Reşatbey mahallesi,Gazipaşa bulvarı Bahri bey apartmanı no:3 kat:1/1, Adana
Epckozmetik gazipaşa
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru ünvanıyla 1997 de mezun olmuştur.Yine Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlığını tamamlamıştır.( 1998 - 2005 )Halen Özel EPC Hastanesi'nde Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi alanında hizmet vermektedir.
be...l
Öznur hocama meme protez ameliyatı için gittim. İlk hekim görüşmemdi ve hemen kararımı verdim. Protez boyutları, modelleri, ameliyat süreci ile ilgili detaylı açıklamaları ve benim ne istediğimi dikkatli dinlemesi bana kendimi doğru yerde olduğumu hissettirdi. Öznur hocamın ameliyatta çok titiz çalıştığını düşünüyorum çünkü ameliyat sonrası sürecimde çok hızlı toparladım. Benzer operasyonları geçerinlerin tecrübelerini dinlediğimde kendimi şiddetli ağrılara hazırlamıştım ama çok daha hafif atlattım o süreci. 1 hafta içinde normal hayatıma döndüm. Şuan 1,5 ayım doldu. En tedirgin olduğum şey günlük rutinim olan sporu bir süre geride bırakacak olmaktı. Ama şuan sorunsuz koşuyorum, pilates yapıyorum, ağırlıksız temel antrenmanlarımı yapabiliyorum. Ayrıca aynadaki görüntümden de çok memnunum.
te...d
Öznur hoca da meme küçültme ameliyatı oldum, ilk görüşmeye gittiğimde ki bilgilendirmesi ve yönlendirmesinden çok memnun kaldım, amelyat sürecim için tavsiyelerde bulundu ve aşırı güven verdi, ameliyata endişesiz ve çok rahat girdim, az da olsa ağrım olacağıma kendimi hazırlamışken sıfır ağrıyla sonuclandırdım ameliyat sürecimi ve sonrasını. Öznur hocayla beraber istediklerimi belirledik, ve gerisini hocama bırakdım, istediğimden ve hayal ettiğimden çok daha güzeli oldu, iyi ki yaptırdım diyorum, ekibini es geçemicem kendimi bana arkadaşım ailem gibi hissettirdiler, bence Adana nın en iyisi
y.....
2 ay önce Öznur hocama meme küçültme ameliyatı oldum. Çok fazla endişem vardı ama kendisi tane tane her konuda beni aydınlattı. Çok güvenerek ve isteyerek operasyona girdim. Sürecim sandığımdan çok daha kolay geçti. İlk 3 gün hafif sızlamalarım oldu sadece. 1 hafta sonra işe döndüm hiç de sıkıntı yaşamadım beni kısıtlayan zorlayan hiçbir durum olmadı. Öznur hocama, süreçte emeği geçen herkese minnettarım. Endişeleriniz varsa mutlaka ama mutlaka Öznur hocama danışın öyle karar verin derim
a....̇
Öznur hanıma karın liposuction oldum. Ameliyattan çok korkan biriyim, çok şükür korktuğum gibi olmadı. Ameliyat sonrası hiç ağrım, sızım olmadı. Morluklarım yüzeyeldi ve iki hafta içinde geçti. Fazla ödemim de olmadı.Konforlu bir ameliyat oldu benim için. Sonuçtan da memnunum. Öznur hanım hasta mahremiyeti açısından sosyal medyada foto paylaşmıyor ancak oldukça fazla liposuction ameliyatı yapıyor. Bir bayan olarak detayları iyi fark ediyor. Ben söylemeden bel oyuntusunun üstündeki kısımları göstererek kendisi alalım dedi.Liposuction düşünenler gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.
b....ş
Öznur Hanım 2 ay önce karın ve gıdı liposuction operasyonumu gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi aydınlatıcı tarzı ve ameliyat sonrasındaki desteği harika idi. Kendim de bir hekim olarak bundan sonraki tüm estetik ve plastik cerrahi işlemleri için tercih edeceğim tek isimdir. Sorunsuz bir ameliyat sonrası dönemim oldu ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kendisi ve ekibi profesyonel tavrıyla ameliyat öncesi ve sonrası her konuda yardımcı oldular
g.....
