k....c
9 sene önce mitral kapak ameliyatı oldum. Her yıl gittiğim kardiyoloji kontrolüm için bu sefer yakınlarımın tavsiyesiyle Özlem hanıma randevu aldım. Güleryüzü ve sıcaklığıyla insanı rahatlatıyor. Muayenemle ilgili ayrıntılı açıklamalar yapıp sorularımı cevapladı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m....c
Ozlem Hanima carpinti sikayetiyle ve mitral kapakta cokme kontrolu icin basvurmustum. Cesitli tetkikler ve muayene sonucu herhangi bir ciddi
durumun olmadigini soyleyip beni rahatlatti,
sordugum sorulara ictenlikle cevap verdi ayrica tavsiyelerde bulundu nelere dikkat etmem, nasil beslenmem konusunda. Kendisi guleryuzlu, iletisimi iyi ve samimi, isini iyi yapan bir hekim. Kendisinden memnun kaldim.
ce...n
tesadüfen randevu aldığımız maltepe devlet hastanesinde Dr.Özlem Özbek.ile karşılaştık ve hastamızı ilk gördüğü an itibari ile sonraki her kontrole gittigimizde büyük bir özveri ve sıcak kanlılıkla hastamızla ilgilendi. kendisine çok teşekkür ediyor ve sağlık dolu yarınlar diliyorum.her hasta yakınınada doktorumuzu tavsiye edrim.
Özlem Özbek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Özbek, Kardiyoloji.
Özlem Özbek adresi nerede?Özlem Özbek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Özbek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Özbek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Özbek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Özbek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Özbek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Özbek hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özlem Özbek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar