Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Ana çocuk beslenmesi, gebelikte beslenme, emziklilikte (laktasyon döneminde) beslenme, bebek beslenmesi, sporcu beslenmesi, ağırlık yönetimi (kilo alma-kilo verme-kilo koruma) ve obezite başta olmak üzere yetişkin ve çocuk hastalıklarında beslenme konularında diyet ve beslenme danışmanlığı yapıyorum.
NOT: Yazdığım beslenme ve diyet programları kişiye özeldir. Danışanın programına uyup uymamasına bağlı olarak danışanlarda kesin bir şekilde sonuç alınabileceğinin garantisi verilememektedir.

Yaşamkent mah, 3296. Cadde, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Online Diyet +47 daha fazla

Alkali Diyet

Andulasyon Terapi

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Online Diyet

Röportaj

Randevu doğrulandı
• Konum: Dyt. Pelin Çetin Sürdürülebilir Beslen...daha fazlame ve Diyet Danışmanlığı • Diyetisyen Randevusu daha az

Pelin hanimdan cok mennun kaldim. Zayiflamak icin geldim. Diyet surecinde ufak kacamaklarim da olsa 1 aydir guzel sonuc elde ettik, etmeye de devam edicez. Yazdigi diyet programlar o kadar surdurulebilir ve kisiye uygun ki diyeti bozdugum gunler bile olculu ve tutarli yiyorum. Daha fazlasini canim istemiyor. Benim gibi kilo alip vermeye calisan biri icin ideal ben cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Ben genel anlamda sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve sağlığım açısından biraz kilo vermek için gelmiştim Pelin hanımdan çok memnun kaldım kişiye özel programlarıyla mutlu bir şekilde kilo verdiriyor

Randevu doğrulandı

İletişimi çok iyiydi,kilo verme sürecimde yardımcı oldu minnettarım.

Telefon numarası doğrulandı

Kızım için gelmeye başladık. Kendisi çok güleryüzlü. Samimi anlatımı ve rehberliği sayesinde güzel ilerlemeler kaydettik. Sabırla bize beslenme ve diyet programını öğretti. Biz çok memnun kaldık. Tavsiye ederiz

Randevu doğrulandı

Pelin hanım ile 1 aylık bir sürecimiz oldu ancak bu kadar kısa sürede bile kendisinden fazlasıyla memnun kaldım. Hem sorularınıza sıkılmadan cevap vermesi olsun hemde diyete uymasanız bile kırmadan nasıl düzelteceğinizi ve nerde hatanız olduğunu göstermesi olsun beni her anlamda motive etti. Süreç benim için çok güzel geçti. Diyetisyenlerden aç kalırım diye korkardım ancak aç kalmadan ideal bir şekilde 1 ayda vermem gereken kiloyu verdim. Bir diyetisyen arıyorsanız Pelin hanımı kesinlikle tavsiye ederim.

I
Randevu doğrulandı

Pelin hanımla bir aydır süren kilo verme sürecimde cok kendisinden cok memnun kaldım. emziren bir anne olarak hiç aç kalmadan hatta sürekli tok hissederek 1 ayda 5 kiloya yakın yağdan kilo verdim ve hiç spor yapmamama rağmen kas kazandım:) İlk diyetisyen tecrübemdi ve iyi ki Pelin hanım diyorum

Telefon numarası doğrulandı

Yaklaşık 4 yıldır her gece kalkıp 1 paket (80gr)çikolatayı bitirip bununla yetinmeyip 2. Paketi yemeye başlamıştım , gündüz ise ağzım hiç boş durmuyordu son birkaç ayda ise kilom da artmaya başlamıştı(yağlanma) hayatımda ilk defa Diyetisyen arayışına girdim , sosyal medya vasıtasıyla Pelin Hanım’a ulaştım kendisiyle ilgili okuduğum yorumlar başarısını gösteriyordu ,bir çok danışanı“aç kalmadan kilolarımdan kurtuldum “ diyordu.içimden abartıyorlar diye düşünürken Pelin hanım ile yolculuğunuz başladı ve geçen 2 haftada doya doya yiyerek kilo kaybettim hem de çoğunluğu yağdan.en önemlisi gece uyanıp çikolata yemem bir anda bıçak gibi kesildi. Velhasıl doğru yiyeceklerle aç kalmadan yağlarından kurtulmak isteyenler, tatlı düşkünlüğü olanlar Pelin Hanıma ulaşsın bence sonuçları görünce “İyi ki “diyeceksiniz.

Telefon numarası doğrulandı

Ben son dönemde aldığım kiloları gebelik öncesi vermek ve daha düzenli/sağlıklı beslenmek amacıyla Pelin Hanım’ı tesadüfen buldum. Benim için güven duymak ve sürece inanmak oldukça önemli ve kendisi bunu ilk görüşmede sağlıyor. Sürece oldukça hakim olduğu için de kolayca kilo verebiliyorsunuz. Vücut analizlerinizi detaylı bir şekilde anlatması, sizi dinlemesi ve ihtiyaçlarınız yönünde ilerleyerek diyet planınızın bu detaylara göre düzenleniyor olması oldukça motive ediyor bu zaman zaman zorlu olabilen süreçte. Pelin Hanım’la 2. paket dönemimize geçtik ve kendini kilo veremediğine inandırmış olan bir birey olarak katettiğim yoldan oldukça memnunum. Sevecenliğiniz, ilginiz, disiplininiz ve çabalarınız için minnettarım.

Telefon numarası doğrulandı

Pelin Hanım'a kilo vermek için gittim. İyi ki gitmişim. Pelin Hanım sizi yormadan ve adeta size hissettirmeden sizi fazla kilolarınızdan kurtararak sağlığınızı hediye eder. Haftalık yapmış olduğumuz görüşmelerde kilo, yağ / kas kütleleri gibi parametreleri her seferinde ölçüp sizi bilgilendirir. Diyetimizi her 2 haftada bir güncelleyerek hem bize hem de bedenimize bir rahatlama sağlar. Dinamik yaklaşımı ve her hareketinden işini çok sevdiği belli olan Pelin Hanım ile sağlıklı beslenme yorucu olmaktan çıkıp keyifli bir aktiviteye dönüşüyor. Sebze, protein ve meyveyi nasıl dengeli tüketeceğimizi öğrendik. En önemlisi zaman içerisinde siz de neyin doğru, neyin yanlış olduğunu öğreniyorsunuz. Bu da ilerleyen zamanda kendinizi kontrol edebilmeniz açısından çok kıymetli. Özetle, iyi ki Pelin Hanım'ı tanımış ve danışanı olmuşuz.

Ö
Telefon numarası doğrulandı

54.1 kilo ile sürece başladım. 1.5 ay sonunda 2 kilosu yağdan olacak şekilde kilo vererek 51.4 kiloya ulaştım. İlk diyet deneyimim olduğundan aç kalma gibi şüphelerim vardı ancak tatlı isteklerim ve duygusal yeme durumlarımı da göz önünde bulundurarak oluşturulan program süreci kesinlikle kolaylaştırıyor. Regl dönemindeki zorlanmamda ise hemen revizesi yaptı. Böylece süreç uzamadan müdahale ettik diyebiliriz.