Alfa Psikoloji Danışmanlık Merkezi'nin kurucusudur.
İlkbahar mahallesi güneypark küme evler kule:2 d:110 Sinpaş Altınoran, Ankara
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Alfa Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
r...
Arkadaş tavsiyesiyle ulaştım. Kişisel sorunlarımla ilgili kendisine başvurdum, çok memnun kaldım. Hayatımın her alanına dokundu diyebilirim. İletişimi yaklaşımı o kadar güzel ki, kendimi tamamen rahat hissedebildiğim, içimi açıkça dökebildiğim ve karşılığında çok güzel destekler aldım. Yakın çevreme de bahsediyorum memnuniyetimden ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
s...
Ben, arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisiyle iletişime geçtim. Kedi korkusu ve uykusuzluk sorunları için yardım aldım. 3 aydır seanslara devam ediyorum ve son derece memnunum. Tabii ki çevremde de tavsiye ederim.
r....g
Sağlıksız bir ilişki ve özgüven eksikliği için başvurdum. 2-3 aydır gidiyorum. Olumlu sonuçlar alıyorum. Kendimi artık daha iyi hissediyorum. Özlem Hanım kesinlikle işinde çok iyi. Düşüncelerimi netleştirdi. Kendimi değerli hissetmeme yardımcı oldu. Artık olumlu düşünüyorum. Beraber egzersizler yapıyoruz. Ödevler veriyor. Kitap önerdi. Bunlarla birlikte terapileri ilerletiyoruz. Çok memnunum kendisinden. İyi ki kendisine gitmişim.
e....s
İş stresi, ilişki ve ailevi sıkıntılar için başvurdum. 4 seans oldu gideli. Seanslarım güzel geçiyor. Verim almaya başladım. Özlem Hanım danışanına iyi yaklaşıyor. Ön yargılı değil. Aşılabilecek durumları güzel ifade ediyor. Kendimi yanında rahat hissediyorum. Yönlendirmeleriyle kişiliğimi ifade etmemi sağlıyor. Memnunum kendisinden.
t....d
Panik atak bozukluğu için başvurdum. 4-5 seans'tır gidiyorum. Seanslar sayesinde bu durumla savaşmayı öğrendim. Sıkıntılı dönemden geçiyorum. Özlem Hanım olmasa kontrol edemezdim. Ben daha önce de psikolog'a gittim. Ama Özlem Hanım farklı. Sürekli iletişim halindeyiz. Seans dışında da bizim görüşmelerimiz devam ediyor. Bu konuda çok memnunum. Yönlendirmeleri çok profesyonel. Diğer uzmanlar beni kendisi kadar anlayamadı.
ç....d
Bireysel terapi için başvurdum. Herhangi bir sebebim yok. Seanslarımız gayet güzel geçiyor. Özlem Hanım çok iyi bir uzman. Çok profesyonel ve sıcak bir ortam kurmuş kendisi. Çok memnunum kendisinden. Çok başarılı birisi.
e....)
Çocuğum için başvurdum. Anksiyete sorunu vardı. Seansların etkisini görmeye başladık. 2,5 aydır düzenli olarak gidiyor. Ödev vererek ilerliyor. Çocuğumu korkutmadan yaklaşıyor. Yargılamıyor. Bu özelliğini çok beğendim. Çocuğumun daha iyi adım atabildiğini görebiliyorum. Aile olarak bizi de yönlendiriyor ve rahatlatıyor. Durmamız gereken yerleri söylüyor. Bu durum bize de iyi geliyor. İletişiminin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Seans içeriğini bize anlatmıyor. Süreci kendisi yönetiyor.
z.....
Sınava hazırlanıyorum ders çalışma istediğimi kaybetmiştim. Çok sinirleniyordum ve ağlıyordum. Tavsiye üzerine Özlem Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. Bu süreçte deneme netlerim arttı. Ders çalışma düzenim yerine geldi ve derslerime odaklanabiliyorum. Sinirimi kontrol edebiliyorum. Özlem Hanım bir uzmandan ziyade bir arkadaş bir abla gibi yaklaş bana. Beni gerçekten anladığını hissettirdi.
z.....
Kişisel ilişkilerde ve sosyal alanda yaşadığım problemler sebebiyle tavsiye üzerine Özlem Hanım'a ulaştım. Ortalama 3 aydır devam ediyorum. Öfke kontrolüm arttı. Fevri çıkışlarımı frenleyebiliyorum. İç sesimi susturabildim. Özlem Hanım'ın beni gerçekten dinlemesi iyi hissettirdi. Yaptığı analizler ve yol göstermesi güzeldi.
Kendisinden çok memnunum. Etik kurallar çerçevesinde işini son derece güzel bir şekilde yapmakta. Özlem Hanım'la 6 seans görüşme sağladım ve devam ediyorum. Seanslardan sonra sosyal hayatım daha olumlu ve daha güzel geçmeye başladı. Aldığım danışmanlık hizmetinden son derece memnunum.
Özlem Peker Çağlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Peker Çağlar, Psikoloji. Size Özlem Peker Çağlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Good Enough Zeka Testi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi.
Özlem Peker Çağlar adresi nerede?Özlem Peker Çağlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniyol Mah. Gazi Cad. Amasyalılar İş merkezi No: 5/8 Çorum
- İlkbahar mahallesi güneypark küme evler kule:2 d:110 Sinpaş Altınoran Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Peker Çağlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özlem Peker Çağlar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özlem Peker Çağlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Peker Çağlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özlem Peker Çağlar hangi dilleri konuşuyor?Özlem Peker Çağlar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Peker Çağlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Peker Çağlar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özlem Peker Çağlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Özlem Peker Çağlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Peker Çağlar hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Peker Çağlar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.