13 Ağustos 1991 İzmir Konak doğumluyum.Ailemin işi dolayısıyla birçok şehirde bulundum. İlkokula Kütahya Simav Osman Bey İlköğretim Okulunda başlayıp Aydın Güzelhisar İlköğretim ve Ortaöğretim okulunda tamamladım.Liseyi Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesinde okuyup 2009 yılında mezun oldum.Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2014 yılında mezun oldum.Diş hekimi olan eşim Osman Babaemin in Bursaya yerleşmesi nedeniyle Bursa'da özel Armoni Ağız Diş Sağlığı Polikliniğinde 6 ay çalıştıktan sonra 3.5 yıl Dr.Dt.Ortodontist Asiye Pampu ile birliktr çalıştım.Severek yaptığım mesleğime kızımın doğumuyla 1 yıl ara verdim şuan eşim Osman Babaemin ile birlikte kendi muayenehanemde hizmet vermekteyim.Duru adında bir adet kız çocuk annesiyim.

Dt. Pelin Babaemin
Altınşehir mah. ahmet taner kışlalı bulvarı eğitimli sok. güleç teras premium no:3B/3 k:1 d:3, Nilüfer

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +64 daha fazla

Ağız Bakımı Eğitimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları

Diş Hekimi Randevusu

Röportaj

P
Konum: Dt. Pelin Babaemin Diş Taşı Temizliği

Pelin hanımın enerjisi, samimiyeti ve işlem esnasında adım adım ne yapıyorsa bunu anlatması çok çok güzel. İçim rahat tekrar tekrar diş temizletmeye gideceğim. Çok çok memnun kaldım

Konum: Dt. Pelin Babaemin Diş Hekimi Randevusu

3,5 yaşındaki kızımın ön iki dişinde demir ilacından kalan lekeleri vardı, cana yakınlığı, sevgiyle yaklaşımıyla tüm aşamaları anlatıp göstererek, sabırla anlatarak, güven kurup işlemi tamamladı. Çocuklara yaklaşımı ve iletişimi çok iyi, çok cana yakın, nazik, çocukların çekindiği ekipmanları dahi düşünerek onların rahat edeceği çekinmeyeceği şekliyle kullanmayı tercih ediyor. Ayrıca miniklerimizi ufak hediyelerle de motive ediyor Aynı zamanda eşimle de diş taşı temizliği yaptırdık çok memnun kaldık, genel diş sağlığını kontrol ederek dikkatle, özenle, titizlikle işini yapıyor. Çok güleryüzlü, sıcakkanlı, başarılı ve ilgili. Tüm ekip çok iyi, çok memnun kaldık. Süreç sonrasında da her şey konuşulduğu gibi oldu. Gönülden tavsiye ederim.

C
Konum: Dt. Pelin Babaemin Diş Taşı Temizliği

Pelin hanıma diş temizliği için gittim çok memnun kaldım. Güler yüzlü cana yakın ve işinde çok başarılı bir doktor.

R
Konum: Dt. Pelin Babaemin Diş Dolgusu

Dişime ön bölge estetik dolgusu ve diş taşı temizliği için Pelin Hanıma gittik. İyiki de gitmişiz, bize karşı çok ilgiliydi; hiçbir şekilde canım yanmadı ve Pelin hanım çok özenli şekilde çalıştı. En ince ayrıntısına kadar ilgilendi dişlerimle. Çok memnun kaldık.

Konum: Dt. Pelin Babaemin Diş Dolgusu

Dolgu olan dişimde sızı olması üzerine randevu oluşturup gittim.mevcut durumu anlatıp yapılacak işlem hakkında bilgi verip işleme başladı.güler yüzü ve sabrı ile kaliteli bir diş hekimi randevusu geçirdim.

Z
Konum: Dt. Pelin Babaemin Çocuk Diş Tedavisi

Tavsiye üzerine gittiğimiz klinikte Pelin Hanim'ın 5 yasindaki oğlumuza yaklaşımı ve vermiş olduğu güven sayesinde, oğlumuz ilk dolgusunu sorunsuz bir şekilde yaptırmış oldu. Pelin Hanim oğlumuza yapacagi her asamayi sabirli bir sekilde anlatarak ve göstererek, yapacagi islemin canini yakmayacagi konusunda onu ikna etti. Diğer sorunlu dişleri ile ilgili de yapılması gerekenler için bize yol gösterdi. Diğer dolgular için yine pelin Hanım'ın kliniginde olacağız.

Bir tanıdık önerisiyle doktoruma ulaştım. Botoks uygulaması yaptırdım ve memnun kaldım. Bahsettiğim her fırsatta çevremdekilere Pelin Hanım'ı öneriyorum.

Konum: Dt. Pelin Babaemin Diş Hekimi Randevusu

Üç defa düşen dolgum ve diş eti acım beni iyice zora sokmuştu. Farklı hekim arayışına girdim ve Pelin hanımdan randevu aldım.İlgi alakası, hekimlik tecrübesiyle benim problemimi anladı ve çözüm üretti.Dişime çok sıkışık bir dolgu yaptı ve diş eti acısından kurtulmuş oldum .

Ü

Doktorumuza başka bir hekim aracılığıyla ulaştık. Çocuklarımın rutin kontrolleri için Pelin Hanım'ı tercih ettik. Tedavi süresince çocuklarıma gösterdiği ilgi ve sabır için çok minnettarım. Daha önce oğlumun yaşadığı kötü bir tecrübeden dolayı diş tedavisini yaptırmaya asla ikna edemiyordum. Hatta koltuğa bile oturmak istemiyordu. Pelin Hanım o kadar şeffaf, net ve sabırlı yaklaştı ki oğlum hem o koltuğa oturdu hem de diş çekimi işlemi yaptırdı. 4.5 yaşında ki kızımın ise ilk deneyimi idi . Bebeklikten kalan dişlerde kararmalar vardı. Onlar temizlendi, güven temelli bir ilişki oldu. Küçük kızım şu an diş hekimi olmak istiyor.

Konum: Dt. Pelin Babaemin Diş Dolgusu

4 yaşında kızımı dolgu ıcın götürmüştüm çok memnun kaldım çocuklarla ıletısımı cok guzel kızım da cok sevdı hıc uyusturma yapmadan 4 dolguyu yaptı pelın hanım, yaptığı aşamaları bize acıklayıp anlatarak tatlı dille işlemimizı tamamladı, herkese tavsiye ederim cocuklarınızıda gonul rahatlığı ile goturebilırsınız