Psikolog Pelin Cihanalp 2022 yılında Akdeniz Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. 2022 yılı itibariyle Antalya Bilim Üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'nda eğitimine devam etmektedir. Lisans eğitiminde stajını bir çocuk yuvasında çocuklarla çalışarak gerçekleştirmiştir. Yüksek Lisans eğitiminde stajını Özel Antalya Terapi Tıp Merkezi'nde gerçekleştirmektedir. Şu anda Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak Akdeniz Üniversitesi KYK yurtlarında depremzedelere hizmet vermek üzere Psikolojik Destek Ekibinde çalışmıştır. Şu anda da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurdunda psikolog olarak çalışmaktadır. Türk Psikologlar Derneği üyesidir. İstanbul Gedik Üniversitesi'nde Uzm. Psk.Bengü Aksekili ve Dr. Hira Selma Kalkan eğitmenliğinde Sanat Terapisi Uygulayıcı eğitimi almıştır. Yüksek lisans eğitiminde Psikodinamik Psikoterapi eğitimi almıştır. Görüşmelerini Psikodinamik Psikoterapi ekolünde gerçekleştirmektedir. Çocuk-ergen ve yetişkinlerle çalışmaktadır. MMPI ve Çocuk Değerlendirme Testlerini (AGTE, Beier Cümle Tamamlama Testi, Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi, Catell 2A-3A Zeka Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, D2 Dikkat Testi, Porteus Labirentleri Testi, Frankfurter Dikkat Testi, Good Enough-Harris Bir İnsan Çiz Testi, Luisa Düss Psikanalitik Öykü Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi) uygulamaktadır..

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Beier Cümle Tamamlama Testi

Röportaj

T

Çok iyi faydasını gördük. Öğretmenimiz kendisinin numarasını istedi. İlk seans tanışma üzereneydi vakit geçirdi. Eşimde, ben de şahsen beğendik. Devam etmeyi düşünüyoruz yarın seansımız var. Oyun ve sanat terapisi olarak devam edeceğiz. Çok güzel, pozitif enerji aldık. Böyle devam ederse seanslarımıza devam ederiz diye düşünüyorum.

O
Konum: Yüz Yüze Terapi Psikoloji Randevusu

Pelin Hanım ile 7 ay önce psikiyatrik ilaçların yaşamımı zorlaştırması yüzünden psikiyatri doktorumun yönlendirmesi sayesinde tanıştım ve başta ön yargılı yaklaşmama rağmen ön yargımı kırmayı başaran nadir psikologlardan birisi anksiyete, tssb ve majör depresyon tanılarım üzerine yaptığımız görüşmelerde gerçekten bugüne kadar gittiğim psikolog ve psikiyatristler arasında aldığım en iyi desteği Pelin Hanımdan aldım desem yeridir.

Konum: Yüz Yüze Terapi Psikoloji Randevusu

pelin hanıma güler yüzü, samimiyeti ve desteği icin çok teşekkür ederim. en zor zamanlarımi onun desteğiyle attım. kendimi bu zamana kadar hiç bu kadar anlaşılır hissetmemiştim. iyi ki sizinle yolumuz rastlasmis

Konum: Online Danışmanlık Bireysel Terapi

Hayatımın en zorlu dönemini geçirirken, Pelin hanımla karşılaştım ve şuan yaşadığım sorun neredeyse çözüldü denecek kadar azaldı. Kendimi daha rahat ve mutlu hissediyorum. Sürece yaklaşımı ve içtenliği seanslara gidişimi destekledi.

Konum: Yüz Yüze Terapi Bireysel Terapi

Terapilerin sıkıcı olduğunu düşünürdüm, ama Pelin hanımla seanslara başladıktan sonra bu düşüncem tamamen değişti. Sanatın terapide kullanılması fikri bana iyi geldi ve farkındalık oluşması açısından oldukça verimliydi. Şu anda seanslara devam ediyoruz. Anksiyete seviyem oldukça düştü.

Konum: Yüz Yüze Terapi Randevu

Pelin hanımla 4 seanstır görüşüyoruz, korkularım üzerine çalıştık. Biraz geçmiş kutuları da açtık ve büyük farkındalıklar oluştu bende. Şu anda birçok korkumu yendim diyebilirim.

L
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Pelin hanımın 2 Aydır danışanıyım.Yaptığımız sanat terapisi seansları bana çok iyi geldi.alanında başarılı bir psikolog.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sanat terapisini çok duymuştum ve merak ediyordum. Deneyimlemek istedim ve bu süreçte Pelin hanım ile birlikte çalıştık. Yeri geldi çok eğlendim yeri geldi hüzünlendim. Çok güzel bir süreç. Hala seanslara devam ediyoruz. Anlatmakta zorlanan biri olarak bana iyi gelen bir terapi yöntemi oldu açıkçası.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Pelin Hanımla online görüşme yaptık yaklaşık 5 6 seans kadar. Bu kadar kısa sürede bile kendisi bana çok iyi geldi. Kesinlikle insana iyi geliyor