Adnan Menderes Üniversitesi
Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Adnan Menderes Üniversitesi Diğer

Değerli Pars hocamıza gönülden teşekkür ediyoruz. Kolostomi ameliyatimi başarıyla gerçekleştirdi. Öncelikle son derece medeni, huzur veren, meslegindeki başarısını her noktada hissettiren bir profesör. Sevgi ve saygılarımızla Pars hocam.
Mehmet Burcan Erkmen

Konum: Adnan Menderes Üniversitesi

Pars hoca su ana kadar ailecek gördüğümüz, insan iliskileri en güçlü ve en sevecen cerrah. Annemin rektum ca ameliyatını yaptı, ameliyat oncesinde de sonrasında da cok titiz ve ilgiliydi. Bizi sabırla dinlendi ve empatiyle yaklaştı. Hocamıza her sey icin cok teşekkür ediyoruz en cok da yoğunluğuna rağmen iyi bir iletişim kurma konusundaki gayreti icin.

Konum: Adnan Menderes Üniversitesi

Muhteşem bir hoca Allah ondan razı olsun babam 74 yaşında daha önce başka bir hekime göbek fıtığı amaliyatı oldu ama tekrardan yeniden fıtık oluştu ve çok büyüktü ama pars hocamızın sayesinde kurtuldu şimdi çok şükür iyi pars hocama sonsuz teşekkürler işinin ehli bir hekim

K
Konum: Adnan Menderes Üniversitesi

Ben Kemal Ünal. Yıllarca hastane hastane dolaşıp bir çare bulamadığım ama Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde prof. Pars Tunçyürek Hocam tarafından yapılan kalın bağırsak ameliyatı sayesinde sağlığıma kavuştum. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin.

Konum: Adnan Menderes Üniversitesi rahatsızlıgım

Ben muslu Erdem .11.07.2017 tarihinde pars hocama kalın bağırsak ameliyatı oldum ve haocamın sayesinde sağlığıma kavuştum kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum işinin ehli karşısındakine güven veren bir hekim.allah onu uzun ömürler versin, onun gibi hekimlere çok ihtiyacımız var.

Konum: Adnan Menderes Üniversitesi Prorektal kitle

İsmim Mehmet Ali Demir. Tüm şifa bekleyen hastalara acil şifa diliyorum. Prof.Dr. Pars Tunçyürek hastalığımı bulan ve tedavi eden bir doktor, insanın yüzüne bakınca güven veren, mutlu eden bir melektir. Beni ameliyat etmekle olduğu kadar, sıcak ve sevecen davranmakla da tedavimi sağladı. Rektal bölgede tespi ettiği kistik yapıdaki meteryalleri temizledi. Çok şükür sağlıklı biri olarak hayatıma devam etmekteyim. Allah pars hocamdan razı olsun. Rabbim ona sağlık versin ve gülen yüzü solmasın.

Kasık fıtığı ameliyatimi yaptı. Sen Allahın bize insanlara doktorluk yap diye gönderdiği insan görünümlü bir meleksin. Gözünüz kapalı bu meleğe güvenebilirsiniz. Teşekkürler pars hocam... 25.01.2017

Z

Endise ile girdigim kolon ameliyati sonrasi beni sagligima kavusturan degerli bir hekim ve degerli bir insan sayin Prof.Dr.PARS TUNCYUREK ve ARKADASLARINA cok tesekkur ederim

Çaresiz misiniz? iyi bir cerrah mı arıyorsunuz hiç düşünmeden Prof.Dr.Pars Tunçyürek gibi deneyimli işini severek yapan bir cerrahı tercih edebilirsiniz.Annem 2013 yılında göbek fıtığı için genel cerrahiye gittiğinde kilolu diye ameliyatı yapmamışlardı.Kilo versin demişlerdi.2015 yılında şiddetli ağrılarıyla başvurduğumuzda tesadüf eseri Pars hocayı tercih ettik iyiki de Allahın yardımıyla Pars hocayı tercih etmişiz.Göbek fıtığının yanında ince bağırsaklarda dolaşmıştı.İki ameliyatı aynı anda yaptı ve annem şiddetli ağrılarından belki de ölümden kurtuldu Allah pars hocadan razı olsun.

Hemoroid ameliyatı oldum. Gerçekten beklediğimden çok çok çabuk iyileştim. Ellerin dert görmesin. Her zaman dua ediyorum.

Profili düzenle veya yönet