Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Y
y.....
Telefon numarası doğrulandı
Yasadığım bir olay sonucu ağır bir travma geçirdim. Majör depresyon teşhisi konuldu. Başka bir doktorda çok yanlış yönlendirilmeme rağmen Öznur hoca nokta atışı tespitleriyle hastanın halini anlayan, hastaya güven veren yaklaşımıyla kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan bir doktor. Empati yeteneği yüksek gerçekten anlaşıldığınızı hissettiren bir doktordur. Tedavi için tüm seçenekleri dener ve en uygun şekilde süreci yürütür. Kesinlikle tavsiye ederim.
Öznur Bozgeyik Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öznur Bozgeyik Özer, Psikiyatri.
Öznur Bozgeyik Özer adresi nerede?Öznur Bozgeyik Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öznur Bozgeyik Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Öznur Bozgeyik Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Öznur Bozgeyik Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öznur Bozgeyik Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Öznur Bozgeyik Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Öznur Bozgeyik Özer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Öznur Bozgeyik Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yenimahalle civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar