2017 yılında Karabük Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 4 yıllık lisans eğitimimi tamamlayarak mezun oldum. 2019 yılında Fizyotown Fizyoterapi ve Pilates isimli kliniğimi kurdum. Bahçeşehir Üniversitesinde kayropraktik alanında master eğitimini aldıktan sonra hasta kabülüne başladım. Kliniğimizde daha çok ortopedik vakalar, omurga sağlığı gibi spesifik olarak bel ve boyun şikayetleri başta olmak üzere tüm kas iskelet sistemini içeren hastalarla ilgilenmekteyim.

Fizyotown
Yumurtacı Abdibey cad. Dumlupınar mah. no:4 Kadıköy/İSTANBUL, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Röportaj

İleri derecede boyun düzleşmesi sebebiyle sürekli baş ağrısı çekiyordum. Ayrıca kürek kemiklerimde tutulma, kas sertliği ve ağrı, kolumda uyuşma şikayetleriyle seanslara başladım. 6 seans önerildi. Özellikle boyun çekme aşırı rahatlatıcı. İlk 2 seansta rahatlama geliyor ama esas olay 4. seanstan sonra. Kuş gibi oluyorsunuz. Seansların yanında yapılması gereken egzersizleri de veriyor Öznur Hanım.

V

Öznur Hoca'yı sosyal medya aracılığıyla buldum. Uzun süredir bel fıtığı rahatsızlığım vardı. Kendisinden randevu talep ederek muayene oldum. Muayene sürecinden tedavi sürecine kadar kendisi ve ekibi son derece iyiydi. Son seanstan bugüne 3 hafta geçti. Kendisinin ilgi ve alakasından ötürü gayet memnunum.

P

Ben Öznur hocama birinin tavsiyesiyle geldim. Seans sürecinde hep güler yüzlü bir hocamız gerçekten mükemmel bir ekibiniz var. Hepsi de güler yüzlü. Ben boyun fıtığı nedeniyle geldim. Hocam bana 6 seans önerdi, ben 5 seans geldim. Bir seans daha geleceğim. Eskiye göre çok iyiyim. Herkese tavsiye ederim. Buradan Öznur hocamdan çok memnunum.

Konum: Fizyotown Diğer

Boyun düzleşmem vardı ve boyun ağrım sırt ağrım doğumdan sonra aşırı arttı geceleri eşimi kaldırıp masaj yaptırıyordum dayanılmayacak kadar çok kötüydü. Eşim öznur hanımı bulmuş araştırmış ve götürdü beni korkmuştum da tedavi sürecinden ama korkulacak hiçbir şey yokmuş :) 6 seans gittim her hafta gittiğimde hep bi sonuç aldım 5 seansta tamamen geçti ağrılarım bugün son seansıma gittim daha da iyiyim şimdi. Gerçekten emeklerine sağlık uykularım bile düzene girdi aşırı fayda gördüm her konuda ama herşeyden önce çalışanları ve öznur hanımın ilgisi, güler yüzü mükemmel. Bence insan sırf bunun için bile gider :) İçiniz rahat bir şekilde gidebilirsiniz bence.

Boyun fıtığı ve boyun düzleşmesinden dolayı şiddetli ağrılarım oluyordu, bu yüzden uyuyamıyordum. Öznur Hanım'ın sihirli dokunuşları sayesinde artık uyuyabiliyorum. Çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Fizyotown Randevu

Professional, I have neck pain and she understand directly how to solve it

Öznur Hanım'ın ekibi çok güzel bir ekip. Çok memnun kaldık. Eşimin kol ağrısı için geldik. Gayet güler yüzlü ekibiyle çok memnunum. Eşim kolları ve bel fıtığı 4 seans tedavi aldık daha öncesinde de 2 seans tedavi aldı. Bacağına, kalçasına vuruyordu belinde çok güzel bir iyileşme oldu. 3. seanstan sonra gayet güzel bir sonuç aldık. Biz çok memnun kaldık. Kendisine işinde başarılar diliyorum.

Konum: Fizyotown Diğer

Öznur hanım ve ekibi çok alakalı ve ilgili boyun fitigim ve sırt ağrısı için gidiyorum üçüncü seansın şimdilik iyi gidiyor altı seansın sonunda tekrar belirtirim.

Hocam tecrübesi ve yurtdışı donanımıyla çok başarılı ve insan bünyesini çok iyi tanıyan birisi, sağlık konusunda nerede ne yapması gerektiğini çok iyi bilen ve bununla alakalı ekibiyle de koordineli çalışan bir uzman olduğunu söyleyebilirim, aynı zamanda yapmış olduğu tetkiklerle, vermiş olduğu hareketlerle, ve tahlillerle kişinin gelişimini olumlu yönde etkiliyor. Ben bel ve boyun düzleşmesi rahatsızlığım üzerine seans aldım, kendisi her ikisini bir arada yürüttü, bu süreçte kendisiyle birlikte de baya tecrübe kazandım ve faydasını da gördüm, bulunduğu yerin konumu, kullandığı teknolojinin iyi olması, çalışanların güleryüzlü olması bu süreçte beni çok etkiledi.

Ben bel ve boyun fıtığı rahatsızlığımdan dolayı üç dört seans kadar kendisine gittim, çok memnun kaldım. Seanslar bana gerçekten çok iyi geldi, hatta ben yıllarca boyun fıtığı nedeniyle boyunluk kullanıyordum fakat çok şükür yaşadığım ağrılarım geçti, şu anda da çok iyiyim, kendilerinden Allah razı olsun.