Ben Haritası
Terleme tedavisi
Tıraş Biyopsi
Yama (Patch) Testi
Özlem Zeynep Demirçay
Zeynep hanım çok iyi biri benim sivilcem ve çocuğumda alerji vardı zeynep hanımı tanıdıkdan sonra artıq hiç bir sorunum kalmadı kendisine ne zaman yazsam cevap veriyor çok güzel biri iyi ki tanıdım kendisine çok teşekkür ederim
fa....
Cilt lekeleri şikayeti ile gittiğim Zeynep hocamı tanımaktan çok mutluyum . Kendisi hastalarıyla yakından ilgilenen, takip eden ve alanında çok başarılı bir hekim . Zaten kendisine gidiş nedenim de; tıp camiasında hakkında duyduğum olumlu referanslardı. Bunların hiç de boşuna olmadığını bizzat gördüm. Cilt sorunu olan herkese hocamızı içtenlikle tavsiye ediyorum
12...4
Kızıma akne tedavisinde yan etkileri çok tehlikeli olabilen bir ilacı üç buçuk ay boyunca uygulamıştır. Kullanım dozajları kişiye özel ve hassas olan bu ilacın dozaj kayıtlarını tutma konusunda, üç buçuk ayın sonunda muayenede kendi ağzıyla kızıma '' Aaaa ben sizin bilgilerinizi hep ...... hanımın sayfasına mı yazmışım! '' demiştir. Bir anne olarak telefonla açıklama istediğimde, tek kelime etmeden telefonu yüzüme kapatmıştır. Uygulamış olduğu tedavi kızıma özel miydi ?....,yoksa karıştırdığı diğer hastasının tedavisi mi idi?, öğrenebilmiş değilim.
ze...n
Zeynep Hanım, uzun yıllar farkli doktorlarla netice alamadığımız aknelerimi jinekolog, endokrin uzmanı görüşlerini alarak duzenli tahliller ve hiçbir yan etki yaşamama izin vermeyen öngörüsü ile tedavi etti. Tedaviye başlamam konusunda beni cesaretlendirdiği ve tedavi sürecinin her aşamasındaki titiz takibi ile psikoloji olarak da kendimi güvende hissetmemi sağlayan hekimime sonsuz teşekkürler...
ez...i
Zeynep Hanım'a gitmeden önce başka bi iki doktara gittim ancak verim alamadığım gibi bir de üstüne yanlış tedavi uygulanmış. Ancak Zeynep Hanım, hastasını can kulağı ile dinliyor ve ilgileniyor.Tedavi sonucumdan çok memnun kaldım. Kendisine tekrardan çok teşekkür ederim.
se...m
30 yaşıma kadar yüzümde bir türlü geçmeyen sivilcelerim yüzünden belki 10 farklı doktorla görüşmüştüm. Hiçbiri sivilcelerin kaynağı olan sebebi sorgulamadan antibiyotik ya da yüklü A vitamini içeren ilaçları kullanmamı önermişlerdi. Son olarak Zeynep Hanım'la görüştüğümde ise yumurtalıklarımın kontrol edilip edilmediğini sordu. 30'lu yaşlara kadar geçmeyen sivilce çıkarmaya devam eden kadınlarda, yumurtalık kistlerinden şühlendiklerinden, önce bunu tespit edip sonuca göre tedaviye başlamanın uygun olacağını belirtti. Zeynep Hanım'ın yönlendirmesi üzerine girdiğim jinekolojik muayenede ise gerçekten de biri 8 cm diğeri 3 cm çapında 2 çikolata kistine sahip olduğumu ve aldırmak için ameliyat olmam gerektiğini düşündüm. Eğer daha önce gittiğim doktorlar bu ihtimali hesaba katmış olsalardı, kistlerim bu kadar büyümeyip, ameliyat yerine ilaç tedavisiyle yok edilebileceklermiş. Kistlerim alındıktan sonra sivilcelerim kendi kendine normale döndüler hatta. Kendisine çok çok teşekkür ederim.
pı...k
1999 yılından beri pemfigus vulgaris hastasıyım. onca senedir zeynep hanımın kontrolündeyim. mükemmel bir doktor. zeynep hanım yüzünden başka doktorları beğenmiyorum .böyle bir doktorla daha karşılaşmadım . deri hastalıklarında kim sorarsa herkesi doktoruma yönlendiriyorum.telefonlarımı açmadığı hiç olmadı sabırla yönlendiriyor beni çok rahatlatıyor.
eo...n
Ailemizin doktoru, imkansız hastalik - tedavi yoktur, çünkü doktorumuz Levent Yalçın. Hiçbirzaman usenmeden bilgi veren, hastaları ile empati kurabilen muhteşem insan, doktor, cerrah. İnsanlara hayat veren sihirli elleri olan süper doktor.
ed...n
Zeynep hocam bir başkadır, her daim guler yuzlu, samimi, sevgi doludur benim doktorum :) hele ki ben - Yara ... Vs ile bir sikayetle giderseniz Zeynep hocamın gözleri pataloji gibidir muayene ettikten sonra nedir ne degildir hemen söyler. Kısacası Zeynep hocamız bambaşkadir herkes tanımalı onu :)
se...r
Annem penfigus hastası ve Zeynep Hanım'ın başarılı tedavisi ile şu an gayet iyi durumda. Hastalarına ve hasta yakınlarına karşı sergilediği insani yaklaşımı, sevecenliği ve belki de pek çok hekimde göremeyeceğimiz ilgi ve şefkati ile mükemmel bir insan olduğunu düşünüyorum.
Özlem Zeynep Demirçay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Zeynep Demirçay, Dermatoloji. Size Özlem Zeynep Demirçay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, Kriyoterapi, Punch Biyopsi, Botoks, Mezoterapi, PRP, Dermatolojik Lazer, Dermoskopi.
Özlem Zeynep Demirçay adresi nerede?Özlem Zeynep Demirçay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftehavuzlar Bağdat Cad. Konak Ap. 189/6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Zeynep Demirçay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Zeynep Demirçay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Zeynep Demirçay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Zeynep Demirçay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özlem Zeynep Demirçay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Zeynep Demirçay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Zeynep Demirçay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Zeynep Demirçay hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Özlem Zeynep Demirçay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Zeynep Demirçay hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Zeynep Demirçay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar