Uzmanlık Alanı: Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Doğum yeri ve tarihi: 1978 - Almanya/Kiel
Eğitimi
Lisans: Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce)
Uzmanlık: Ankara Dr. Zeki Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Görev Kaydı:
2005-2010 Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı, Eğt. ve Araştırma Hast., Dr. Arş. Gör.
2010-2011 Eskişehir Sivrihisar Devlet Hastanesi – Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (Mecburi Hizmet)
2011-2016 Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
2016- 2017 Özel Denizli Odak Hastanesi - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
2017-Halen Pamukkale Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum A.B.D. Öğretim Üyesi
Sertifikaları: Laparaskopi, Histeroskopi, NRP Kursu
Yaptığı İşlemler:
Genel Jinekolojik Muayene
Gebelik Takibi
İnfertilite (kısırlık)Tanı ve Tedavisi
Menopoz – Osteoporoz Tanı ve Tedavisi
Epidural Aneljezi ile doğum yapılmaktadır.
Ovülasyon İndüksiyonu Siklüs Takibi ve Aşılama (İUİ) hizmeti.
Laparoskopi, Histeroskopi ve Açık Ameliyatlar
Kriyoterapi (yara dondurulması), Koterizasyon (yakma) işlemi
Leep işlemi
Ultrasonografi (3 ve 4 boyut)
Smear Alınması
Jinekolojik Hormon Tetkikleri
İkili Tarama Testi, Üçlü Tarama Testi
Bireylere özgü yöntem ile aile planlaması danışmanlığı.
Üyelikleri:
Denizli Tabipler Odası,
TJOD-Türk Jinekoloji ve Obstetri Derneği
Medeni hali: Evli
ba...r
Denizli'de eşimin hamileliğini öğrendiğimiz sürede bir ay doktor arayışımız oldu ve son olarak özlem hocaya internetteki görüşler ve referanslar üzerine gittik. eşimin doğumu riskli olduğu için detaylı bir şekilde olabilecek senaryoları ve yapılacak işlemleri açıklayıcı bir şekilde anlattı. Nihayetinde haftasonu ve mesai saati dışı olmasına rağmen dogumumuz riskli olduğu için kendisi doğuma katıldı çok özverili ve ilgili şuan iki aylık oğlumuz var ve kendisine dua ediyoruz.
f....ö
Özlem hanımı bu siteden gördüm, hastaların yaptığı yorumlar kendisinden randevu almamı sağladı. Miyom rahatsızlığım vardı ve ameliyat sürecinden çok korkuyordum. Detaylı açıklamaları, empatik yaklaşımı ve işinde olan profesyonelliğiyle bu sürece ikna oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti, ameliyat sonrasında çabuk toparlandım verdiği ilaçlar bana çok iyi geldi, bu kadar çabuk ayağa kalkmayı beklemiyordum açıkçası. Şimdi ameliyatımın üzerinden 10 gün geçti, kendimi çok iyi ve sağlıklı hissediyorum. Herkese tavsiye ederim.
ci...u
Eşim 5. Çocuğumuza hamile ve 4. Sezaryan olucakti.bir kaç hastane ve doktor gezdik en son Özlem hocamla tanıştık dogumumuz oldukça nadir görülen ve zor bir dogumdu çocuğun eşi rahime yapismis ve idrar torbası nada yapismaya başlamıştı.sezaryan çok riskli olucakti eşim çok korkuyordu Özlem hocada işimizin kolay olmayacağını ve zor bir amaliyat olacağını söylemişti.Bu amaliyati Özlem hocada olmaya karar verdik tam 4.5 saat süren bir amaliyat geçirdik sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya geldi eşimin idrar torbasını kurtarmıştı rahim alındı amaliyat zor ama çok başarılı geçmişti ayrıca eşim metale alarjisi olduğu için ayrıca elle dikiş yapıp bana eşimi ve kizimi bağışladığı için çok ama çok teşekkür ediyor ve her zaman dualarımizda olduğunu bilmesini istiyorum Allah yolunu her daim açık etsin Özlem hocam ayrıca tüm Pamukkale universitesi kadın doğum yataklı servisindeki görevli hemşire ve doktorlardan da çok ama çok memnun kaldık hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum bizim yuvamiza yeniden hayat verdiler
s....
Benim 10 yıldır beklediğim hamileliğimdi özele gittim 6 ay boyunca bebeğin eşi önde olduğu için riskim vardı diye üniversitesiye sevk ettiler.Özlem hocayla tanıştım benim en zor 2 buçuk ayımda yanımda oldu çok şükür Allahın izniyle bebeğimi kucağıma almayı nasip etti. İyi ki varsın özlem hocam
ya...a
Özlem hanım çok teşekkürler ediyorum sayenizde oğluşum 2yaşına girecek çokda zeki oldu verdiğiniz vitaminler sayesinde Allah'ım yardımcınız olsun mutlu günler.
fa...4
Özlem Hanım iyi ki sizi tanımışım 9 ay boyunca yanımdaydınız zor günlerimde hep yanımda oldunuz benim hem doktorum oldunuz ve bir kızkardeş gibi yanımdaydınız Sezeryan ameliyatında sizin sayenizde hiç korkmadım eliniz çok hafif.Allah yolunuzu açık etsin, iyiki sizi tanımışım,O gülen yüzünüz hiç solmasın inşallah Eskişehir den selamlar
oz...6
Bana hem doktorluk hemde ablalık yapan vede kızımı benim kucağıma veren bir sorunum olduğunda beni yanıtsız bırakmayan bende değeri çok olan sevgili doktorum ve ablamdan çok memnunum herkeze tavsiye ederim çünkü bir arkadaş gibi ilgileniyor seni çok seviyoruz başarılar dilerim
gö...a
Tavsiye üzerine gittiğim özlem hanımdan çok memnun kaldım tüm süreçte bizimle içten samimi bilgili bir şekilde ilgilendi her anımızda yardımını esirgemedi işinde gayet başarılı güler yüzüylede hastasını rahatlatıcı
fi...l
Özlem Hanım işinde uzman kesinlikle güvenebileceğiniz, temiz, titiz bir doktor. 2015 yılında ikiz hamileliğimde ki zorlu bir hamilelikti Allahın izniyle meleklerimi bana kavuşturdu. Gerek hamilelik döneminde gerek sonrasında da çok ilgili bir doktor hasta psikolojisini anlayan ve herzaman güler yüzüyle hastasını rahatlatan bir kişiliğe sahip mükemmel bir doktor..Sezeryan doğum yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım çok memnunum çok teşekkür ediyorum.
mü....
normal doğumla oğluma kavuştum özlem hanım çok güler yüzlü çok anlayışlı bir doktor hamileliğim boyunca herturlu sıkıntımla ilgilendi çok sabırlı biri doğumum çok rahat geçti sonrasında da hiç bir şikayetim olmadı herkese tavsiye ediyorum
kendi dalında çok başarılı
Özlem Koşar Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Koşar Can, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Özlem Koşar Can adresi nerede?Özlem Koşar Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- PAÜ HASTANELERİ ÇAMLARALTI MAH, KALP MERKEZİ NO:7 PK: KINIKLI DENİZLİ Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Koşar Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Koşar Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Koşar Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Koşar Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Koşar Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Koşar Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Özlem Koşar Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları