sevmediğim gıdaları göz önünde bulunduruyor. Evde bulunmayan gıdaları yazmıyor. İlgili ve alakalı bir uzman.
g....k
Kilo kontrolü ve glutensiz diyet için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. Çok memnunum kendisinden. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Her hafta yeniliyor. Güzel sonuçlar alıyorum. Özlem Hanım işinde çok iyi, güler yüzlü ve sevecen birisi. Danışanını rahatlatıyor. Süreci stresli hale getirmiyor. Her konuda destek oluyor. Keyifli seansları geçiriyoruz.
s....ç
Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. 2 aydır gidiyorum. 10 kilo verdim. Sürecim keyifli geçiyor. Kendisi gerçekten çok yardımcı oluyor. Yaşam tarzıma göre diyet listesini hazırlıyor. Alternatiflerde sunuyor. Danışanını her zaman motive ediyor. Memnunum kendisinden.
h....ö
Benim canım diyetisyenim yeni başlamama rağmen 4,5 kg verdim ve devamı da gelecek inşallah .samimiyeti güler yüzü her şeye değer zaten . Listerlerine uyulursa güzel kilo da verdiriyor ,bir diyetisyen daha ne yapsın
di....
Sevgili Özlem hocam, şeker hocam kısa süre önce tanıştık bir referans ile ulaşmıştım kendisine de ama güzel bir enerji yakaladık;) ilkngafta da 1,5 kilo verdim. Benim için en önemli olan şey kolay rahat bulunabilir ekonomik listelerle alışveriş yaparak zayıflamaktı, listeler hem eğlenceli hem de sağlıklı ve kolay ekonomik ulaşılabilir ürünler.
se...l
Özlem hanım bence dünyanın en iyi diyetisyeni çocukluğumdan beri kiloluyum ve çok diyetisyene gittim ama fayda gördüğüm tek diyetisyen özlem hanım. Sıcakkanlı, danışanını belirli kalıpların içine sokmayan, sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı yapmaya çalışan birisi ve sadece diyet programı hazırlamıyor mental sağlığıma da yöneliyor. Düğün öncesi biraz zayıflamak için gitmiştim ama şu an sağlıklı bi insan olmaya çalışıyorum
na...n
Diyet sürecinden maksimum keyif ve verim alabilmem için benim duygusal ve fiziksel özelliklerine göre liste yaptı. Çok verimli oldu ilk on günde 4 kilo yağ kaybı. Ne denirki ikimizde harikayiz
di...a
3 aylık süreçte ideal kiloma gelmek için gereken desteği ve motivasyonu çok güzel şekilde sağladı.Diyet yapmadım sağlıklı beslenmeyi yaşantıma adapte edip mutlu bir şekilde yağdan verip kasımı korudum. Benim için sağlıklı olan gıdaları hayatıma almam da gösterdiği ilgi ve bilinçlendirme benim için çok kıymetlidi.Uzun ömürlü kilonuzu dengelemek istiyorsanız kesinlikle Özlem Hanım
t.....
Özlem Hanım ile iki haftada 5 kilo verdim. Beslenme programı gayet güzel ve uygulanabilir.
Özlem Guguk Alaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Guguk Alaca, Diyetisyen. Size Özlem Guguk Alaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme.
Özlem Guguk Alaca adresi nerede?Özlem Guguk Alaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkali Merkez Mahallesi 1. Karadut Sokak No:7-9 halkalı park evleri-1 daire:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Guguk Alaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özlem Guguk Alaca uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özlem Guguk Alaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Guguk Alaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özlem Guguk Alaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Guguk Alaca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özlem Guguk Alaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Özlem Guguk Alaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler