Mesleki kariyerine Novida Psikoloji bünyesinde devam eden Pelin Keskin Civa bireylere psikolojik destek sunarak ruh sağlığını güçlendirmeyi ve danışanlarının yaşam kalitesini artırmayı hedeflemektedir. Alanındaki güncel gelişmeleri yakından takip ederek, bilimsel temelli terapi yaklaşımlarını uygulamaktadır.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Travma Terapisi
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Novida Psikoloji
Yaşadığım ağır travmatik bir süreç sebebiyle arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım Pelin Hanım'a. Yaklaşık 8-9 ay devam ettim. Kendimi çok daha mutlu hissetmeye başladım. Kendimi hissettiğim boşluktan çıkartım ve daha net kararlar alabildim. Özgüvenim arttı. Kendinizi Pelin Hanım'ın yanında çok rahat hissediyorsunuz. Bir arkadaşımla konuşuyormuş gibi rahat açabildim kendimi. Tüm süreçten çok memnun kaldım.
y.....
Aşırı strese bağlı tükenmişlik sendromu yaşıyordum. Tavsiye üzerine Pelin Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 1,5 sene devam ettim. Normalde sorunlarımı çok daha öncesinde aşmıştım ama bana fayda sağladığını düşündüğüm için ben devam etmek istedim. Sosyal hayatımda çok ciddi değişimler oldu. Stres düzeyim azaldı. Bakış açım değişti ve farkındalığım arttı. Pelin Hanım'ın harika bir enerjisi var. Kendinizi güvende hissediyorsunuz. Ben de gerçekten bana faydalı olacağını hissettim.
Panik atak sebebiyle tavsiye üzerine Pelin Hanım'a ulaştım. 15 seans aldım. Bu durumun çocukluk travmalarımdan kaynaklandığını tespit etti. EMDR terapisi uyguladı ve tüm sorunlarımdan kurtuldum. Pelin Hanım çok sıcakkanlı, sakin, anlayışlı ve ilgili bir uzman. Danışana gerçekten güven veriyor. Yine bir sorun yaşasam tercihim Pelin Hanım olur.
m...
Pelin Hanım'ı bir tanıdığım sayesinde tanıdım ve iyi ki tanımışım diyorum! Kendisi çok kibar, çok bilgili ve sıcak bir şekilde yaklaşıyor her şeye. Benim için bir psikologda en önem verdiğim şeylerden birisi iletişim. Pelin Hanım'la bu iletişimi çok güzel kurduk. Geçmiş travmalarımın özellikle son zamanlarda beni ve şu anki hayatımı çok etkilediğini fark ettim. Bu yüzden kendisiyle görüşmek ve ona danışmak istedim. Kendisi de beni çok güzel yönlendirdi ve yönlendirmeye devam ediyor. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Kendisine daha önce gitmiş bir danışanın tavsiyesi ile ulaştım. Bazı çocukluk travmalarımı sayesinde aştım. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
d...
Pelin Hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmediğim bir dönemdeydim. Daha önce de terapi deneyimim oldu ve verim alamadım. Pelin Hanımla çalıştığımızda ise gerçekten inancımı kaybettiğim bir noktada inancımı tazeledi. Seans içerisinde danışanın neye ihtiyacı olduğunu hızlı fark eden ve danışana göre esneyebilen bir terapist. Hastaya bildiği teknikleri uygulayacağı bir iş gibi değil, insan olarak yaklaşan ve anlamaya çalışan özverili bir uzman. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
t...
Sevgili Psikolog Pelin Hanım’a bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Her şeyin üst üste geldiği bir dönem geçiriyordum ve bu dönemi psikolojik olarak daha güçlü yönetebilmek adına Pelin Hanım’a başvurdum. Karışık ve işin içinden çıkılmaz olarak gördüğüm dönemde seanslarımızda bana nefes aldıracak kapılar aralayarak daha iyi düşünebilmemi, öz farkındalığımı arttırarak daha sağlam kararlar alabilmemi ve geçmişimden güç alarak bugünüme daha mutlu bakabilmeyi; güler yüzü, sonsuz anlayış dolu ifadesi ve sıcak yaklaşımı ile aşılayan destekçim oldu. Yolunuzdaki ışığı daha güçlü kılmak isterseniz Sevgili Psikolog Pelin Keskin Civa tavsiyemdir.
f...
Hayatımın en zor dönemlerinden birini artık kendi başıma atlatamayacağımı anladığımda tavsiye üzerine Pelin Hanım ile yollarımız kesişti. Hem çok profesyonel hem de çok samimi hissettiren danışanına daha ilk seansta güven aşılayan bir terapist. İyileşmenin çok uzun zaman alacağını düşünürken Pelin Hanım sayesinde çok kısa sürede bu kaostan çıkmayı başardım. Bu dönüm noktasında hayatıma dokunuşu ile daha mutlu, özgüvenli ve sağlıklı ilişkiler kurabilen bir insan olmamı sağladığı için kendisinden çok memnun kaldım. Hayatında sıkıştığını ve zorlandığını hisseden herkese Pelin Hanım ile görüşmelerini tavsiye ederim. Aslında hiçbir şeyin düşündükleri kadar karanlık olmadığını gösterecektir. Ben bu süreci kendisi ile geçirdiğim için çok mutlu hissediyorum. Dilerim ihtiyacı olan herkes Pelin Hanım ile karşılaşır.
m...
Bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım Pelin Hanıma. Aşmakta zorlandığım bazı durumlar vardı, kendisi bu süreçte bana çok yardımcı oldu. Çevreme de tavsiye ettim.
y...
Travmatik bir olay yaşadıktan sonra Pelin Hanıma başvurdum. Kullandığı teknikler ve mesleki becerisiyle süreci sağlıklı geçirmem ve aşmamda bana çok katkısı oldu. Hayatıma güzel dokunuşlar yapan değerli bir terapist kendisi.
Pelin Keskin Civa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Keskin Civa, Psikoloji. Size Pelin Keskin Civa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Evlilik Terapisi, Randevu, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi, Yas Terapisi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme.
Pelin Keskin Civa adresi nerede?Pelin Keskin Civa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı Mah. Dülbentçi Sok. Tözüm Apt No:7/1 D:9 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Keskin Civa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Pelin Keskin Civa uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Pelin Keskin Civa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Keskin Civa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Pelin Keskin Civa hangi dilleri konuşuyor?Pelin Keskin Civa ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pelin Keskin Civa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Keskin Civa tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pelin Keskin Civa hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Pelin Keskin Civa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pelin Keskin Civa hangi sigortaları kabul ediyor?Pelin Keskin Civa tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Psikologlar
İstanbul bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar