IKOMT Konsept eğitimini tamamladıktan sonra IKOMT Turkey ekibine katıldım ve hala bu ekip içinde meslektaşlarımıza Türkiye’nin birçok ilinde eğitimler vermeye klinik tecrübemi paylaşmaya devam etmekteyim.
Randevu +69 daha fazla
Ortopedik Rehabilitasyon
Spor Fizyoterapisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Gloria Sports Arena
Su İçi Rehabilitasyon (Aqua Terapi)
Terapötik Egzersizler
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
ne...r
Profesyonel tenisçiyim, el bileği ağrım vardı.Uzun bir süredir gecmiyordu.İki seansla hemencecik toparladım.Seanslarda çok yardımcıydı ve özen gösterilerek yapıldı.Kendisi çok tatlı biri :) Benim görüşüm kendisi işini çok iyi yapıyor ve karşı tarafa da yansıtabiliyor ,böylelikle kolay toparlanabiliyorsunuz.
m....k
Omuz ağrısı sebebiyle kendisine danıştım, seans esnasında yaptırdığı hareketlerle ağrım epey azaldı. Nazik , iletişimi başarılı bir hocamız
ta...a
Pateller tendon ameliyatı geçirdim hafif ağrılarım vardı o şikayetle geldim. Seanslarımız gayet verimli geçti çözüm odaklı çalışmamız en önemlisiydi. Ağrıyı bulmaya yönelik ve onun üzerine çalışmalar gerçekleştirdik. Benim için verimli bi tedavi süreci oldu şu an kuvvet olarak daha da iyi hissediyorum.
b...
Pelin Hanım'dan öncelikle çok memnun kaldım. Kol ağrılarım için başvurdum. Yarın üçüncü seansa gideceğim. Çok kısa sürede kolumda rahatlama başladı.
Kendisine internetten ulaşmıştım. Puan ve yorumları çok iyiydi kendisi çok ilgili kendisine tam 5 yıldız. Tavsiye ederim.
k...
Uzmanıma arkadaşımın vasıtasıyla ulaştım. Boyun ve omuz ağrısı şikayetim vardı. Bir saatlik müdahale ve verdiği egzersiz programı sayesinde gayet iyiyim, çok memnun kaldım. Çevreme tavsiye ederim.
be...y
Olimpik bir sporcu olarak Pelin Hanıma kasık bölgemde yaşadığım ağrı şikayetiyle başvurdum. Antremanlarımı yapmakta zorlanıyor ve bu durum müsabakalarıma az bir süre olmasından dolayı beni oldukça olumsuz etkiliyordu. Pelin Hanımla bu durumu anlattıktan sonra hızlı bir şekilde aksiyon aldık ve güzel bir tedavi süreciyle ağrı seviyemi sıfıra çekmeyi başardık. Hem kısa sürede antrenmanlarıma dönmüş oldum hem de kayıp sürem çok kısa olmuş oldu. Etkili tedavisi ve ilgisi için kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
Sinir hasarı ve kas kaybı sebebiyle başladığım fizik tedavi sürecinde Pelin hoca sayesinde manuel terapiyle tanıştım. Öncesinde farklı kurumlarda birden fazla fizyoterapistle çalışmama rağmen klasik egzersizlerden ve elektro terapiden öteye gidememiştim. Pelin hoca sayesinde sinir hasarına yönelik bir tedavi olduğunu ve vücudun ihtiyaç duyduğu egzersizleri klasik sayılar dışında vücudun ihtiyacını kadar yapılacağını öğrendim. Çalıştığımız sürece enerjisi, samimiyeti ve pozitif yaklaşımıyla her zaman güven verdi. Aklıma takılan her soruda anlayacağım şekilde bıkmadan detaylı açıklamalar yaptı. İrtibat halinde bulunduğu uzman arkadaşları ve hocaları ile bana daha iyi gelebilmek için zaman zaman istişare etti. Kendisine gönül rahatlığıyla ulaşıp yardımını isteyebilirsiniz.
Dizimde ve omuzumda muhtemelen yıllar içerisinde gelişen ve genellikle spor yaparken tekrarlayan bazı sıkıntılarım vardı. Bunlarla ilgili başka profesyonellerden bazı görüşler de aldığım oldu. Bugün Pelin hanıma da muayene oldum ve iyi ki de oldum. Bir kere çok iyi bir dinleyici ve teşhiste çok detaycı. Muayeneyi adım adım nakış işler gibi sonuca ulaştırıyor, tam ve eksiksiz. Bilgili, tecrübeli ve açıklayıcı. Randevu sırasında durumumu bana açıkladı, sonunda beni yönlendirdi ve bana faydalı olacak planları hemen yaptı. Yapabilirsin diyebilmek; yapamassın-yapmamalısın demek kadar yetkinlik ister bence belki daha fazla. Pelin hocam bu yetkinlikte birisi. Tavsiye ediyorum.
er...n
Pelin Hanım, benimle son iki yıldır çalışan bir fizyoterapist olarak, harika bir iş çıkarıyor! Profesyonelliği, özeni ve sabrı sayesinde tedavim boyunca büyük ilerleme kaydettim. Her zaman motive edici ve destekleyici bir tutum sergilediği için onunla çalışmak gerçekten keyifliydi. Sağlık sorunlarımla ilgili her adımda yanımda olduğu için minnettarım. Kesinlikle en iyi fizyoterapistlerden biri! 70 yaşın üstünde biriyim ve 6 ay önce çok ağır bir rahatsızlık geçirdim. Omuzumdaki sakatlıktan dolayı son iki senedir hiçbir spor aktivitesi yapmıyordum. Ancak Pelin Hanım sayesinde eski sağlığıma kavuştum.
su...a
Dizden (menisküs) yapılan karmaşık bir ameliyattan sonra uzman Pelin'e başvurduk. Yüksek nitelikleri ve profesyonelliği sayesinde, iki rehabilitasyonla iyileşmede ciddi ilerleme kaydedilmesi mümkün oldu. Herkese tavsiye ederim.
Pelin Deniz Duygulu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Deniz Duygulu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Pelin Deniz Duygulu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Boyun Fıtığı, Eklem Eğriliği, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi.
Pelin Deniz Duygulu adresi nerede?Pelin Deniz Duygulu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Belek Mahallesi Turizm Caddesi No:1/4B Antalya
- Muratpaşa Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Deniz Duygulu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Pelin Deniz Duygulu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Pelin Deniz Duygulu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Deniz Duygulu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Pelin Deniz Duygulu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Deniz Duygulu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pelin Deniz Duygulu hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Pelin Deniz Duygulu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.