Uzman Klinik Psikolog Özlem Nur Tulum, lise öğrenimini İstek Vakfı Acıbadem Lisesi'nde tamamladıktan sonra Özyeğin Üniversitesi'nde psikoloji lisansını İngilizce eğitim dilinde bitirmiştir. Tezli klinik psikoloji yüksek lisansını ise; İngiltere Cambridge'te bulunan Anglia Ruskin Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Eğitim yılları boyunca, alanında uzman psikolog ve psikiyatristlerin yanında uzun dönem staj ve asistanlık yapmıştır. Güncel olarak, Bağdat Caddesi’nde bulunan Psikohome Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde danışan görmektedir.

Psikoloji Randevusu +9 daha fazla

Online Görüşme

Dr.Nazif Bağrıaçık Kadıköy Hastanesi
Sokullu Sokağı No:1 Acıbadem Kadıköy, İstanbul

Makaleler

Konum: Psikohome Psikoloji Randevusu

Yıllardır yaşayıp,atlatamadığım bir sorun üzerine Özlem Hanıma ulaştım.Danışanı olarak Kendisi bana ne yapmam gerekli nasil davranmalıyım hareketlerimi nasıl kontrol altında tutabilirim vs vs bir cok çözüm önerdi bende önerilerini dikkate aldım. psikolojik olarak rahatladım atlattim.Kendisine cok tsk ediyorum sempatikligi yaklaşımı özellikle mütevazi ve samimi olmasi beni cok etkiledi.Yolu açık olsun.

Konum: başka bir yer Diğer

Öfkemi zaman zaman kontrol edemeyişim ve bebeğimin sağlığı adına büyük hijyen takıntımın artık beni rahatsız etmesinden ötürü Özlem Hanım önderliğinde terapi almaya başladım. Daha 4.seansta asla yapamam, asla aşamayacağım, asla üstesinden gelemeyeceğim dediğim eylemleri hiç zorlanmadan, hatta farkına bile varmadan yaparken buldum. Özlem Hanım son derece kibar, samimi, sevecen bir Terapist, uzmanlığı ile ilgili bilgilerinden söz etmiyorum bile... Yolum iyi ki kendimi gerçekten kötü hissettiğim anda Özlem Hanım ile kesişti, şanslı hissediyorum. Şiddetle tavsiye ederim :)

Konum: Psikohome Diğer

Kendimde depresyon belirtileri görüyordum.Uzun bir araştırma sonrası yolumuz Özlem hanımla kesişti.Kendisinden çok memnun kaldım.Gerek samimiyeti,gerek ilgisi beni çok memnun etti.İyiki de denk gelmişim Özlem hanımla.Alanında çok uzman ve çok bilgili.Kendisine danışmanızı gönülden tavsiye ediyorum.

Öncelikle kendisinin desteklerinin bana iyi geldiğini söyleyebilirim. Gayet başarılı bulduğum bir terapisttir Özlem Hanım. Danışanını çok iyi takip eden, dinlediğini gösteren ve anlaşıldığınızı hissettiğiniz, ne anlatırsanız anlatın hoşgörüyle karşılanacağınızı bildiğiniz bir psikolog. Yaşından dolayı önce tereddüte düşmüştüm ama yanlış bir tereddütmüş bu. Son derece işine hakim ve bana da çok iyi gelen biri olduğunu da ayrıca belirtebilirim. 3 seans kadar kısa bir görüşmemiz oldu ama devam da ediyoruz kendisiyle. Stresli bir işte çalışıyorum ve bu anlamda çok zorluk çekiyorum. Bundan sonra bana gösterdiği telkinlerle çok daha sakin kalabildiğimi, öfke problemi yaşadığımda kendimi nasıl kontrol edebileceğimi sayesinde iyi biliyorum. Çok kısa bir süre oldu ama yavaş yavaş desteklerinin etkisini şimdiden görebiliyorum diyebilirim.

2 ergen annesiyim, aile içinde ve çocuklarımla olan diyaloglarımda hakikaten toleransımın tamamen yok olduğu bir dönemde psikolog arayışındayken tavsiye üzerine tanıştığım bir danışmandır Özlem Hanım. Yaşı genç olduğu için öncelikle ön yargı hissettim fakat hayatımda bana büyük farkındalık katması bu hislerimi yıktı diyebilirim. Tecrübesi bence yaşının çok çok üzerinde, o kadar memnun kaldım ki görüşmelerimizden.Olaylarla bağlantı kurması ve bana destek olması beni öyle rahatlattı ki, aile içindeki iletişimimiz bozulmuş durumdayken güçlenmesine yardımcı oldu. Olabilecek en olumlu sonucu kendisiyle görüşme sağlayarak aldım diyebilirim. Mesleki bilgisi çok tatmin edici, olaylar arasında kurduğu bağlar ve çözüm odaklı yönlendirmelerinin oluşu sizlere verim sağlamakla birlikte rahatlamanıza da oldukça olanak sağlıyor. Tüm bu yardımları sonucunda aile içindeki iletişim sorunumuz ve çocuklarımla olan diyaloglarım otomatik olarak oldukça büyük oranda rahatlığa kavuştu diyebilirim.