20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Özlem Yürekli Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Özlem Yürekli Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
e....g
Bana kısıtlı izin sürecinde 8 tane kaplama, 3 de kanal tedavisi yaptı. Son derece deneyimli ve dişler sanki orijinal gibi rahat. Ağrı sıfır daha iyisi can sağlığı. Rahatlıkla önerebilirim
r.....
Yıllardir ozlem hanima tedaviye geliyoruz diş ile ilgili butun sikintilarimi simdiye kadar problem yasamadan cozdu ilgi alaka ve bilgilendirmesi cok guzel muanesi hijyen olarak cok temiz nigde gibi bir yerde bu hizmet super basarilar diliyorum
et...m
Geçen hafta babam ben şehir dışında olduğum için 7 yaşındaki kızımı diş kontrolü için Özlem hanıma götürmüş ve Özlem hanım kızımın dişine bir dolgu ve kanal tedavisi uygulanması gerektiğini söylemiş ve tedaviyi tamamlamış.Ancak tedaviden hemen sonra kızımın dudağı bembeyaz olmuş ve şişmiş.Bugün kızımı gördüğümde yanağının dahi şiş olduğunu ve dudağının bembeyaz kabarmış şişmiş olduğunu görünce şok oldum.Kızım bu yüzden 3 gündür ağlıyor.Özlem hanımın nekadar tecrübeli olup olmadığını bilemem ama çocuklar hassasdır ve eğer çocukları tedavi ederken hassas davranamıyorsa lütfen çocukları tedavi etmesin.Çocuklar değerlidir.Lütfen bunu unutmasın.
mu....
Hastaya olan nazik davranışı ve bilgisinden dolayı teşekkür ediyorum yaptırdığım kanal tedavisindende çok memnun oldum herkese tavsiye ederim
em...8
Diş ağrısı için gitmiştim.özellikle doktor hanımım ilgi alakasna ve çalısan personeline teşekkür ederim.ortamın hijyenikliğide çok güzeldi.niĝde gibi bir yerde gidile bilecek en iyi polikilinik diyorum.benim gibi diş sıkıntı sı olan herkese tavsiye erderim.
mu....
Yaklaşık 3 yıldır bütün diş şikayetlerim için Özlem Yürekli hanımefendinin muayenesini tercih ettim, hepsinde de mutlu ayrıldım, eskiden dişçi fobim vardı onun sayesinde yendim, yüreği gibi eli de pamuk gibi hiç bir acı çekmeden işleminizi tamamlıyor, çalışanlar da gayet ilgili, kesinlikle tavsiye ederim
Özlem Yürekli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Yürekli, Diş Hekimi. Size Özlem Yürekli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dental Anestezi, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Zirkonyum Porselen Kronlar, Diş Dolgusu, Apikal Rezeksiyon, Hassas Bağlantılı Protezler, Kemik Grefti, Estetik Porselen, Kök Kanal Tedavisi, Cep Derinliği Azaltma.
Özlem Yürekli adresi nerede?Özlem Yürekli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehitler Mahallesi, Ayhan Şahenk Blv. Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Yürekli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Yürekli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Yürekli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Yürekli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özlem Yürekli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Yürekli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Yürekli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Yürekli hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Özlem Yürekli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Niğde bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Diş Hekimleri