Ameliyatsız Bel Kanal Darlığı Tedavisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
o.....
Annemin kalça ekleminde yaşadığı kireçleme sebebiyle tavsiye üzerine kendisine tedaviye geldik. Kalça eklemine uygulanan kök hücre sonrasında Annem, mevcut halinden dahada yürüyemez bir hale geldi ve ağrıları hiç olmadığı kadar arttı. Kendisi 3 ay içinde etki göstereceğini ve bu ağrıların normal olduğunu dile getirdi. 3 Ayın sonrasında değişen hiç bir şey olmadığından kliniğine annemi tekrardan götürdüm. Muayene sonrasında kendisi böyle olmasını istemezdim demekle yetindi, geçiştirdi ve bir yol göstermedi. Sonrasında yaptırdığımız MR’da kök hücrenin yapılan bölgede 2 adet 4cm çapında lezyon görüntülendi, bu lezyonlarda enfeksiyon değerlerini yükselttiği tespit edildi. Annemi ameliyat masasına yatırtmak zorunda kaldık.
hü...
10. Ameliyatımda Doc. Dr Özlem Taşoğlu gibi bir doktora denk geldiğim için çok mutluyum. İki diz ve ik kalçama Ultrason eşliğinde dataylı muayeneden sonra SVF Kök hücre tedavisi uyguladı. Dirsek ve parmağımdaki ağrılarımda teşhis koyup tedavileri için yol gösterdi. Elinden geleni yaptı ve simdi vücudumun ve nasibimin sonucunu bekliyorum. Allah dan tüm hastalara şifa, Doktorlar başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına ve sevdiklerine can sağlığı dilerim...
Dr Özlem hanıma dizlerimin iç yanlarında bulunan bağlardaki ağrılar için gittim.Hastayı sabırla dinleyen ,titiz bir muayene ve inceleme yapan tedavi odaklı bir doktor aynı zamanda hayatımıza daha sağlıklı nasıl devam ederiz konusundaki tavsiyeleri beni çok memnun etti .Kendisine ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederim
Bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım. 5.metakarp kırığı için başvurdum. Sürecimiz olumlu oldu. Mütevazi ve cana yakın oluşu kendisinde beğendiğim özelliği oldu. Çevreme tavsiye ediyorum.
Annemin dizlerindeki kireçlenme sebebiyle ağrılarının geçmesi ve tabii ameliyata gerek kalmadan iyileşmesi için arayış içindeydim. Daha önce hyaluronik asit içeren iğneler yaptırmıştık. Ancak bir uzmana danışarak prp ve/veya ozon denemek istiyorduk. Bu sırada sosyal medyada Doç. Dr. Özlem Taşoğlu'nun paylaşımlarına denk geldim. Özlem Hanım uzun uzun muayene etti, sorular sorarak dikkatle dinleyerek geçmişe dair notlar aldı ve ultrasonla değerlendirdi. Hangi tedavinin yararlı olabileceğini hangisinin gerekli olmayacağını önerdi. Sabırlı, ilgili, dikkatli, gelişmeleri takip eden iyi bir doktor. Hastanın içini rahatlatacak tatmin edecek ölçüde önleyici, koruyucu bilgi verdi. Hastasıyla özenli hem yakın hem de profesyonel bir ilişki kurabiliyor. Çevreme tavsiye ediyorum. El, bilek, dirsek, diz, ayak ağrıları çok yaygın. Görüş almak ve durumu değerlendirmek için Özlem Hoca'ya muayene olmaya değer.
ş.....
Özlem hanıma tavsiye üzerine ulaştım, çok olumlu yorumlar duymuştum kendisiyle ilgili. Oğlumun ayak bileğinde sorun vardı benim de omuz şikayetim vardı. Her şeyden önce o kadar güzel açıklamalar ve bilgilendirmeler yaptı ki çok rahatlattı bizi, bunu çok az doktorda görüyoruz maalesef. Ayrıca gerekmiyorsa ki bana gerekmedi, extra fizik tedavi önermedi bile. Çok titiz muayene etti hem oğlumu, hem beni. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Bir kere o güler yüzü ve güzel enerjisi bile insanı iyileştirmeye yeter.
Annemin el ve diz sorunları için gittik ve ilgisi konuyu anlatması ve karpal tünel için enjeksiyon tedavisini aynı randevuda yapması bizi ziyadesiyle mutlu etti bir sonraki gittiğimizde de dizler için prp enjeksiyonu yaptıracağız içimiz çok rahat
si...t
Dr Özlem hanıma boyun,sırt ağrılarım için gitmiştim.Ozlem hanımın uygun gördüğü ftr,proloterapi,ozon terapi sonrası ağrılarım, ellerimdeki uyuşma şikayetleri kalmadı.Guleryuzlu ekibi ile vermiş olduğu sağlık hizmeti için çok teşekkür ederim.
ha...l
Geçmeyen sırt ve kol ağrım için gittim detaylı muayeneyi yaptı son derece ilgili ve nazik bir doktor. Hastalık tanısı ve sonraki tedavi süreci ile ilgili bilgilendirdi. Özlem hocayı tavsiye ederim.
f.....
Özlem Hanım beni gayet güzel karşıladı. Sonrasında çok güzel muayenesini gerçekleştirdi. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Romatoid artrit hastasıyım, omuzlarımda ağrı fazlaydı.Bu yüzden Özlem Hanım'a muayene oldum. Kendi branşı olmadığı için fazla öneride bulunamadı ama yine de yol göstericiydi.
Özlem Taşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Taşoğlu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Özlem Taşoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Perkütan Iğne Aspirasyonu.
Özlem Taşoğlu adresi nerede?Özlem Taşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah 1443. Cad 1071 Plaza B blok No:71 Çukurambar, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Taşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Taşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Taşoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Taşoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özlem Taşoğlu hangi dilleri konuşuyor?Özlem Taşoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Taşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Taşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Taşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Taşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Özlem Taşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Taşoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Taşoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları