Postane Mahallesi Manastır Yolu Caddesi Kaplan Sitesi No:86 B Blok Kat:1 Daire:4 Tuzla/İstanbul, İstanbul
se...
Psikoloğum sayesinde kaygı bozukluğum ve gelecek kaygılarım üzerinde büyük bir ilerleme kaydettim. İlk seanslardan itibaren beni dinlediğini, anladığını ve bana uygun bir yol haritası çizdiğini hissettim. Seanslar boyunca kendimi güvende hissetmemi sağladı ve her adımda yanımda oldu. Kaygılarımı daha iyi yönetebilmem için bana etkili teknikler ve bakış açıları kazandırdı. Hayatımda böylesine pozitif bir değişiklik yaşadığım için çok mutluyum. Gerçekten alanında uzman ve samimi bir yaklaşımı var
e....ö
Özlem hanım çok profesyonel ve donanımlı biri, bu zor sürecimi Özlem Hanımla yürüttüğüm için çok mutluyum. Yorumumu güncelliyorum: sürecimizin sonuna geldik toplamda 6 buçuk ay sürdü kaygı üzerine çalıştık ve artık yonetebiliyorum kaygımı. Terapiyi bitirdikten sonra ne yapmam gerektiğini de konuştuk. Ozguvenli hissediyorum
e....ö
Kaygı bozukluğu için gittim. Korkularım vardı. Dışarı çıkarken tereddüt ediyordum. Her an bir şey olacakmış hissi vardı. 5 - 6 seanstır gidiyorum. Şu an daha iyiyim. Her şey olumlu ilerliyor. Süreci bırakmak istemedim. Biraz daha devam etmek istiyorum. Özlem Hanım çok iyi bir uzman. Farklı bir uzmana da gittim verim alamadım. Ama kendisinden verim aldım ve güvendim. Ben memnunum kendisinden.
Gerçekten samimiyetini ve bilgisini çok takdir ettim. Tedavi sürecinde hayatımdaki değişmesi gereken bazı kararları kolaylıkla alabildim.
a...
Özlem Hanım'a bir arkadaşım sayesinde ulaştım. Açıkçası okb ile uzun zamandır mücadele ediyorum bu yüzden iletişime geçme gereği duydum.
Özlem Hanim, en çok naif ve sürecim ile ilgili güven verici tavırları ile bana yardımcı oldu diyebilirim.
Bana göre güven veren, sıcak bir yaklaşımı var bu beni çok rahatlattı ve bu özelliğini sevdim.
Kesinlikle tavsiye ederim, tıpkı benimle olan iletişiminde ki gibi kendisine terapiye gelecek herkese güven verici halleri ile çok iyi süreç sağlayacağına eminim.
e...
Özlem hocayla bir arkadaşımın yönlendirmesi sayesinde çalıştım. Ertelediğim birçok karmaşık konuda bana yol gösterici oldu. Korkarak başladığım bu yolda artık emin adımlarla yürüyebiliyorum. Tavsiye ederim.
a...
Özlem Hanım'a psikolog merkezinden gelecek kaygısı her şeyi fazla düşünme sebebiyle başvurdum ve çok memnun kaldım. Odaklı bir şekilde dinlenip anlaşıldığımı hissettim devam edeceğim ve çevreme önereceğim.
e...
Uzun süredir kaygı ve stresle baş etmeye çalışıyordum, ancak kendi çabalarımla bunu halledebileceğime dair bir karar verdim. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Özlem Hanımla görüşmeye başladım. İlk kez terapi alacağım için biraz endişeliydim, fakat Özlem Hanım'ın müdahale etmeden, yargılamadan dinlemesi sayesinde endişelerim azaldı. Şu ana kadar iyiye gitmeye başladı, kendimle yüzleşmemi, içsel dünyamı anlamamı sağladı. Terapinin sonunda olumlu sonuçlar elde edeceğimi düşünüyorum. Benim gibi kaygı, özgüven ve stres sorunu yaşayanların gitmesini tavsiye ederim.
g...
Uzun süredir terapi almaya yönelik bir adım atmaya çalışıyordum. Özlem Hanım'ın öz geçmişini ve yorumlarını okuduktan sonra karar verdim. İyi ki Özlem Hanım'ı seçmişim. Bu sürece başlamadan önce her zaman "Acaba bir yabancıya anlatabilir miyim?" diye kendime soruyordum. Ancak Özlem Hanım, o kadar doğal ve içten ki içimi açmam hiç zor olmadı.
Olabilecek olaylarla ilgili kaygı bozukluğu yaşıyordum. Görmem gereken her şeyi en doğru açıdan bana gösterdi. Kendisinde en çok beğendiğim özellik samimiyetiydi. Seanslarından sonra ilk defa anlaşıldığımı hissettim, ve asla buna ihtimal vermiyordum. Ancak bazı konular hakkındaki düşüncelerimi değiştirmeme yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Beklemediğiniz anda size hayatı başka bir pencereden gösterebilir.
Özlem Tahmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Tahmaz, Psikoloji. Size Özlem Tahmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Özlem Tahmaz adresi nerede?Özlem Tahmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Postane Mahallesi Manastır Yolu Caddesi Kaplan Sitesi No:86 B Blok Kat:1 Daire:4 Tuzla/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Tahmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özlem Tahmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özlem Tahmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Tahmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Özlem Tahmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Tahmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özlem Tahmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Özlem Tahmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Tahmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Tahmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu