Çocuk Alerjisi Randevusu
Solunum Fonksiyon Testleri
Subkütan Immünoterapi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
VM Medical Park (Keçiören) Ankara Hastanesi
Özlem hocamıza oğlumun bizi cok korkutan garip sesli öksürüğü için gittik.Cocuklarla iletişimi harika, herseyi aileye detaylı bir şekilde açıklıyor ve inanılmaz güven veriyor, wattsaptan anında geri dönüş sağlıyor. Şu an verdiği tedavi sonucu oğlumuzun öksürüğü kesildi.
b....
Bir tanıdığım vasıtasıyla yollarımız kesişti Özlem hocam ile, İyi ki denk gelmişiz. Çocuğuma yaklaşımı çok sıcak ,güler yüzlü,ilgili ve alanında profesyonel bir doktor. Kızımın alerjik astım tedavisinde süreci nasıl yönetebileceğimizi onun sayesinde öğrendik. Şehir dışında olmamıza rağmen desteği yadsınamaz. Ne zaman desteğine ihtiyaç duysak hep yardımcı oluyor.
Çok değerli bir doktor. Herkesin gönül rahatlığı ile gidebileceği harika bir doktor
ha...a
Ozlem Hoca,alanında uzman cocuklara yaklaşımı mükemmel.Kızımın öksürük şikayetiiçin gittik kendisi çok detaylı değerlendirdi,gerekli tetkikleri yapıp,tedaviyi oluşturdu.Herkese içtenlikle tavsiye ederim.
m....)
Özlem Hanım'dan çok memnunuz. Çocuğumun bebekliğinden beridir takibini yapıyor. İl dışına gittik geldiğimizde kendisi ile devam ettik. Çocuğumun alerjik astımı var hala takipli hastasıyız. Özlem Hanım hastasıyla çok güzel ilgileniyor. Ne zaman ulaşsak her konuda yardımcı oluyor. Kendisi bizim için değerli bir doktor.
h....)
Özellikle astım konusunda çok iyi bir doktor. Çocuğumu bu süreçte nasıl tedavi edecek olursa olsun çok yardımcı oldu. Çocuğumun astım şikayetinden dolayı kendisinden hizmet aldık. Düzenli olarak kontrollere devam ediyoruz.
g....)
Özlem Hocam çocuğumu ilk önce 2 yaşında gördü o zamandan beridir takiplerini yapıyor. Çocuğum şu anda 9 yaşında 7 sene oldu. Kendisinden çok memnunuz. Çocuğumun alerjik astım rahatsızlığından dolayı takiplerini yapıyor. Özlem Hoca çok cana yakın, annenin halinden anlayan bir doktor.
a....)
Özlem Hanım çok ilgili, alakalı, çok güler yüzlü, çocuklara yaklaşımı gayet iyi ve alanında profesyonel bir doktor. Kendisi çok iyi, güzel bilgilendirme yapıyor. Çocuğumun alerjik astım rahatsızlığı sebebiyle kendisine muayene olduk. Kontrollerimize devam ediyoruz, düzenli olarak gidiyoruz.
se...r
Özlem Hanım'ı çocuk doktorumuzun tavsiyesi ile keşfetmiştik. Alerjik oğlumla yürüttüğü tedaviden ve kendisinden çok memnunuz. Çok ilgili, detaylı açıklayan, gerektiğinde ulaşabildiğiniz çok iyi bir doktor. Teşekkür ederiz.
ze...l
Özlem hocamıza oğlumun gaitasında kan görmemiz nedeniyle alerji şüphesiyle başvurduk. Yapılan tetkikler ve muayene sonucu inek sütü alerjisi olduğunu öğrendik ve tedavi sürecine başladık. Kendisi gerçekten çok ilgili, içten ve cana yakın birisi. Sorduğunuz sorulara içtenlik ve özveriyle yanıt vererek sizi tatmin ediyor.
Oğlumuzun alerjik astımı nedeniyle Özlem Hocamızla tanıştık.Kendisi bilgi birikimi ve yaklaşımı, detaylı açıklamalarıyla bize çok yardımcı oldu.Muaynehane şartları ve randevu zamanlaması tam anlamıyla mükemmel.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliriz.
Özlem Yılmaz Özbek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Yılmaz Özbek, Çocuk Alerjisi. Size Özlem Yılmaz Özbek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Alerjisi Randevusu, Normal Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Subkütan Immünoterapi, Allerjik Deri Testleri, Solunum Fonksiyon Testleri, Deri Prick Testi, Besin Yükleme Testi, Alerji Testi.
Özlem Yılmaz Özbek adresi nerede?Özlem Yılmaz Özbek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavacık Subayevleri, 06120 Keçiören/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Yılmaz Özbek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Yılmaz Özbek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Yılmaz Özbek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Yılmaz Özbek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özlem Yılmaz Özbek hangi dilleri konuşuyor?Özlem Yılmaz Özbek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Yılmaz Özbek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Yılmaz Özbek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Yılmaz Özbek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Yılmaz Özbek hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Özlem Yılmaz Özbek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Yılmaz Özbek hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Yılmaz Özbek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Aviva Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları