39 yaşındayım ve ilk bebeğimiz.hamilelik süresinde troid ve gebelik şekeri gibi sağlık sorunlarım oldu.dış merkezde yaptırdığım test sonuçlarım yanlış çıktı vs.kısacası komplike bir gebelikti.ama doktor hanımın sayesinde 40. Haftamızda bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık.sezeryan sonrası eve gittiğimde bir tane bile ağrı kesici içmeden sorunsuz bir şekilde ayağa kalktım.nazik ve naif kişiliği ayrıca deneyimli hekimliği ile önerebileceğim bir doktor.hamilelik psikolojik olarak zor bir süreç ve bebeğinizi kucağınıza alana kadar korkularınız bitmiyor.dilediğimiz zaman kendisine ulaşabildik.her sorumuzun cevabını aldık.en önemlisi belkide tüm hamilelik ve doğum sürecini travma olarak değilde güzel bir anı olarak hatırlayacağız.kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz..
ku...7
şüphelendiğim kadınsal bir hastalık vardı, muayene olmaya gittim ve bedenimle barışık biri değilim bu yüzden çok çekiniyordum. Özlem hanım da yardımcısı da öyle güler yüzlü öyle ilgili insanlar ki bu anlamda ne çekingenliğim kaldı ne de başka kötü bir duygum. ilgisi enerjisi profesyonelliği için çok teşekkür ediyorum iyi ki tanıdım sizi. Bir gün anne olmaya karar verirsem kesinlikle sizin gözetiminizde olmasını istiyorum.
Özlem Şengül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Şengül, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Özlem Şengül adresi nerede?Özlem Şengül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Şengül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Şengül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Şengül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Şengül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Şengül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Şengül hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Özlem Şengül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları