Aile İçi İletişim Sorunları
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Flov Psikoloji
2020 yılında Balat Psikoloji’ den “Filial Terapi” eğitimimi tamamladım.
2021 yılında Hakan Türkçapar’ın yapılandırdığı “Bilişsel Davranışçı Terapi” eğitimimi tamamladım.
2022 yılında Hürol Fışıloğlu’nun yapılandırdığı “İlişki Pusulası Modeli - Çift ve Aile Terapisi” eğitimimi tamamladım.
2022 yılında Birgül Bakay’ın vermiş olduğu Çocuk Merkezli Oyun Terapisi” eğitimimi tamamladım.
2022 yılında başladığım “Seksofonksiyonel Cinsel Terapi Eğitimi” ise hala devam etmekte.
Bireysel terapi çalışma alanlarım; Fobiler, Panik Atak ve Yetişkinlerde Hiperaktivite, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Depresyon, OKB, Anksiyete-Kaygı, Sınav Kaygısı, Yeme Bozuklukları, Sosyal Fobi, Agora Fobi, Hiperaktivite, Öfke Kontrolü, Stres ve Yönetimi.
Oyun Terapisi Çalışma Alanlarım; Çocukluk çağı depresyonu, kayıp ve yas, kaygı bozuklukları, istismar ve taciz öyküleri, boşanma, alt ıslatma, kaka kaçırma (enürezis-enkoprezis), kardeş kıskançlığı, duygusal problemler, uyum problemleri, okul problemleri, davranış problemleri, uyku, yeme problemleri, özgüven sorunları, sosyal uyum sorunları.
Çift ve Aile Terapisi çalışma alanlarım; Aile İçi İletişim Sorunları, Çift ilişkileri, Evlilik problemleri, Boşanma, Aile yaşamında değişiklikler (iş değişikliği, taşınma vb.), Ebeveynlik becerileri, Üvey bireyi bulunan aileler destek, Evlat edinme, üvey ebeveyn/çocuk ilişkileri, Tek Ebeveynli Aileler.
Cinsel Terapi Çalışma Alanlarım; Vajinismus, Erken Boşalma, Cinsel İstek Bozukluğu, Sertleşme Sorunu, Anejakülasyon, Anorgazmi, Parafil/Disparoni.
c.....
Özlem hanımla seanslarımıza psikolojik olarak çöküntüde olduğum bir dönemde başladık ve o zamandan bu güne kadar gerçekten çok yol katettik ve artık çok daha iyi hissediyorum. Alanında gerçekten iyi bir psikolog olduğunu ve hiç çekinmeden tercih edebileceğinizi düşünüyorum :)
o.....
Yolumun Özlem Hanım ile kesiştiği için kendimi çok şanslı hissediyorum. İlk seanstan itibaren tüm dikkati ile sizi dinlediğini fark edebiliyorsunuz. Aktardığı bilgiler verdiği tavsiyeler hayatınızı kolaylaştıracak sizi daha iyi daha değerli hissettirecek şekilde oluyor. 2 aydır seanslarımız devam etmekte. Geçen sürede bana kattığı her şey için kendisine minnettarım. Herkese tavsiye ederim.
e...
Depresyon sürecindeydim. Kendimi iyi hissetmiyordum. Özlem Hanım bir arkadaşım söyledi. Sürecimiz başladı ve faydasını gördüm. Özlem Hanım benim için müthiş bir psikolog. Yargılayan bir tavrı olmaması beni ayrıca memnun etmişti. Tavsiye ederim.
m...
