ae...s
Küçükken burnumun üzerine düşmüşüm. Rahat nefes alamıyorumdum.Ameliyat için Pakize Hanım 22 yaşına gelmemi söylemişti.
Geçtiğimiz hafta ameliyat oldum . Kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok memnunum.
to...n
Kulak mantarı tedavimi gerçekleştiren pakize hocam gerçekten çok ilgiliydi kısa bir sürede uyguladığı tedaviyle sağlığıma kavuştum herkese tavsiye ederim
ec....
Ben şuan 12 yaşındayım bu doktor beni 6 yaşımda geniz eti ve bademcik ameliyatı etti . ve o kadar iyi ilgili bir doktorki kesinlikle gitmenizi tercih ediyorum . bugün de ilk defa aldığım randevuda 'İSTEDİĞİNİZ BİR DOKTOR VAR MI?' diye sordular bizde 'YOK' dedik hastaneye gittiğimizde kapının üstünde OP.DR.PAKİZE ÖZBERK yazıyordu . odaya girdiğimizde aradan 6 yıl geçmesine rağmen hem yüzümden hemde ismimden beni tanıdı . hatta çıkışta bana sarıldı . adım ECE OĞUZ belki gördüğünde hatırlar . 3.05.2019
i̇...r
Harika bir doktor her hastsıyla tek tek ilgleniyor hoşgörülü ,anlayışlı ve güler yüzlü bir insan herzaman nasıl güler yüzlü olabilir işte Pakize hanım öyle bir doktor
al...n
biricik kızım Narin Fidanı bademcik ve geniz eti ameliyatı yaptı göstermiş olduğu ilgi ve alaka dan dolayı pakize hanim doktorumuza çok teşekkür ederim çok memnun oldum allah razı olsun
ha...k
burnumda iç ve dış kemik eğrisi olduğundan nefes almakta problemlerim vardı PAKİZE hanım açık rinoplasti ameliyatı yaptıktan sonra nefes almam düzeldiği gibi burnumdaki eğriliklerde yok oldu burnumu estetik olarak çok beğendim PAKİZE hanıma çok teşekkür ederim
ay...z
açık rinoplast ameliyatı oldum çok başarılı bir ameliyat oldu 2.5 saatlik bir ameliyat oldu gözlerimde fazla morluk olmadı ve tamponları çıkarırken çok acı hissi olmadı ve en güzeli burnumdaki eğrilik düzelmiş nefes almam çok güzel olmuştu hem davranışları için hemde başarılı ameliyatı için doktorum PAKİZE ÖZBEK KAYIM a çok teşekkür ediyorum
Pakize Özberk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pakize Özberk, Kulak Burun Boğaz.
Pakize Özberk adresi nerede?Pakize Özberk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurttepe Mahallesi 83027. Sokak No:9 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pakize Özberk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pakize Özberk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pakize Özberk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pakize Özberk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pakize Özberk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pakize Özberk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Pakize Özberk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Kulak Burun Boğaz Doktorları
Seyhan Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yüreğir Kulak Burun Boğaz Doktorları
Tarsus Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mersin Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ceyhan Kulak Burun Boğaz Doktorları
Batman Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sarıçam Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (3)Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çukurova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları