1998 yılında, Gazi üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne girdim. 2003 yılında mezun oldum. 2004 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine başladım, 2010 yılında doktoramı tamamlayıp Ortodonti uzmanı olarak mezun oldum

Dr.Özlem Sezgin Çınar Muayenehanesi
Beytepe mahallesi Kanuni sultan Süleyman Bulvarı 5387.cad. Beytepe Lotus No:27, D:8, Çankaya, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Ağız Bakımı Eğitimi +21 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Koruyucusu

Diş Beyazlatma

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Dr.Özlem Sezgin Çınar Muayenehanesi

Doktorumuzdan çok memnun kaldık halada tedavim devam ediyor ilgili dakik hiç bekletmez hijyene çok dikkat eder araştırarak ve yorumlara bakarak kızım bulmuştu kliniğin yakın olması da olumlu bir etken oldu çok istikrarlı bir doktor en ufak bir şikayetimiz olmadı konusuna hakim literatürü takip ediyor en yeni teknikleri uyguladı dişlerimdeki kaymalardan dolayı gitmiştim çok memnunum inci gibi oldular

Özlem Hanım ile aynı sitede ikamet etmekteyiz. Oğlumun dişlerindeki çarpıklık nedeniyle kendisine başvurdum. Çok memnunduk sonrasında kendi şikayetimi söylediğimde bu yaşta ortodontik tedavi olabileceğimi söyledi. Tedavi süreci aylık yada iki aylık sürelerle gerçekleşti on ayın sonunda tamamlanmıştı şimdi takipteyim. Doktorumuz çok nazik ilgili ve işinde mükemmel bir doktor.Tabi ki çevreme öneririm hatta iki arkadaşımın çocuğunu da o takip etmeye başladı benim önerim sonrasında onlarda çok memnunlar

İnternetten araştırdım. Estetik anlamda şikayetim vardı.Invisalign tedavisi uyguladı. Özlem hocam tedavi sürecinde çok ilgiliydi neticeden çok memnunum. Doktorum yapılacak işlemi her türlü detaylarıyla anlatıp benim için hiç bir soru işareti bırakmadı ayrıca çok titizdi. Özlem hocamı kesinlikle herkese tavsiye ederim ediyorum da.

Tanıdık vasıtası ile ulaştım. Diş eti rahatsızlığı ve çarpık diş şikayeti ile başvurdum. 10 üzerinden 10 puan veriyorum. Alanında deneyimli nazik ve açıklayıcı bilgi vermesi. Tüm yakın çevreme referans oluyorum.

Konum: Dr.Özlem Sezgin Çınar Muayenehanesi Ağız Bakımı Eğitimi

İnvisalign tedavisi için başvurmuştur. Daha önce başarısız bir ortodonti tedavisi geçirmiştim. Özlem hanım işinde çok başarılı bir doktor. Tedavim yeni bitti. Dişlerim çok güzel sürekli gülmek istiyorum

Özlem Hanım'a internetten ulaştım. ortodonti tedavisi için başvurdum. Tedavi sürecinden son derece memnunum. Beklediğimden daha iyi bir tedavi oldu. yetkinlik, mükemmele ulaşma isteği kendisinde beğendiğim özelliği oldu. Kesinle çevreme tavsiye ediyorum.

Evimin yakınında bir muayenehanesi olduğu için tesadüfen ulaştım, dişlerim yamuktu ve konuşurken dilim öne çıkıyordu. Tedavi süreci çok hızlı ve verimli geçti. Doktorum çok ilgiliydi süreci en sıkıntısız şekilde atlatmam için elinden geleni yaptı. Sürecin her kısmında ilgi alakası çok iyiydi. Eski sorunlarımdan hiçbiri kalmadı. Özlem Hanım'ı kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Ö
Konum: Dr.Özlem Sezgin Çınar Muayenehanesi Ortodonti Randevusu

Kızımın ortodonti tedavisi için gittik. Durum hakkında bilgilendirme, tadavi seçekleri sunma konusunda doktorumuzun hizmetinden fazlasıyla tatmin olduk. Hem bizimle hem "ergen" kızımla (şuan herşeyi reddetme dönemi yaşıyoruz) iletişimi çok başarılıydı. Kendisine buradan da teşekkür ederim.

Özlem Hanım'dan ortodonti tedavisi alıyorum. Kendisi bu süreçte benimle çok ilgilendi. Tedavimin doğru bir şekilde ilerlemesi için aceleye getirmeden yardımcı oldu. Hatta yanlış yapmış olduğum prosedürleri düzeltmek için uğraştı. Tedavim 2 yıldır devam ediyor. Özlem Hanım'dan aldığım hizmetten gayet memnunum. Kendisi konusunda gayet bilgili, pratik tecrübeye sahip bir doktor.

Özlem Hanım oğlumun ortodonti tedavisini yaptı. Tedavimiz yaklaşık olarak 3 yıl boyunca sürdü. Bu 3 yıl içerisinde kontrollerini yaptı. Kendisinin ilgisi alakası üst düzeydeydi. Adım adım aşamalarını takip etti. Özlem Hanım'ın bize karşı yaklaşımı çok pozitifti. İstediğimiz şekilde sonuca ulaştık. Tedavimiz başarılı bir şekilde yapılmış oldu.