Her çocuğun biricik ve tam olduğuna inanıyorum. Kabul ve şefkat çerçevesinde çocukların gelişim yolculuklarına eşlik etmekten büyük keyif alıyorum. Genel geçer reçete, hap bilgi yerine her aile ve çocuğu bireyselde tanıyıp onlara en uygun müdahaleyi yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum.
Dalış ve kayak en tutku duyduğum hobilerim olsa da gündelik hayatımda çocuk kahkahası ve kediler beni en mutlu edenlerden..
Ümitköy 2432. Cd. Çamlıca Bulvar Sitesi B-Blok No:5 Galeria Karşısı, Yenimahalle, Ankara
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
ir...z
Canım Özlem hanım Doruk'la ilk geldiğimizde kafam karma karışıktı sanki oğlum bir yol gösteren istiyordu kreşe başlama sürecimiz nasıl olacak, iletişimini nasıl daha güçlü yapacağım, çekingenliği ne olacak, bana hırçınlığı neden daha ne çok soru vardı kafamda ama siz beni aldınız dinlediniz nasıl ilerleyeceğimizi anlattınız sonra Doruk'la ne çok yol katettiniz iyi geldiniz ona, ne güzel oyunlar oynadınız. Empati yeteneğiniz harika, ne olursa olsun yargılamadan sürdürdüğünüz iletişiminiz ile insan ne rahat hissediyor kendini, akademik kariyeriniz sürekli kendinizi yenileme yolunda attığınız adımlarınız, çocuklarla iletişiminiz o kadar güzel ki iyi ki yollarımız kesişti. Doruk ilk size açıldı, Özlem ablası oldunuz onun ve hala büyüme yolunda yanımızdasınız. Aile ile işbirlikli yaklaşımınız ile yavrularımız kendi benliklerini daha hızlı buluyor ki öyle de oldu oluyor. Bizim için çok kıymetlisiniz iyi ki varsınız iyi ki böyle bir meslek seçmişsiniz de çocuklarımızla bu yolu yürüyorsunuz
gm...v
Ah oğlumun harika Özlem ablası.Biz oğlum 3.5 yaşındayken tanıştık.O dönem kreşe alışma süreci ve tırnak yeme problemiyle boğuşuyorduk(tabiri caizse).Özlem hanım sihirli değneğiyle dokundu hayatımıza.Naif kişiliği ve huzur veren ses tonuyla çocuğa ve size güven veriyor.Oğlum uzun süre kliniği Özlem Hanımın evi sanmıştı çünkü o samimiyette ilerledi seanslarımız.Gerek gözlemleri,ilgisi,okulla iletişim halinde olması gerek tecrübeleriyle sizi doğru yönlendiriyor ve siz de olaylar karşısında doğru tepkiler verdiğinizde çocuğunuzdaki değişimi görünce işbirliği isteğiniz artıyor.Oğlumu daha iyi tanımama,kafasında bizi konumlandırdığı yeri öğrenmeme Özlem Hanım vesile oldu.Biz oyun terapisi şeklinde ilerledik ve o kadar süre kafama taktığım tırnak yeme problemi kendiğiliğinden ortadan kalkınca o zaman doğru yerde işin uzmanıyla olduğumuzu bir kez daha anladım.Küçük yaştan beri kendisini tanıyan bir Özlem ablası var oğlumun,ne mutlu.Sizi çok seviyoruz,İyi ki varsınız.
ec...
Özlem hanımla yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Oğlumuz için başladığımız bu yolda sayesinde ailece daha mutlu ve huzurlu yüz. İyi ki Özlem hanım iyi ki var :)
ab...
Harika bir yol gösteren Ve gayet hızlı bür süreç yönetimi olduğunu düşünüyorum oğlumuza destek almak için geldik fakat biz de destek gördük diyebilirim
hv...b
Çocuğumuz bazı cümleleri tam kuramıyordu. Kelimelerde eksiklikler ve eksik cümle kurmaları vardı. Dil gelişiminde sorunlarla karşılaşmıştık.
Özlem hanım olumlu yaklaşımları ve birikimiyle destek verdi. Süreç sonunda tüm sorunları çözdü. Kendisine çok teşekkür ederiz.
sü...n
Özlem Hanım'dan 2,5 yaşındaki oğlumun doğacak kardeşini karşılama sürecinde hem kendi adımıza hem de kardeşinin dünyaya geldikten sonraki süreçte oğlum için destek aldık. Sayesinde bu süreci çok rahat atlattık. Hala daha online olarak görüşmelere devam etmekteyiz. Her anlamda destekçimiz. Büyük problemlerimizi verdiği ufak yöntemlerle aşabildik. Bir yöntemini buradan paylaşmak isterim diğer annelere de yardımı olması adına. Oğlum aksam olup hava karardığında yatak odamızda sürekli trenin geldiğini ve onu korkuttuğunu söylüyordu. biz de oğlumla treni kovuyorduk ama çözüm olmuyordu çünkü tren tekrar tekrar geri gelip oğlumun hayal dünyasında onu korkutuyordu. Özlem Hanım İn yöntemi sayesinde tren geldiğinde bu durumu oyuna çevirerek onu hayalimizde pembeye boyadık, kuyruk yaptık komik bir şekle soktuk ve buna gülüp eğlendik. 3 seferden sonra tren bir daha gelmedi. Bu kadar basitmiş :) Bilgisi, tecrübesi, cana yakın tavırları ve çocukla iletişim konusundaki mükemmelliği sayesinde iyi ki tanıdık diye düşündüğümüz bir insan. Çocuklarımız en kıymetlimiz. Özlem Hanım onlar için en iyi tercih.
nu...u
Özlem hanım işinde o kadar iyi ki oğluma yaklaşımı ilgisi en önemlisi çocuklarla olan empatisi muhteşem! Hiperaktivite düşüncesiyle seanslara düzenli olarak katıldık o kadar faydalı oluyor ki gözü kapalı öneriyorum.Sizi çok seviyoruz.Taha dan bol öpücükler
c.....
Okul öğretmenimizin önerisi üzerine Özlem hanım ile iletişime geçtik. Kızımın altına kaçırma problemi ve bunun onda yarattığı olumsuz etki için danıştık. Kendisi gayet alanında uzman, ilgili ve işini severek yapan biri. Bize de nasıl bir yaklaşım ve tutum sergileyeceğimiz konusunda çok yararlı bilgiler verdi. Teşekkür ederiz.
Özlem hanımla yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık. Boşanma sürecinde 5 yaşındaki oğlumuzun davranış bozukluğu, bu süreci en iyi şekilde atlatması ve sosyal anlamda gelişmesi için görüştük kendisiyle. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bilgisine ve uzmanlığına gerçekten güvendik çünkü bizi çok iyi anladı. Yaklaşımı oğlumuza çok uygundu. Çözüm odaklı oluşu ve çözüm yollarının çocuğumuzun ihtiyaçlarına, kişiliğine ve karakter yapısına uygun olması bizim için en önemli kriterlerden biriydi. Kendisine çok çok teşekkür ederiz. Bu süreçte kendisiyle çalıştığımız için çok şanslıyız. Başarılarının devamını diliyoruz.
Özlem Hanım kızımın okul psikoloğuydu 2 sene. Eşimle boşanma sürecindeydik ve süreçten kızımın olumsuz etkilenmesini istemedik. Özlem Hanım o kadar destek oldu ki hiç okul dışında bir uzmandan destek alma ihtiyacı hissetmedik. Kızımla bireysel görüşmelerde o kadar iyi sonuçlar aldık ki. Konuşmaya çekinen, benden ayrılmayan, duygusunu ifade etmeyen çocuğum şimdi hiç böyle sıkıntılar yaşamıyor. Özlem Hanım her sorumuzu çok detaylı cevaplıyor, çok yaratıcı fikirler veriyor, yaptığımız yanlışları bizi kırmamaya dikkat ederek ifade ediyor. Çok da dikkatli, evde olumsuz ne yaşansa hemen kızımı ilk görüşte anlıyor. Kızım içine kapanık, onu üzen şeyleri söylemeyen bir çocuk ama Özlem Hanım ın elinde sihirli bir değnek var gibi, onunla bambaşka bir ilişkisi var kızımın. Anlaşamayacağı çocuk yok Özlem Hanım ın, işinde gerçekten muazzam. Çok tatlı, güler yüzlü, bilgili. Ankara ya gittiğini duyunca çok üzüldük çünkü gerçekten Ankara daki anne babalar, çocuklar çok şanslı.
Özlem Sumer Büyükabacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Sumer Büyükabacı, Psikoloji. Size Özlem Sumer Büyükabacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Porteus Labirentleri Testi.
Özlem Sumer Büyükabacı adresi nerede?Özlem Sumer Büyükabacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ümitköy 2432. Cd. Çamlıca Bulvar Sitesi B-Blok No:5 Galeria Karşısı Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Sumer Büyükabacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Sumer Büyükabacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Sumer Büyükabacı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Sumer Büyükabacı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özlem Sumer Büyükabacı hangi dilleri konuşuyor?Özlem Sumer Büyükabacı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Sumer Büyükabacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Sumer Büyükabacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Sumer Büyükabacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Sumer Büyükabacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Özlem Sumer Büyükabacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Sumer Büyükabacı hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Sumer Büyükabacı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar