Gülbahar Mahallesi Avni Dilligil Sokak No:13/1A Kopuz İş Merkezi, Şişli
Diş Hekimi Randevusu
Gülbahar Mahallesi, Avni Dilligil Sokak, No:13, Kopuz İş Merkezi, Giriş Kat (Profilo AVM karşısı), İstanbul
Gülbahar Mahallesi Avni Dilligil Sokak No:13/1A Kopuz İş Merkezi, Şişli
20'lik Diş Çekimi
Öznur Özkan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Zirkonyum Porselen Kronlar
Ölçü Randevusu
İmplant
Öznur Özkan Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Öznur Özkan Muayenehanesi
İlgi alanları estetik diş hekimliğinin konuları olan, bonding uygulamaları, estetik kompozit dolgu uygulamaları, lamina tedavileri, gülüş tasarımı, dişeti tedavileri, zirkonyum ve botoks uygulamalarıdır.
Ayrıca diğer tedavilerle ilgili olarak kliniğinde uzman hekimlerle birlikte kendi kliniğinde multidisipliner bir yaklaşımla hizmet vermektedir.
İmplant tedavisi için diş çekimi yapıldı. 5 adet de diş dolgusu yaptık. Tedaviyi bana uygun şekilde planladık ve süreç konusunda doktorum hep çok açıklayıcıydı ve beni rahatlattı. Klinikteki herkes çok güleryüzlü ve tatlı.
g....a
Kaygıyla gittiğim diş çekimim çok profesyonel bir şekilde tamamlandığı için çok memnun kaldım, ilginiz içinde ayrıca minnettarım
e....e
Doktor korkumdan oturu ilk basta ne kadar gergin olsam da kapidan iceri girdigim andan itibaren ilgili ve sicakkanli olunmasiyla birlikte bu korkum azaldi.
Tedavinin yani sira hastayi memnun etme konusunda da cok ozenlilerdi.
Kaybetmek uzere oldugum ana disimi cekilmemesi adina epey efor ve ozen gosterdiler.
Sordugum her sorunun yanitlanmasi ve ekip arkadaslarinin da bilgili ve tecrubeli olmasi memnun ediciydi
Kendisini siddetle tavsiye ederim
Çok memnun kaldım. Diş temizliği ve ağız bakımk yaptırdım. Tekrar randevu alıp gideceğime eminim.
yu...f
Kapıdan girer girmez hijyen, temizlik, güler yüzlü karşılama bana aşırı güven verdi. Profesyonel bir diş polikliniği! Dişimde çürük vardı, itinayla incelenip acısız sızısız çok rahat bir seansla dişim yapıldı.Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim
f.....
çok memnun kaldım. işini severek yapan diş hekimi. tavsiye ederim. daha öncede kontrol amaçlı gittim her konuda detay verip ilgililer. zirkonyum tedavisi yapıldı.
f.....
Dolgu yaptırmak için gittim Gayet Memnun Kaldım Güler Yüzlü samimi işinin Profesyoneli Teşekkürler Dt.öznur özkan Hocayla Asistanı çok ilgili Başarılar Dilerim
c.....
tek dişe kaplama ve kanal tedavisi yaptı Öznur hanım çok ince detaylı ve doğal yapıldı içime en sinecek şekilde oldukça ilgili ve güler yüzlü bir ekip hepsine çok teşekkür ediyorum
he...i
Ağrıyan dişim için gitmeme rağmen diş hekimim başta olmak üzere bütün herkes çok ilgili ve güler yüzlü olunca çok memnun kaldım ve tedavi sürecini planladık. 1 süt dişi çekimi, 2 tane 20'lik diş çekimi, 2 kanal tedavisi, 2 dolgu ve 1 implant tedavisi yapılması gerektiğine karar verildi. Ben hem ilk diş çekimlerimi ve ilk implantımı bu klinikte yaptırdım. İyi ki bu klinikte tedaviye başlamışım. Her şey için teşekkürler:)
b....a
Ben Öznur Hocam ve ekibini bonding tedavisini araştırırken tesadüfen buldum,ama iyi ki bulmuşum.Çünkü kapıdan girer girmez bir daha herhangi bir diş hekimi aramanıza gerek kalmayacak.O kadar ilgili ve güler yüzlüler ki gidip kendiniz görmeniz lazım.Ben ön 4 dişimdeki ayrıklık için bonding tedavisi oldum, Öznur Hocam her şeyi tane tane anlatarak beni bilgilendirdi ve toplam 2 seansta estetik bir gülüşe sahip oldum.Öznur Hocam ve ekibine çoook teşekkür ederim.
Öznur Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öznur Özkan, Diş Hekimi. Size Öznur Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, Tam Diş Protezi, Kanal Tedavisi.
Öznur Özkan adresi nerede?Öznur Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gülbahar Mahallesi, Avni Dilligil Sokak, No:13, Kopuz İş Merkezi, Giriş Kat (Profilo AVM karşısı) İstanbul
- Gülbahar Mahallesi Avni Dilligil Sokak No:13/1A Kopuz İş Merkezi Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öznur Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Öznur Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Öznur Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Öznur Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Öznur Özkan hangi dilleri konuşuyor?Öznur Özkan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Öznur Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öznur Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Öznur Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 71 hasta / danışan, Öznur Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri