Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı No:123 Hanedan Apartmanı Kat:3 No:7 (AHL Yapı Market üstü 3. kat)), Samsun
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
f....t
4 yaşındaki oğlumla ilgili görüş almaya gittik. Konuşmada gecikmesi vardı. Hem oğlumuza hem bizimle olan iletişimi çok güzeldi. Ozellikle oglumuzla iletişim kurmasi cok iyiydi. Sonrasında yaptığı yönlendirmelerle de bize yol gösterdi. Biz memnun kaldık. Sonrasındaki görüşmelerimizinde ayni verimlilikte geçeceğini düşünüyorum.
e....k
Pelin Hanım'a oğlumu getirdim. Oğlumun teknolojik aletlerden ayrılması oldukça zordu. Terapiler sayesinde hem bize hem oğluma danışmanlıklarda bulunması hepimiz için iyi oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
tu...ö
Pelin hanımla oğlumun öfke problemi ve dikkat eksikliği konusunda destek alıyoruz bugün ikinci seansımızı yaptık oğlumda bizde çok sevdik bizim için gayet verimli geçiyor.çok nazik ve ilgili her süreci değerlendirmesi ve yasadığımız her sorunda destek olması bizi çok mutlu etti.Bundan sonraki seanslarımızında aynı sekilde verimli ve güzel geçmesi dileğiyle.
z....y
Pelin hanım bizim ilk psikiyatri uzmanımız değildi ama çok şükür onun sayesinde inşallah son psikiyatri uzmanımız oldu. Çocuğumla çok güzel iletişim kurdu ve kısa sürede çok büyük yol katettik. Çocuğuma ve bana ciddi anlamda katkı sağladı ve bugün bana çok büyük bir mutluluk verdi. Onun sayesinde çocuğum uzun süredir kullandığı ilaçlarla vedalaştı. Umarım bu veda sonsuza dek olur. Pelin hanımın iletişimi ve empati gücü çok yüksek ve bu bizim ona güvenmemizi sağladı. Hem duygularımıza tercüman oldu hem hatalarımızı öyle güzel farkettirdi ki aynı zamanda sunduğu çözüm önerileri sayesinde de hayatımız ciddi ölçüde yoluna girdi. Günün sonunda Pelin hanımı tanıdığım İçin çok çok mutluyum. Evladım da şuan gerçek anlamda çocukluğunu yaşamakta ve bende bu mutluluğun keyfini sürmekteyim. Kısacası iyi ki varsınız Pelin hanım. Hayatın başka bir bir alanında tekrar görüşmek dileğiyle başarılarınız daim olsun.
i̇...
Oğlumun dikkat eksikliği probleminden dolayı kendisine başvurduk sağolsun bizi güler yüzü ile karşılayan hocamız gayet iyi bir dinleyici olarak oğlumla ilgili tüm detay bilgileri alarak gerekli teşhis ve tedavi yöntemini açıkladı.Bilgisini ve tecrübesini hasta yakınlarına yansıtan alanında gerçek bir uzman olduğunu düşünüyoruz.
t ...
Farklı zamanlarda iki çocuğumu götürdüm. Tedavinin yanısıra yol gösterici olması çok iyi. Tedavi ederken aileyi de eğitiyor. Nerde nasıl davranmanız gerektiğini öğreniyorsunuz. Doktor Hanım samimi ve güleryüzlü. Odasına girdiğinizde sıcak karşılamasıyla size güven veriyor. Çocuğumun tedavisi bitti. İyi ki tanışmışız.
çi...k
Pelin Hanımdan önce bir çok doktora gittik ama Pelin Hanım gibi memnun kalmadık. Çocuklara ve ailelere yaklaşımı kesinlikle çok güzel . Çocuğum randevu gününün gelmesini hevesle bekliyor. Özellikle ergenlik dönemi için tavsiye ederim.
s....z
Pelin hanımla 2. Randevumuzu gerçekleştirdik bize verdiği bilgiler ışığında 1 aylık sürede 4,5 yaşındaki oğlumuzun dikkat eksikliği neredeyse %50 oranında azalma gösterdi ayrıca sadece bizimle değil oğlumuzun kreş öğretmeniyle bilgi alışverişinde bulunduğu için süreç çok hızlı ilerliyor kendisine minnettarız. Başarılarının devamını dilerim. Samsunda çok araştırma yaptık Pelin hanımdan yana karar verdiğimiz için gerçekten mutluyuz. Herkese sağlıklı günler dilerim.
k....
Pelin hanım için ilk aklıma gelenler güven duygusu , samimiyet ve sakın ses tonu. Dili sade ve her yaş düzeyi için kolay anlaşılır. Sunduğu örnekler, önerilerdeki sadelik işleri çok kolaylaştırıyor. Pek çok uzman, eğitimci, doktor vb. Açıklama yaparken kullandıkları dil yüzünden danışanla aralarına mesafe koyuyor sanki zor anlaşılır olmak istiyorlar İşte bu noktada Pelin hanımın farklılığı ortaya çıkıyor. Sakın ve yalın anlatımı , sorunların çözümüne dair iyi hissetmenizi , örnek ve önerilerin anlaşılır olmasını sağlıyor. DEHP li olan oğlum örnekleri ve tavsiyeleri şaşkınlıkla ve memnuniyet Le dinleyip geri bildirimde bulunuyor. Her meslekte olduğu gibi iyi insan diğerlerinden belirgin olarak ayrılıyor.
du...u
Pelin hanım odaya girer girmez güler yüzüyle ve naifligiyle karşıladı kızımın bazı hareketleri beni çok endiselenip otizmle alakalı goruslerini almak istedim kendisi en ince detaya kadar inceledi sordu kızımla oyunlar oynadı ve görüşlerini bize bildirdi. Çok açıklayıcı akıcı bir şekilde neler yapmamız neler yapmamız gerektiğini bildirdi 2,5 ay sonra tekrar görüşeceğiz kendisiyle biz çok memnun kaldık gerçekten
Pelin Çon Bayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Çon Bayhan, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Pelin Çon Bayhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Dikkat Testleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bağımlılık Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Çocuk ve Ergen Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Pelin Çon Bayhan adresi nerede?Pelin Çon Bayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı No:123 Hanedan Apartmanı Kat:3 No:7 (AHL Yapı Market üstü 3. kat)) Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Çon Bayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pelin Çon Bayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pelin Çon Bayhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Çon Bayhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pelin Çon Bayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Çon Bayhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pelin Çon Bayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 103 hasta / danışan, Pelin Çon Bayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.