Ankara' da Psikoloji lisans eğitimimi bitirdikten sonra Klinik Psikoloji alanında yüksek lisansımı Beykent Üniversitesi’nde tamamladım. Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünü inceleyen master tezimi yazdıktan sonra Klinik Psikoloji üzerine uzmanlığımı aldım.

Yetişkinlere yönelik almış olduğum Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi eğitimleri ile bireysel seanslarını bu ekollere bağlı kalarak yapmaktayım. Kognitif Psikoterapi workshoplarına katıldım; Kısa Süreli Çözüm Odaklı Psikoterapi, Alkol ve Madde Bağımlılığı,Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Ölüm ve Yas üzerine eğitim aldım ve çalışmalarıma devam etmekteyim. Çift ve Aile Terapisi eğitimlerimi tamamladım, danışanlarıma bu alanda da hizmet vermekteyim.

Dikkat, hafıza, algılama, bellek gibi işlevleri ölçen Nöropsikolojik Testleri uygulama alanında yetkinliğim vardır. Yetişkinler için uygulanan MMPI-Çok Yönlü Kişilik Envanteri ve TAT-Tematik Algı Testi yapmaktayım. Çocuk değerlendirmede kullanılan; Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, CAT-Çocuklar için Tematik Algı Testi, Goodenough Harris Bir İnsan Çiz Testi, Catell 2A Zeka Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, AGTE- Ankara Gelişimsel Tarama Envanteri, Gessel Gelişim Figürleri, Peabody Resim-Kelime Birleştirme Testi, Louissa Duss Psikanalitik Hikayeler Testi ve Benton Görsel Bellek Testleri’ni çocuklarla yaptığım seanslarda uygulamaktayım.

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yetişkin ve ergen servisinde konsültasyonlarına katılmış, Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi'nde psikoloji ünitesinde hasta vizitlerine katılmıştır. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde yaygın gelişimsel bozukluk tanısı almış bireylerle çalışmış, Bilişsel Davranışçı Terapi ekolüne bağlı olarak sosyal fobi grubunda co-terapist olarak görev almıştır.

Uzmanlık alanları; Kaygı Bozuklukları (Panik Atak, Sosyal Fobi, Sınav Kaygısı, Özgül Fobiler..), Depresyon (Majör Depresif Bozukluk), Bipolar Bozukluk, Duygudurum Bozuklukları ve OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk) ‘dir.

Çeşitli dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunmakta, çeşitli televizyon programlarına Uzman Psikolog olarak konuk olmuştur. Aynı zamanda eğitimler düzenlemektedir. Kadıköy, Bağdat Caddesi’nde hafta içi her gün 10.00-20.00, cumartesi ve pazar günleri ise 10.00-16.00 saatleri arasında aktif olarak danışan görmekte, İstanbul dışındaki danışanlarına online terapi hizmeti vermektedir.

Aldığı Eğitimler:

- Kabul ve Kararlılık Terapisi
- Çocuklara Yönelik Bilişsel Davranışçı Terapi
- Oyun Terapisi
- Nöropsikolojik Test Bataryası
- MMPI (Çok Yönlü Kişilik Envanteri)
- TAT (Tematik Algı Testi)
- Çocuk Değerlendirme Testleri

Online Görüşme

Banka Havalesi

Bagdat Cad. Berna Sok. No:7 Suadiye/Kadikoy, Kadıköy, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Randevu +19 daha fazla

Makaleler

V
Konum: Terapi Merkezi Bireysel Terapi

İlişki problemlerim için terapi alıyorum. Her seans yeni bir ufuk açılıyor önümde. İlk terapiye gelişim ve çok memnunum. Pelin Hanım ilgili ve detayları hemen yakalıyor. İlişkim çıkmaz bir sokakken şuan uzun bir yolda emin adımlarla ilerliyor. Bundan dolayı mutluyum.

Konum: Terapi Merkezi Randevu

Ben 3 tüp bebek tedavisinden sonra darmadağın olmuş vaziyette Pelin Hanımı buldum.tüm inancımı yitirmiştim.Doktorum terapi almamı söylemişti.Bu vasıtayla Pelin hanımla tanıştık.Terapiye başladıktan 3 ay sonra doğal yollarla gebe kaldım.Stresi yönetmeyi öğrendim Pelin Hanımdan.Tüm gebelik sürecimi ve lohusalık sürecimi Pelin Hanım ile atlattım. Stresi yönettiğim icin hayatimi çok daha guzel ve anlamlı geçiriyorum. Bu çok büyük bir mutluluk.

Konum: Terapi Merkezi İlişki Terapisi

Panik atak ile ilgili calisiyoruz Pelin Hanimla, ben her atak gecirdigimde vucudumda cesitli semptomlar ortaya cikiyodu.Suan hepsi duzeldi cok sukur.Pelin hanimla gorusmelere basladigimdan beri kendimi daha iyi hissediyorum.Cok ozverili ve cok dikkatli.Hicbir detayi atlamiyor.Pelin Hanimin psikologum olmasindan dolayi cok mutluyum.

T
Konum: Terapi Merkezi İlişki Terapisi

İliski problemlerim icin terapi aliyorum. Destek qlmak istedigim en onemli konu aldatma psikolojisi ile ilgiliydi.İliski icerisindeki yas ve depresyon sürecimi cozmek icin terapi hizmeti aliyorum Pelin hanimdan.Surecimden cok memnunum.İliskilerimi daha kontrollu yasadigimi hissediyorum.Pelin hanimin beni cok iyi anladiginu dusunuyorum bu beni mutlu hissettiriyor.

Z
Konum: Terapi Merkezi Bireysel Terapi

Yoğun kaygı için terapi alıyorum. Alanında başarılı, deneyimli ve güleryüzlü. Bir zorluk yaşadığımda Pelin Hanıma seans dışında da ulaşabilmem benim için çok önemli.Hergün panik atak geçiriyordum. Terapiye başladıktan bir süre sonra hepsi kesildi.Doğru yaklaşımla hayatımın en zor günlerini geride bıraktım.

Konum: Terapi Merkezi Bireysel Terapi

- [ ] Genel olarak duygu durumum kotu oldugu icin bir psikolog arayisina girdim. Pelin Hanim ile tanistigimda onun enerjisini ve yaklasimini cok sevdim.Deneyimli ve profesyonel bir kisi.Kendimi terapideyken cok iyi hissediyorum.Hic yargilanmadan dinleniyorum.Bana kendimin degerini ortaya cikarmami sagladi Pelin Hanim.

Konum: Terapi Merkezi Çift Terapisi

Pelin Hanimdan cift terapisi aliyorum. İliskimde cozemedigim bir cok seyi cozmem ve bu surecte daha objektif, daha kararli ve daha sakin gitmem benim icin onemliydi. Belli basli durumlarda ofke problemim ortaya ciktigi icin zorluk yasiyordum. Ancak terapide ofkemi nasil kontrol edebilecegimi, nasil yonetebilecegimi ogrendim. Bu farkindalik bana ve iliskime ivme kazandirdi. Terapiye her hafta duzenli olarak gidiyor ve verim aliyorum.

Konum: Terapi Merkezi Psikoterapi

Yoğun bir depresyon için başvurdum Pelin Hoca’ya. Uzun süredir sevam ediyorum. Kaygılarım da var ve çok iyi ilerlediğimi düşünüyorum. Kendimi sevmeye başladığımda kaygılarım ve depresyonum düzelmeye başladı. Kendimi sevmeme yardım etti Pelin Hocam. Duzeltemedigim noktalari duzelttim onunla birlikte.

Ş
Randevu doğrulandı
Konum: Terapi Merkezi Bireysel Terapi

Pelin Hanım ile genel olarak sosyal anksiyete üzerine çalıştık.Pelin Hanım durumlara profesyonelce yaklaşıyor ve nokta atışı açıklamalarda bulunuyor . Güleryüzle ve samimi olarak yaklaşıyor ve bu da kişiye güven veriyor.Pelin Hanım ile güzel ve yararlı bir süreç geçirdim .Bu süreçte olaylara farklı açılardan bütüncül olarak bakmaya başladım . Benim çok büyük olarak gördüğüm durumların aslında ne kadar küçük ve aşılabilir olduğunun farkına vardım . Hayat düzeni , üretkenlik ve kisisel gelişim konusunda faydalı bilgiler elde ettim .

Ş
Konum: Terapi Merkezi İlişki Terapisi

Pelin Hocam detaylı tüm açıklamaları başvurduğum konuya dair verdi. Her seansımda zamanında başladık. Pelin Hocam ile benim genel iletişim ve ilişkilerle ilgili konum üzerine oldukça çok çalışma yaptık. Evlilik ve çocuk ile ilgili yönlendirmeleri, evlilik sürecimde aslında doğru bildiğim yanlışlar ile ilgili revizyonlar sayesinde her şey şuanda çok pozitif ilerliyor. Pelin Hocam’ın yönlendirmeleri ve tavsiyeleri genel hayat görüşüme ve ilişkilerime sağlıklı yön vermeme çok yardımcı oldu. Çok fazla araştırma yapıp da kendisinu buldum. İyi ki bulmuşum çünkü hayatım kattığı dokunuşlar sayesinde bambaşka bir insan oldum diyebilirim. Kendimi ifade etmemin binbir çeşidi olduğunu öğrendim. Özgüvenimi hocam sayesinde tekrar kazandım. Artık ilişkilerimde çok daha yapıcı ve şeffaf bir iletişim kuruyorum. Bu bana çok iyi geldi.