4. Etap 1.Kısım L:40 Blok Daire: 2 (Başak Pazar Yakını, Esen Bahçe Otobüs Durağı Arkası), Başakşehir
gö...l
Merhaba, oğlum lgs sürecinde ve sınav kaygısı konusunda destek almak istedik. Tavsiye üzerine gittik aslında. ilk seanstan sonra iletişim kurmaya çalıştım, genel görüşleri nelerdir diye öğrenmek istedim. Aslında bu talep benden gelmeden kendisinden gelmeliydi aileyi bilgilendirmeliydi diye düşünüyorum. Aynı zamanda okul rehberliği ile iletişime geçmesini rica ettik. Orada da bir geri dönüş olmadı.
Yakın ilişki kurmak istediğiniz bir uzman arıyorsanız memnun kalmayabilirsiniz. Bizim seansın sonucunda ne olduğu konusunda bile en ufak bilgimiz olmadı. İkinci randevuyu iptal ettim. Umarım sonraki süreçte Pekay Hanım bu konuluara daha duyarlı olur.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Pekay Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pekay Aydın, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Pekay Aydın adresi nerede?Pekay Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 4. Etap 1.Kısım L:40 Blok Daire: 2 (Başak Pazar Yakını, Esen Bahçe Otobüs Durağı Arkası) Başakşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pekay Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pekay Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pekay Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pekay Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pekay Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pekay Aydın hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Pekay Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Zeytinburnu Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Ankara Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Avcılar Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Bağcılar Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Daha fazla (12)Başakşehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Başakşehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Başakşehir Davranış Bozuklukları