ze...p
Yıllardır nefes alamıyordum Özlem hanım sayesinde hem sağlığıma hem de çok doğal tam istediğim gibi buruna kavuştum kendisine çok teşekkür ederim ellerine emeklerine sağlık kendisinin ilgisi sıcak kanlılığı ise ayrıca çok mutlu etti beni hiç düşünmeden Özlem Oymak Ay diyorum
Kızımın rinoplasti ameliyatını yapan Dr Özlem Hanım mesleğinin hakkını veren güleryüzlü bir doktor. Ameliyat öncesi sorduğumuz sorulara yeterli açıklamaları yaptı. Tüm endişelerimizi giderdi. Bize çok güven verdi. Ameliyat sonucu çok başarılı oldu. Özlem Hanım çok doğal bir burun yaptı. Gören herkes kızıma sen güzelleştin sırrın ne diyor. Kızımın özgüveni arttı. Ailecek çok mutluyuz. Ameliyat sonrası da çok ilgili. Özlem Hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok isabetli bir karar almışız. İyi ki Özlem Hocamızı seçmişiz. Bursa'da Rinoplastinin kraliçesi Özlem Hanım. Herkese tavsiye ediyorum.
se...n
Oncelikle kendisine sonsuz teşekkür ederim eşimin boğazında ses tellerinde her iki tarafta da polip vardı.Boy olarakta baya büyüktü sağolsun çok ilgilendi ameliyatida bizzat kendisi yaptı.Cok başarılı bir ameliyat yaptı kendisine sonsuz teşekkür ederiz.Allah sizin gibi doktorlari başımızdan eksik etmesin Varolasin hocam . #özlemoymakay
Özlem Oymak Ay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Oymak Ay, Kulak Burun Boğaz.
Özlem Oymak Ay adresi nerede?Özlem Oymak Ay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mahallesi Sümer Sokak No:2 Sinanoğlu Apartmanı Kat:7 D:21 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Oymak Ay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Oymak Ay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Oymak Ay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Oymak Ay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Oymak Ay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Oymak Ay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özlem Oymak Ay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları