Fzt. Özlem Öztürk
Fizyonatural Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi, Kartaltepe Mahallesi Baharlı Bahçe Sokak No:3/12, Bakırköy

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Manipülasyon

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ç
Konum: Fzt. Özlem Öztürk Diğer

1 aylık kuyruk sokumu şikayetiyle Özlem hanıma gittim daha ilk anda sıcak kanlı sempatik yaklaşımını çok begendim ilgi alakası cok iyiydi isabetli tecrubesiyle 3 seansla şikayetimden kurtuldum agrılarımı iyi tespit etti ve tedavi etti kuyruk sokumu şikayeti olanları hiç tereddüt etmeden kendisine ulaşmasını öneririm hiç beklemeyin ve o acıları çekmeyin ilk seans da bile fark edilir bir azalma oldu Kendisine çok teşekkür ediyorum çevremde bu gibi şikayetleri olanlarada Özlem Hanımı önereceğim