20'lik Diş Çekimi
Pelin Aktay Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
ot...g
4 diş cekimi 1 dolgu aynı anda yapıldı..hic bir sorun yasamadım..kırılan ķök ise bulundu bana gösterildi..tedavi sonrası destekde cerildi..Dıs hekimim ve asistanı tam bir ekip çalısması yaptılar..hijyen ve etik kurallarına da dört dörtlük uydular..tedavime gönül rahatlıgı iledevam edecegim
g....y
Ailemizin diş doktoru 5 yaşındaki kızıma birden fazla dolgu ve kanal tedavisi yaptı. Aradan 1 yıl geçti. Hiç bir şikayeti olmadı. Sabırla anlatır ve yardımcı olur. Aynı zamanda benimde diş tedavilerimi yapıyor. Normalde başka diş hekimlerinde yaptırdığım kanal tedavileri sonrası 1 gün şiddetli ağrı olurdu. Pelin hanımda hiç olmadı. Şu an kaplama ve implant tedavisi yaptırıyorum. İçine sinmediği hiç bir işlemi yapmaz. Çok nazik ve güler yüzlüdür iyi ki varsın
Yıllardır pelin hanımla çalışıyorum. implant tedavisi ve kaplama tedavisi gördüm. Memnunuz.
k....ö
Pelin hanımdan memnun kaldım.Her zamanki gibi hasta memnuniyeti odaklı çalışması hoşuma gitti.Bu muayenede yapılan rutin diş kontrolü idi.
ya...r
Pelin hanıma hastalarına karşı ilgisi ve güler yüzünden ötürü çok teşekkür ederim. Düzenli, temiz ve güvenilir bir yer. Eğer tedaviye ihtiyacınız varsa bence kesinlikle gitmelisiniz. Yaşadığınız bütün diş problemlerinizi kolaylıkla atlatabilirsiniz.
es...a
Pelin hanım güler yüzlü çok ilgili bir hanımefendi.20 lik diş çekimimi,dolgumu,diş taşı temizliğimi kendisi yaptı.Korkarak gitiğim her işlem sonrasında gülerek memnun bir şekilde ayrılıyorum.İşinde çok titiz ve profesyonel.Teşekkürler Pelin hanım
İlgi alaka çok iyi , kanal tedavisi yaptırdık ilk işlemden sonra ağrılarımız geçti çok teşekkür ederiz
oy...ş
Çok memnun kaldım, korkulu rüyam olan implant konusunda beni rahatlatan ve başarıyla uygulayan Pelin Hm’a çok teşekkür ederim.
5 yaşındaki oğlum için gittik.Girdiğimiz andan itibaren tüm çalışanlar güler yüzlü ve ilgiliydi.Pelin Hanım bir çocuğa nasıl yaklaşması gerektiği konusunda fazlasıyla yeterliydi.Bi okul öncesi öğretmeni olarak takdir ettim gerçekten.Tüm aşamaları anlattı gösterdi oğluma.Dolgu yapıldı.Çok memnun ayrıldık.Teşekkür ediyorum Pelin Hanıma ve tüm çalışanlara.
o.....
Benim gibi ömrü boyunca o koltuğa oturmamış birisini oturtması ve uzun yıllar birikmiş diş problemlerimi çözdüğü için çok teşekkürler. Çoklu çekim sonrası,eksiklerin giderilmesi ve profesyonel işlem takibi ve kontrolleri mükemmel. Hasta psikolojisini yönetmede de çok profesyonel. Kendisi ve ekibine çok teşekkürler..Saygılar..
Pelin Aktay Esen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Aktay Esen, Diş Hekimi. Size Pelin Aktay Esen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, İmplant, Diş Beyazlatma, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Çocuk Diş Tedavisi, Tam Ve Parsiyel Protezler, Köprü, 20'lik Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Pelin Aktay Esen adresi nerede?Pelin Aktay Esen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydınlar Mahallesi Hürriyet Caddesi 186/B Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Aktay Esen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pelin Aktay Esen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pelin Aktay Esen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Aktay Esen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pelin Aktay Esen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Aktay Esen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pelin Aktay Esen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pelin Aktay Esen hakkında ne düşünüyor?Toplam 72 hasta / danışan, Pelin Aktay Esen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri