ug....
Doktor hanıma tavsiye üzerine gitmiştik. Kontrollerimiz devam ederken oğlum ağır ishale yakalandi kaka tahlili ve idrar tahlili yapıldı ama doktor hanim vücudunun susuz kaldığını anlamadı isteğimiz üzerine serum takmayı denedi ama e hemşire 1 doktor damar bulamadılar gözleri çökük dediğimde uykusuzluktandir deyip ilgilenmedi.ordan cikip baska hastaneye gittigimzde oglumun hemen yatisi yapıldı. Onu dinleyip bekleseydik oğlum daha kötü olabilirdi. hic memnun kalmadık.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...a
biz de çok memnunuz çok ilgili ve çocuğun dilinden çok güzel anlıyor. benim çocuğum doktorlardan korkardı doktora gideceğiz dediğimizde ağlardı. ama artık hasta olunca beni Özlem hanıma götürün diyor. çok teşekkürler
i̇...a
Sert kuralları var. Ama yapma dediklerini yapmayınız. Yap dediklerini yapınız. Sizde kurallara uyarsanız bir sorun kalmıyor. Çocuklarla ilgili bir doktor. Teşekkürler Özlem hanım. Hayatta önce sağlık. :)
pı...l
kızımın doğumundan itibaren kendisine götürdüm ve çok memnun kaldım çok ilgili ve sabırlı bir doktor aklıma takılan merak ettiğim şeyleri rahatlıkla sorabiliyorum ve cevap alıyorum
ay...r
ben çok memnunum süer bi doktor çok güzel ilgileniyor
he...i
Doktorumuz daha önceki çalıştığı hastanede kızımın doğumuna girmişti.İlk aylarımızdan beri her hastalık sorunlarımızda bize fazlasıyla yardımcı olmuştur.Başarılarının devamını diliyoruz.
Özlem Köroğlu Balcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Köroğlu Balcı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Özlem Köroğlu Balcı adresi nerede?Özlem Köroğlu Balcı adresini belirtmedi. Özlem Köroğlu Balcı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Özlem Köroğlu Balcı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Köroğlu Balcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Köroğlu Balcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Köroğlu Balcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Köroğlu Balcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Köroğlu Balcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Köroğlu Balcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Özlem Köroğlu Balcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.