Bağlarbaşı Mah. 1. Sedir Sok Evke Onyx Sitesi No: 10/11, Nilüfer
1999-2004 Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Uzmanı
2014 Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Doçent
Haz 2017- Haz 2022 Bursa Acıbadem Hastanesi
ba...r
Hayatımda tanıdığım en iyi doktor...özellikle ms konusunda tecrübeli ve inanılmaz ilgili... bugüne kadar onunla tanışmamış olmak eksiklikmiş gerçekten çünkü gerek insanlık olarak gerek hastaya karşı ilgisi olsun mükemmel bir doktor. Asla pişman olmazsınız aksine hayatınıza bir artı kattığınızı düşüneceksiniz....
se...n
Özlem hanıma boyun agŕısı ve baş dönmesi şikayeti ile gittim kendisi çok cana yakın ve işini severek yapan ender rastlanan biri tedavi sonucu boyun ağrım ve en önemlisi baş dönmem (vertigo)gecti.cok teşekkür ederim iyiki varsınız.
Doç. Dr. Özlem Taşkapılıoğlu
Baş dönmeniz için önerilerimin işe yaradığını yıllar sonra öğrendim. Teşekkür ederim
nu...i
Ben 2002 yılından beri Özlem Hanımın hastasıyım... Ve kendisi beni 2002 yılında asistanken Uludağ Ünivesitesinde muayene etmişti yıllar geçti tekrar kendisine gittim ve ilk günkü gibi beni hatırladı... Çok özveri ve azimle çalışan hastasına değer veren bir doktor tedavilerimi yakından takip etti ve sadece bana değil gördüğüm kadarıyla diğer hastalarıyla ilgilenen bir doktor... Kendisini sonsuz teşekkür ve saygılarımı sizin aracılığınızla iletiyorummm Nuran kARTAL
Doç. Dr. Özlem Taşkapılıoğlu
Adınızı yazdığınız için ben de "Nuran Hanım" diye hitap edebilirim. Asistanlığımın 3 yılından beri tanışıyor olmak ve zor zamanınızda dokunmuş olabilmek bir ayrıcalık. Keşke yeni ofisimde de sohbet etmeye gelseniz...
Özlem Taşkapılıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Taşkapılıoğlu, Nöroloji. Size Özlem Taşkapılıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu.
Özlem Taşkapılıoğlu adresi nerede?Özlem Taşkapılıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı Mah. 1. Sedir Sok Evke Onyx Sitesi No: 10/11 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Taşkapılıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Taşkapılıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Taşkapılıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Taşkapılıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özlem Taşkapılıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Özlem Taşkapılıoğlu ile Türkçe, İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Taşkapılıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Taşkapılıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Taşkapılıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Taşkapılıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özlem Taşkapılıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar