MEMORIAL ATAŞEHİR HASTANESİ
Ege Ürojinekoloji Workshop Fizik Tedavi Kursu, 2014
Ege Ürojinekoloji Workshop, 2014
Ulusal Jinekolojik Endoskopi Kongresi Laparoskopi Kursu, 2013
Ulusal Jinekolojik Endoskopi Kongresi Histeroskopi Kursu, 2013
Uluslararası Ortadoğu Jinekolojik Endoskopi Kongresi ve 5. Ulusal Jinekolojik Endoskopi Kongresi, 2013
Üreme Tıbbı Derneği Kongresi, 2013
Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi, 2012
Ulusal Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Kongresi, 2012
Laparoskopik Cerrahi Girişimler Sertifikası (Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı İzmir - Ekim 2015)
Histeroskopik Cerrahi Sertifikası (Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı İzmir- Ekim 2015)
GyneFix Sertifikası ( İzmir- Mayıs 2015)
Ultrasonografi Sertifikası (Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı İzmir - Ekim 2015)
Mesleki Üyelikleri
Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği
Jinekolojik Endoskopi Derneği
İstanbul Tabip Odası
Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No.36, 34750, Ataşehir
ha...r
39 yaşında ikinci bebeğine hamile ve panik atak olan bir anne olarak içimi en güzel şekilde rahatlatan, tane tane konuşan, kendini sizin yerinize koyup öyle anlayan canımmm doktorum. İşini hakkıyla yapan bir doktor. herkese tavsiye ederim.
i̇...s
Her yönüyle çok iyi bir doktor. Eşimin doğumu ve tedavilerimizde her yönüyle işinde bilgili ve başarılıydı ayrıca güleryüzü daima modumuzu yükseltti. Erkek olmama rağmen favori doktorumdur :)
ay....
Canımız doktorumuz... hamileliğimin 3. Ayında mevcut doktorumla yaşadığım sorun vesile olmuştu parvana hocayla tanışmama. Herşeyde bir hayır varmış dedim. İyi ki hamilelik sürecini onunla yürütebilme şansım oldu. Hastanın psikolojisini önemser, her konuda her Zaman açıklayıcı ve yardımcı oldu. Okumam için kendi kütüphanesinden kitap bile verdi. Hep minnetle ve sevgiyle bahsediyorum ondan. Doğum gibi psikolojik olarak yıpratıcı ve tedirgin edici süreçte hep yanımda oldu ve en güzel şekilde bebeğimi kucağıma aldım.
v.....
Eşimin harika doktoru Parvana hanım, pandemi şartlarında canla başla çalışıyor. Sevgili bebeğimizi onun sayesinde sağlıkla kucağımıza aldık. Herkese tavsiye ediyoruz.
Menopoz takibi, sıcak basma, kronik yorgunluk. Hormon tedavisi için ayrıntılı bilgi alındı. Meme ultrasonu ve mamografi takibi
ci...ş
Merhaba,
Gidiş amacımız eşimin doğumu ile alakalı ; Güler yüzlülüğü, samimiyeti ile bizi çok memnun etti, istedğimiz her an ulaşabildik ve sorularımızın cevaplarını aldık.
Doğum öncesinde ve sonrasında tüm muayenelerde bizi bilgisiyle aydınlattı ve hatta biz kendisine herhangi bir soru soramadan kendisi zaten tüm süreci tek tek anlatmış bulundu.
Doğum onrasında da anne ve bebek için de yapmamız ya da yapmamaız gereken süreci anlattı.
Özetle ;
Her an ilgisiyle bizleri güvende hissterdiği için ben ve eşim adına çok teşekkür ederiz,
Sevgiler.
de...z
Hayatımda asla unutamayacağım o doğum anını, yanında kendimi emin ellerde hissettiğim, profosyonel, güler yüzlü, güzel doktorum Parvana hocamın eşliğinde gerçekleştirdiğim için dünyanın en şanslı annelerinden biriyim...
Gebeliğimi başından beri, hiçbir kuşkuya yer bırakmayacak titizlikte takip ettiniz...
Sizden bahsederken, kaç kişiye "doktorum sanki tek hastası benmişim gibi ilgili" dedim, sayısını bilemem... ve eminim biz bütün anne adaylarının sizinle ilgili ortak noktası budur... herbirimize kendimizi özel hissettirdiniz... kendi adıma sonsuz teşekkür ederim...
Sayenizde güzel bir hamilelik geçirdim ve doğumum da bir o kadar güzeldi... şimdi minik kuzucuğum Ege'ye baktığımda sizleri de anıyorum... meleğimin iyilik meleği... kaç kadının en güzel anılarındasınız... dünyanın en kutsal mesleklerinden birine sahipsiniz ve çok seviliyorsunuz ve sonuna kadar da bu sevgiyi hakediyorsunuz, minnettarım...
Dun esimi siddetli agri nedeniyle hastaneye goturdum ve super bir doktorla karsilastim. Herseyden once insana insanca yaklasan, naif bir doktor. Ozellikle moral olarak sizi rahatlatmasi bu konuda bir adim onde.
Gonul ister ki bir daha karsilasmayalim ama aksi bir durumda tekrar ve rahatca gidebilecegim bir doktor.
Parvana Seyidova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Parvana Seyidova, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Parvana Seyidova adresi nerede?Parvana Seyidova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No.36, 34750 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Parvana Seyidova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Parvana Seyidova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Parvana Seyidova hangi dilleri konuşuyor?Parvana Seyidova ile Rusça, Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Parvana Seyidova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Parvana Seyidova bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Parvana Seyidova ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Parvana Seyidova hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Parvana Seyidova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları