Diyetisyen Pelin GÜLOĞLU
Hürriyet Mahallesi Doktor Yaşar Eryılmaz Caddesi No:2 AĞRI İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, Ağrı

Diyabet Diyeti

Gebelik ve Beslenme

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme +13 daha fazla

Gut Hastalığı ve Beslenme

Hastalıklarda Beslenme

Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme

Konum: Diyetisyen Pelin GÜLOĞLU Diyabet Diyeti

Pelin hanımla uzun süredir çalışıyoruz. Kendisi çok ilgili bir diyetisyen. Tahlillerimle beraber yanına gittiğimde bana gerçekten doyurucu bir diyet listesi verdi. Sayesinde 30 kiloya yakın bir kilo verdim. Herkese tavsiye ediyorum.

Dyt. Pelin Güloğlu

Teşekkür ediyorum :)