Nöroloji

Bağlarbaşı Mah. 1. Sedir Sok Evke Onyx Sitesi No: 10/11, Nilüfer

Özlem Taşkapılıoğlu

1980-1985                            Bursa Reşitpaşa İlkokulu

1985-1992                            Bursa Anadolu Lisesi

1992-1998                            Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Doktoru

1999-2004                            Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Uzmanı

2014                                     Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Doçent

Haz 2017- Haz 2022            Bursa Acıbadem Hastanesi

Konum: başka bir yer Ms

Hayatımda tanıdığım en iyi doktor...özellikle ms konusunda tecrübeli ve inanılmaz ilgili... bugüne kadar onunla tanışmamış olmak eksiklikmiş gerçekten çünkü gerek insanlık olarak gerek hastaya karşı ilgisi olsun mükemmel bir doktor. Asla pişman olmazsınız aksine hayatınıza bir artı kattığınızı düşüneceksiniz....

Doç. Dr. Özlem Taşkapılıoğlu

Geri dönüşünüzü ancak yıllar sonra okuyabildim. Teşekkür ederim.

Konum: başka bir yer Boyun ağrısı,baş dönmesi

Özlem hanıma boyun agŕısı ve baş dönmesi şikayeti ile gittim kendisi çok cana yakın ve işini severek yapan ender rastlanan biri tedavi sonucu boyun ağrım ve en önemlisi baş dönmem (vertigo)gecti.cok teşekkür ederim iyiki varsınız.

Doç. Dr. Özlem Taşkapılıoğlu

Baş dönmeniz için önerilerimin işe yaradığını yıllar sonra öğrendim. Teşekkür ederim

Ben 2002 yılından beri Özlem Hanımın hastasıyım... Ve kendisi beni 2002 yılında asistanken Uludağ Ünivesitesinde muayene etmişti yıllar geçti tekrar kendisine gittim ve ilk günkü gibi beni hatırladı... Çok özveri ve azimle çalışan hastasına değer veren bir doktor tedavilerimi yakından takip etti ve sadece bana değil gördüğüm kadarıyla diğer hastalarıyla ilgilenen bir doktor... Kendisini sonsuz teşekkür ve saygılarımı sizin aracılığınızla iletiyorummm Nuran kARTAL

Doç. Dr. Özlem Taşkapılıoğlu

Adınızı yazdığınız için ben de "Nuran Hanım" diye hitap edebilirim. Asistanlığımın 3 yılından beri tanışıyor olmak ve zor zamanınızda dokunmuş olabilmek bir ayrıcalık. Keşke yeni ofisimde de sohbet etmeye gelseniz...