Ergenlik döneminden bu yana iç dudaklarda bulunan asimetri ve büyüme beni içten içe rahatsız ediyordu. Dönemsel olarakta iltihaplanma yaşıyordum. Hem kendimi daha iyi hissetmek hem de sağlıklı olması adına Labioplasti ameliyatı olmaya karar verdim. Öznur hocamızla tanışmamız en büyük şansım oldu; güler yüzü, detaylı açıklamaları, tüm sorularıma cevap bulmam ve ilgili yardımcı personelleri hasta olarak beni çok konforlu hissettirdi. Gerek ameliyat süreci gerek iyileşme süreci de acısız ve konforluydu. Böyle bir ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim. İyi ki tercih Öznur hocamı tercih etmişim.
c....o
Botoks ve dudak dolgu işlemleri için güvenle tercih ediyorum kendisini. Hollywood standartlarında işlem yapıyor; çok doğal duruyor.
Yaklaşık bir yıldır kepçekulak ameliyatı için doktor araştırmakta idim. Öznur Hocam sosyol medyayı pek fazla kullanmıyor. Kendisiyle tanışabilmek için botoks yaptırmaya karar verdim kendime. Hocamla böylelikle tanıştık. Elinin hafifliği, anaçlığı, detaycılığı, ekibin güzeliği kızımın kepçekulak ameliyatı içinde burası olmalı dememe sebep oldu. 18.04.2024 Tarihinde anlaşmalı olduğu EPC hastanesinde kızımın kepçekulak ameliyatını gerçekleştirdik. Akran zorbalığı yaşanmaması adına verdiğimiz karar şuan için bizi üzmedi. Ameliyat öncesinde de sonrasında da hep yanımızdalardı. Sorduğumuz her soruyu sıkılmadan cevapladılar. Kendisi de bir anne olduğu için kızıma yaklaşımı hep anne gibi oldu. (Anneciğim diyerek hitap etti hep) Kaygı ile girdiğimiz bu süreci kolaylıkla atlattık. Kendisine ve tüm ekibine sevgiler...
Ben öznur hanıma kombine ameliyat oldum meme toparlama, tüm vücut yağ aldırma ve yağ ejeksiyonu, çok zor bir ameliyat olmasına rağmen sürecimi çok rahat geçirdim ve çok memnun kaldım. İyi ki size gelmişim hocam.
yaşadığım jinekomasti sorunu sebebiyle geçen sene bir ameliyat geçirdim ve istediğim sonucu elde edemedim . bu rahatsız edici görüntüden kurtulmak niyetiyle işini ciddiyetle yapan bir dr arayışına girdim ve ineternetteki olumlu yorumlar ve öznur hocanın yardımcısı tuğba hanımın samimi açıklamaları üzerine öznur hocamla görüşme kararı aldım . öznur hocamla ilk görüşmede tüm sorularıma cevap buldum ve tereddütsüz şekilde ameliyat olma kararı verdim. ameliyatımın üzerinden yirmi gün geçti ve iyiki öznur hocamı tercih ettim diyorum yirmi gün içinde beklentimin çok daha üstünde bir sonuca ulaştım eğer jinekomasti sorunu yaşıyorsanız ve ıkıncı bir ameliyatla uğraşmak istemiyorsanız öznur hocamla sürece başlamanızı öneriyorum .sizin ameliyattan beklentilerinizle tıbbı deneyimini bütünleştiren hocamızla tanışmadan dr tercihinde bulunmamanızı öneriyorum.
Öznur Pekedis isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öznur Pekedis, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Öznur Pekedis tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Öznur Pekedis adresi nerede?Öznur Pekedis şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşatbey mahallesi,Gazipaşa bulvarı Bahri bey apartmanı no:3 kat:1/1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öznur Pekedis isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Öznur Pekedis online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Öznur Pekedis isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Öznur Pekedis, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Öznur Pekedis hangi dilleri konuşuyor?Öznur Pekedis ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Öznur Pekedis isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öznur Pekedis tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Öznur Pekedis hakkında ne düşünüyor?Toplam 146 hasta / danışan, Öznur Pekedis hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra