Toros Üniversitesi’nden aldığı Aile Danışmanlığı eğitimi ile özel eğitim alanında ve çalıştığı kurumlarda ailelere danışmanlık hizmetlerinde bulunmuştur. 2014’ten bu yana danışmanlık çalışmalarına devam etmektedir.
Ayrıca özel eğitim alanı ile ilgili sertifika programlarına ve eğitim programlarına katılarak eğitsel alandaki çalışmalarına devam etmektedir. Yine bu alanda da danışmanlık yapmakta, testler uygulamakta ve test sonuçlarına göre eğitim programları düzenleyerek çocuk ve ergenlerle çalışmalarını sürdürmektedir.
Özellikle Özel Öğrenme Güçlüğü (disleksi-disgrafi-diskalkuli-dispraksi), Dikkat Eksikliği ve otizmli bireylerde değerlendirme, okuma yazma eğitimleri ve hızlı okuma eğitimleri problem davranışların sağaltım çalışmaları, oyun terapisi ve resim analizi gibi uygulamalar yapmaktadır.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Mavi Denizim Psikoloji Eğitim&Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Zaman Yönetimi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk Gelişim Testi
s....)
Genel olarak hocamızdan memnun kaldık. Çocuğum için 4 seans kadar görüşme sağladık. 1 buçuk ay sürdü. İl değişikliği sebebiyle seanslarımızı bitirdik. Çocuğum için Öznur Hoca'dan oyun terapisi aldık. Olumlu anlamda değişimler oldu.
n....)
Öznur Hanım çok anlayışlı, aklıma gelen soruları cevaplayan ve ertelemeyen birisi. Her konuda bize yardımcı oluyor. Kendisinden çok memnunum. Yaklaşık 1 senedir kızım için görüşme sağladık. Kızım da kendisinden memnun. Dikkatinin arttığını dile getiriyor ve biz de fark ediyoruz. Eskiye nazaran kendisinde farklılıklar görüyoruz.
m....)
Öznur Hanım bizi çok güler yüzlü karşıladı. Gayet iyi ilgilendi. Çok memnun kaldık. Geçen yıllarda daha öncesinde de görüşmelerimiz olmuştu. Daha öncesinde memnun kalmıştık o yüzden kendisini tercih ettik. Çocuğum için görüşme sağlamıştık. Bize nasıl yaklaşmamız gerektiğini, okul sürecine hazırlarken nelere dikkat etmemiz gerektiğinden bahsederek bu şekilde yönelgelerde bulundu.
n...
Öznur Türk Hocam'ın danışanlarından biriyim ve onu özel eğitim kurumu aracılığıyla tanıdım. Kızım epilepsi hastası ve özel öğrenme güçlüğü yaşıyor, bu nedenle Öznur Hocam'a başvurduk. Daha önce başka öğretmenlerle çalışmıştık, ancak istediğimiz sonuçları alamamıştık. Öznur Hocam, bireysel olarak hazırladığı özel bir programla kızımızın okuma becerilerini geliştirmesine yardımcı oldu. Kızımız da bizler gibi Öznur Hocam'ı çok seviyor. Ders dışı aktivitelerde ve özel günlerde çocuğa yönelik ilgi ve alakası bizi memnun etti. Kendisine sevecen tavrı ve güler yüzü için çok teşekkür ediyoruz.
a...
Kızımın otizm olduğunu öğrendiğimizde duygusal olarak zor günler yaşarken tanıdım Öznur Hocayı. Kendisi güler yüzüyle, ilgi ve alakasıyla zor günlerimizde desteklerini hiç esirgemedi. Motivasyon kaynağı oldu. Samimi, sevecen, dürüst ve anlayışlıydı ve işinde çok prensipli bir kişiydi. Hayatın gerçekçi problemlerini bilen, hayatın içinden bir kişidir. Sevginin can bulmuş hali olan Öznur Hoca'ya minnettarım.
f...
Öznur Hanım'a, oğlumun öğrenme güçlüğü, özellikle de disleksi (dyslexia) ile başa çıkmak için başvurdum. Öznur Hocam, derslerde ve okuma becerilerinde yaşadığımız sorunlarla ilgili bize büyük bir bilgi ve destek sağladı. Oğlum ve ben, Öznur Hocam'ı çok seviyoruz çünkü okuma, yazma ve anlama güçlükleriyle başa çıkmamıza yardımcı oldu. Ona çok teşekkür ederim ve kendisini başkalarına tavsiye ederim.
n....y
Çocuğum için otizim konusunda kendisinden destek alıyoruz, mükemmel bir öğretmen, hala da seanslarımız devam ediyor. Kendisi çocuğuma gerçekten her anlamda çok güzel bir eğitim uyguluyor, çocuğuma olan yaklaşımından, dersi sevdirerek ve oyunlar katarak yapmasından bir ebeveyn olarak çok memnunum.
a....e
Biz bir dönem çocuğumla alakalı kendisinden destek almıştık. Çocuğumda hızlı okuma, hiperaktivite, odaklanamama ve dikkat dağınıklığı gibi durumlar vardı, bununla alakalı da kendisiyle gayet güzel bir ilerleme sağlamıştık. Bu süreçte çocuğumla çok güzel ilgilendi, ben hiçbir şekilde karışmadım, bütün süreci kendisi yönetti, eğitimi çok disiplinli bir uzman olduğunu düşünüyorum, bu anlamda çevremde de bir çok kişiye kendisini tavsiye ettim.
e....k
Öznur hocamla oğluma otizim teşhisi konduktan bir süre sonra özel eğitimde, devlet kurumunda tanıştık. Oğlumun çok sıkıntılı bir döneminde kendisine denk geldik, oğlum bu süreçte hiç konuşmuyordu ve aldığımız özel eğitimler yeterli olmuyordu, bundan dolayı kendisinden ek ders almaya başladık, önce bir süre kendisi bizim evimize geldi, sonraki süreçte de biz kendisinin evine giderek seans aldık, yaklaşık iki sene kendisiyle seans sürecimiz oldu, şu anda da soyleyecegim tek şey kendisi oğlumun ikinci annesidir, bu anlamda çok güvenirim, o olmasaydı ne yapardık bilmiyorum. Şu an evimizin konumundan ve çocuğumun okulundan dolayı seanslarımıza devam edemiyoruz ama çok faydasını gördük, ömür boyu kendisinin duacısı olacağım.
s....b
Özgür hanım çok güleryüzlü, çok samimi, çok içten ve çocukları çok seven bir uzman, biz ailecek kendisini çok seviyoruz. Oğlum için kendisine gidiyoruz, disleksi üzerine kendisinden destek alıyoruz, oğlum da kendisini çok seviyor, severek kendisine gidiyor, hatta oraya gittiğinde gelmek bile istemiyor, danışanlara karşı çok ilgili, planlamamızı yaparken de her zaman soruyor, hangi saat ya da hangi gün olsun diye bizim fikrimizi her zaman alıyor, hiçbir zaman diretmesi olmuyor, gitmek isteyenlere de kendisini tavsiye ederim.
Öznur Türk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öznur Türk, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Öznur Türk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), EMDR Terapi, Oyun Terapisi, Dikkat Testleri, Aile Danışmanlığı.
Öznur Türk adresi nerede?Öznur Türk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavacık mahallesi Fahrettin Altay Caddesi no:6/2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öznur Türk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Öznur Türk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Öznur Türk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Öznur Türk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Öznur Türk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öznur Türk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Öznur Türk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Öznur Türk hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Öznur Türk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Öznur Türk hangi sigortaları kabul ediyor?Öznur Türk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.