sa...l
Akıllı Lens ameliyatımı mükemmel bir şekilde gerçekleştirdi. Görevini titizlikle yapan işinin ehli bir hekim. Ameliyat sonrası da ilgisini asla esiregemeyen herkese kesinlikle tavsiye edebileceğim doktorumuzun başarılarının devamını diler ve minnet ve şükran duygularımı sunarım
öz...ç
Gözümdeki kuruluk ve batma şikayetleriyle Özlem hanıma randevu almıştım.Ayrıca yakını görmekte zorlanmaya başlamıştım.Gözümdeki batma ve kuruluk şikayeti için göz yaşı damlası tedavisine başlayacağımızı ve yakını daha rahat görmemi sağlayacak gözlük yazacağını belirtti. Özlem hocamın hem iletişim yönü hem de teşhis ve tedavi hakkında bilgilendirmesi bana güven verdi.Böyle değerli hekimlerimizin kıymetini bilmeliyiz.Mesleki hayatında başarılarının devamını diliyorum.
tu...r
Katarak ameliyatı,harika bir dr,sabir ve işinin ehli dokunuşlarıyla huysuz annemi idare edip tedavi ve ameliyatını gerçekleştirdi iyiki sizin gibi dr var başarılar diliyorum.hepimiz adına teşekkürler yolunuz açık olsun..
Özlem Öner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Öner, Göz Hastalıkları.
Özlem Öner adresi nerede?Özlem Öner adresini belirtmedi. Özlem Öner yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Özlem Öner adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Öner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Öner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Öner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Öner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Öner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Öner hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özlem Öner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.