Özlem Hanım'a Doktor Takviminden ulaştım. O süreçte yaşadığım bunalımla alakalı başvurdum. Verim aldığımı düşünüyorum, bakış açım değişti, öz değerimin arttığını düşünüyorum. Dinlerken yüzündeki o sakin tebessüm benim de rahatlamama sebep oluyordu. Tavsiye ederim, hatta bir kaç arkadaşıma da tavsiye ettim
Özlem hanımla yaklaşık 3 aydır çalışıyoruz. Eşimle boşanmalı mıyız artık dediğimiz bir noktada önce çift terapisi deneyelim diyerek ilişkimize bir şans daha vermiştik ve özlem hoca ile tanıştık. İyi ki tanışmışız diyorum. Kendisi bu süreçte bize çok iyi yol gösterdi. İlişkimizde göz ardı ettiğimiz birçok şeyi bize fark ettirdi. Aslında eş olarak birbirimiz için yapabileceğimiz şeyleri göz ardı ettiğimizi yaptığımız ödevlerde gördük. Her seansta bizi sabırla dinledi. Şu an için ilişkimiz çok daha iyi. Boşanma düşüncesini rafa kaldırdık ve daha huzurlu bir karı koca hayatımız var. Kendisine teşekkür ederim.
b....s
Herkese selamlar. Çok yoğun panikataklar geçiriyordum, hayatımı alt üst ediyordu, yaşamdan zevk almıyordum. Sonra Özlem Hanımla yollarımız kesişti ve iyi ki diyorum iyi ki Özlem Hanımla terapiye başladık. Hayatımın dönüm noktası oldu resmen yeniden doğdum. Çok ilgili çok güzel bir şekilde başladık seanslara, harika bir ilerleme gördük ve bugün itibariyle sonuna geldik. Herhangi bir konuda 1 ile 10 arasında bir puan vermemi isteseler asla 10 vermem çünkü daha iyisi mutlaka vardır. Ama Özlem Hanım için gerçekten 10 veriyorum yani benim için en en en iyi terapistti. Allah razı olsun beni panikataktan kurtardı. Hayat boyu çok mutlu olsun güzellikler hep onu bulsun çok teşekkür ediyorum
c.....
Terapi saatimiz boyunca beni pür dikkat dinlediği, vaktini gerçekten bana ayırdığı, benim bile hatırlamadığım her ayrıntıyı fark ettiği, kendimi anlatmak için cümlelerimin yetmediği yerde müdahil olup anlatmak istediklerimi özetlediği, ilgi ve alakası için çok teşekkür ettiğim, yollarımızın kesiştiği için minnet duyduğum sevgili hocamı, özellikle benim gibi anskiyete ile başa çıkmakta zorlanan herkese tavsiye ederim.
Bir tanıdığım dolayısıyla ulaştım. Depresyon süreci içerisinde olduğum için ulaştım. Değerlendirme yapacak kadar bilgi sahibi olduğumu düşünmüyorum fazlasıyla tatlı bir hanımefendi diyebilirim. Kibar insanı yargılamayan bakış açısı gerçekten çok güzel. Tavsiye ediyorum
Başka birinin tavsiyesiyle ulaştım. Sınav kaygısı, gelecek kaygısı ve yas süreciyle ilgili başvurdum.Süreçten çok memnun kaldım, hala daha üzerimde etkisi vardır. Dürüstlüğü ve konuşurken güvenli alan hissiyatı vermesi hoşuma gitti. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim, ediyorum da.
İnternet üzerinden ulaştım. Sıkışmış hissettiğim bi dönemde araştırma yaptım ve Özlem Hanım'ı kendime uygun bulduğum için başvurdum. Süreç gayet olumlu yönde ilerledi.
Beni hep ufak bi tebessümle dinledi ve bir konu hakkında her zaman göremediğim noktaları görmemi sağladı.Tavsiye ederim ettim de zaten.
Özlem Kıral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Kıral, Psikoloji. Size Özlem Kıral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Özlem Kıral adresi nerede?Özlem Kıral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilırmak Mah. GOP Bulvarı No.84 Tokat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Kıral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Kıral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Kıral isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Kıral, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özlem Kıral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Kıral bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Kıral ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Kıral hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Özlem Kıral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Kıral hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Kıral tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.