0-6 yaş floortime ve oyun terapisi, çocukluk dönemi uyum ve davranış problemleri, gelişim ve zeka testleri, dikkat ve bilişsel fonksiyonların gelişimi, öğrenme ve sosyal/duygusal gelişim problemleri alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.
Çocuk ve Ergen Psikoloğu olarak mesleğinde 15. yılını tamamlamış olup evli ve 2 çocuk annesidir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bayley III Gelişim Testi
Denver Gelişim Tarama Testi
Pelin Çatalgöl Kliniği
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
WISC-IV Zeka Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
m....z
Pelin hanımin iyi bir uzman olmasının yanı sıra tercih etmemizin en önemli sebeplerinden biri anne olmasıydı. Birkaç ay süren çalışmalarının sonucunda hem oglumuzu hem de bizim anne baba olarak düşüncelerimizi fazlasiyla geliştirdi, bize yeni yollar açtı. Hala ara sıra görüşmeye devam ediyoruz. İyiki varsınız sevgili hocamiz.
z....ş
Merhaba,
Pelin hanımı geçen yıl tanıma şansım oldu.Kendisinden çocuğum için 6 ay boyunca danışmanlık aldım. Gayet pozitif, başarılı, dikkatli, güler yüzlü, çocukları ve insanları seven çok duyarlı ve değerli bir insan. İşindede başarılı ve istikrarlı biri olduğunu düşünüyorum. Bize olumlu yönde pek çok katkısı oldu.Tecrübelerinden ve bilgisinden ben bile yararlandım diyebilirim. Kendisini çok seviyoruz ve başarılarının devamını diliyorum.
l...
İşinin uzmanı herseyden öte iyi bir insan. Oğlumuzun tuhaf takıntıları vardı, biri bitmeden diğeri başlıyordu, zor zamanlar yaşadığımız oldu. Pelin hanim bize farkında olmadığımız sebepleri gösterdi, detaylı sekilde bizimle görüstü, anlattı. oğlumuz da kısa bir sürede toparlandı, Sevgili psikoloğumuz, tekrar cok tesekkur ediyoruz, kendisine de, ona ulasmamıza vesile olanlara da.
b....y
Pelin hanıma tavsiye üzerine ulaştık. Kendisi, geçtiğimiz yıl yaklaşık 6 aylık bir süreç boyunca kızımızın gelişimini takip etti ve anaokulu döneminde yaşadığı okul uyum problemleri ve odaklanma sorunları ile alakalı bize destek oldu. Bilgisi ve tecrübesi ile güven verdi. Kendisine hem profesyonelliği hem de samimiyeti için tekrar çok teşekkür ediyoruz.
Pelin Çatalgöl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Çatalgöl, Psikoloji. Size Pelin Çatalgöl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT), Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, WISC-IV Zeka Testi, Denver Gelişim Tarama Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bayley III Gelişim Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Pelin Çatalgöl adresi nerede?Pelin Çatalgöl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mah. Pelinli Sk. Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Çatalgöl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pelin Çatalgöl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pelin Çatalgöl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Çatalgöl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pelin Çatalgöl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Çatalgöl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pelin Çatalgöl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pelin Çatalgöl hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Pelin Çatalgöl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu