oz...4
Kızım ve benim tedavimde gösterdiği ilgi alaka ve moral açısından on numara beş yıldız bir insan.Allah razı olsun Allah onu başımızdan eksik etmesin
gü...r
Öznur Hanım'ın ilgisinden ve tedavisinden çok memnun kaldım, güler yüzlü, saygılı ve sabırlı davranışları için çok teşekkür ediyorum.
mi...r
Hastalariyla o kadar guzel bir iletişim kuruyorki Sadece doktor değil çok fazla iyi bir insan.allah herşeyi gönlüne göre versin..:)
fe...r
bu...i
ÖZEL HASTANELERDE BİLE GÖREMEDİĞİN, GÜLER YÜZ İLGİ VE ALAKAYI ÖZNUR HANIM' DAN GÖRDÜM, TEDAVİ SONUCUNU İSE HEMEN İYİLEŞEREK ATLATTIK. TÜM HASTALARA TAVSİYE EDERİM.
al...a
Doktorum Sayın Öznur Hanım'ın hastaya olan yaklaşımından,bilgi ve tecrübesinden,aynı zamanda tedavi yöntemi konusunda detaylı bilgileri verdiği için kendisine çok teşekkür ederim.
Öznur Tiryaki Aydoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öznur Tiryaki Aydoğan, Göğüs Hastalıkları.
Öznur Tiryaki Aydoğan adresi nerede?Öznur Tiryaki Aydoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasaplar Mahallesi Yeni İzmir Yolu No:50 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öznur Tiryaki Aydoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Öznur Tiryaki Aydoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Öznur Tiryaki Aydoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öznur Tiryaki Aydoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Öznur Tiryaki Aydoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Öznur Tiryaki Aydoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Öznur Tiryaki Aydoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.