Psk. Pelin Keskin Civa

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Psk. Pelin Keskin Civa, Okan Üniversitesi'nde psikoloji lisans eğitimini tamamladıktan sonra, aynı üniversitede Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programına devam etmiş ve özellikle travma odaklı terapi alanında uzmanlaşmıştır.

Mesleki kariyerine Novida Psikoloji bünyesinde devam eden Pelin Keskin Civa bireylere psikolojik destek sunarak ruh sağlığını güçlendirmeyi ve danışanlarının yaşam kalitesini artırmayı hedeflemektedir. Alanındaki güncel gelişmeleri yakından takip ederek, bilimsel temelli terapi yaklaşımlarını uygulamaktadır.

Bostancı Mah. Dülbentçi Sok. Tözüm Apt No:7/1 D:9, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Novida Psikoloji

Yaşadığım ağır travmatik bir süreç sebebiyle arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım Pelin Hanım'a. Yaklaşık 8-9 ay devam ettim. Kendimi çok daha mutlu hissetmeye başladım. Kendimi hissettiğim boşluktan çıkartım ve daha net kararlar alabildim. Özgüvenim arttı. Kendinizi Pelin Hanım'ın yanında çok rahat hissediyorsunuz. Bir arkadaşımla konuşuyormuş gibi rahat açabildim kendimi. Tüm süreçten çok memnun kaldım.

Y

Aşırı strese bağlı tükenmişlik sendromu yaşıyordum. Tavsiye üzerine Pelin Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 1,5 sene devam ettim. Normalde sorunlarımı çok daha öncesinde aşmıştım ama bana fayda sağladığını düşündüğüm için ben devam etmek istedim. Sosyal hayatımda çok ciddi değişimler oldu. Stres düzeyim azaldı. Bakış açım değişti ve farkındalığım arttı. Pelin Hanım'ın harika bir enerjisi var. Kendinizi güvende hissediyorsunuz. Ben de gerçekten bana faydalı olacağını hissettim.

Panik atak sebebiyle tavsiye üzerine Pelin Hanım'a ulaştım. 15 seans aldım. Bu durumun çocukluk travmalarımdan kaynaklandığını tespit etti. EMDR terapisi uyguladı ve tüm sorunlarımdan kurtuldum. Pelin Hanım çok sıcakkanlı, sakin, anlayışlı ve ilgili bir uzman. Danışana gerçekten güven veriyor. Yine bir sorun yaşasam tercihim Pelin Hanım olur.

Pelin Hanım'ı bir tanıdığım sayesinde tanıdım ve iyi ki tanımışım diyorum! Kendisi çok kibar, çok bilgili ve sıcak bir şekilde yaklaşıyor her şeye. Benim için bir psikologda en önem verdiğim şeylerden birisi iletişim. Pelin Hanım'la bu iletişimi çok güzel kurduk. Geçmiş travmalarımın özellikle son zamanlarda beni ve şu anki hayatımı çok etkilediğini fark ettim. Bu yüzden kendisiyle görüşmek ve ona danışmak istedim. Kendisi de beni çok güzel yönlendirdi ve yönlendirmeye devam ediyor. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim.

Kendisine daha önce gitmiş bir danışanın tavsiyesi ile ulaştım. Bazı çocukluk travmalarımı sayesinde aştım. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

Pelin Hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmediğim bir dönemdeydim. Daha önce de terapi deneyimim oldu ve verim alamadım. Pelin Hanımla çalıştığımızda ise gerçekten inancımı kaybettiğim bir noktada inancımı tazeledi. Seans içerisinde danışanın neye ihtiyacı olduğunu hızlı fark eden ve danışana göre esneyebilen bir terapist. Hastaya bildiği teknikleri uygulayacağı bir iş gibi değil, insan olarak yaklaşan ve anlamaya çalışan özverili bir uzman. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

T

Sevgili Psikolog Pelin Hanım’a bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Her şeyin üst üste geldiği bir dönem geçiriyordum ve bu dönemi psikolojik olarak daha güçlü yönetebilmek adına Pelin Hanım’a başvurdum. Karışık ve işin içinden çıkılmaz olarak gördüğüm dönemde seanslarımızda bana nefes aldıracak kapılar aralayarak daha iyi düşünebilmemi, öz farkındalığımı arttırarak daha sağlam kararlar alabilmemi ve geçmişimden güç alarak bugünüme daha mutlu bakabilmeyi; güler yüzü, sonsuz anlayış dolu ifadesi ve sıcak yaklaşımı ile aşılayan destekçim oldu. Yolunuzdaki ışığı daha güçlü kılmak isterseniz Sevgili Psikolog Pelin Keskin Civa tavsiyemdir.

Hayatımın en zor dönemlerinden birini artık kendi başıma atlatamayacağımı anladığımda tavsiye üzerine Pelin Hanım ile yollarımız kesişti. Hem çok profesyonel hem de çok samimi hissettiren danışanına daha ilk seansta güven aşılayan bir terapist. İyileşmenin çok uzun zaman alacağını düşünürken Pelin Hanım sayesinde çok kısa sürede bu kaostan çıkmayı başardım. Bu dönüm noktasında hayatıma dokunuşu ile daha mutlu, özgüvenli ve sağlıklı ilişkiler kurabilen bir insan olmamı sağladığı için kendisinden çok memnun kaldım. Hayatında sıkıştığını ve zorlandığını hisseden herkese Pelin Hanım ile görüşmelerini tavsiye ederim. Aslında hiçbir şeyin düşündükleri kadar karanlık olmadığını gösterecektir. Ben bu süreci kendisi ile geçirdiğim için çok mutlu hissediyorum. Dilerim ihtiyacı olan herkes Pelin Hanım ile karşılaşır.

Bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım Pelin Hanıma. Aşmakta zorlandığım bazı durumlar vardı, kendisi bu süreçte bana çok yardımcı oldu. Çevreme de tavsiye ettim.

Y

Travmatik bir olay yaşadıktan sonra Pelin Hanıma başvurdum. Kullandığı teknikler ve mesleki becerisiyle süreci sağlıklı geçirmem ve aşmamda bana çok katkısı oldu. Hayatıma güzel dokunuşlar yapan değerli bir terapist kendisi.