y.....
Özlem Hocam astım hastalığımla ilgili takibimi yapıyor. Kendisine bir hekim olarak saygım sonsuz, ancak gösterdiği iyi niyet ve ilgi alaka için de ayrıca minnettarım. Kendisiyle konuşurken sanki bir aile ferdimle konuşuyor gibi hissediyorum. Değerli hocama mesleğinde ve hayatında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.
er...g
Sivas'ta 3 farklı uzman doktorun bulamadığı babamın akciğer rahatsızlığı için Özlem hanıma randevu aldık. Babamla birlikte odasına girdiğimde hayatımda hiçbir doktordan görmediğim ilgiye ve uzmanlığa şahit oldum. Detaylı tetkikleri sonunda babamın rahatsızlığını tespit etti. Bizi gerekli açıklamalar yaparak bilgilendirdi. Memleketimize döndükten sonra ilacın kullanımı hakkında telefonla ulaştığımızda yine yardımcı oldu. Gerek Göğüs Hastalıkları konusundaki uzmanlığı gerekse de samimi iletişimi için kendisine teşekkür eder saygılar sunarız.
me...̇
ANADOLUDAN..,,, GEREK SEVKLE,GEREKSE REFERANSLA TEDAVİYE GİDEN HASTALARIMIZA ,,,, HERTÜRLÜ TIBBİ VE İNSANİ YAKINLIĞI GÖSTEREN UZM.DR.ÖZLEM SÖNMEZE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ..
za...r
bir doktorun nasıl olmasını istiyor iseniz, en canlı örneği özlem selcuk sönmez hocadır... öncelikle insan, son derece kibar, serin kanlı, ve işinin ehli, yardımcı olan bir yapıya sahip... teşekkür ederiz hocam
ha...r
çok değerli sevgili hocam özlem selcuk sönmez e sonsuz tşk ler ediyorum süper bir hizmetini gördüm ALLAHIM yolunu acık etsin ALLAHIM tüm kötülüklerden korusun tüm ailesi ile uzun ömerler yaşamak nasip etsin 31 gün yattım 6cı serviste aynı dileklerimimi çok değerli ilsan atila keyf hacamada söylüyorum ve asistan çok değerli eda hocamada söylüyorum sizleri tanımaktan çok çok çok ama çok menmun oldum iyiki varsınız sevgili hocalarım
Özlem Sönmez Selçuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Sönmez Selçuk, Göğüs Hastalıkları.
Özlem Sönmez Selçuk adresi nerede?Özlem Sönmez Selçuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanatoryum Cad. Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Sönmez Selçuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Sönmez Selçuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Sönmez Selçuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Sönmez Selçuk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Sönmez Selçuk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Sönmez Selçuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Özlem Sönmez Selçuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları