Lisans eğitimini, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde 93 ortalamayla birincilikle tamamladı. Kılıçarslan İlkokulu ve Taptuk Emre Ortaokulunda stajyer psikolojik danışman olarak görev aldı. Lisans eğitiminin hemen ardından PDR Tezli Yüksek Lisans programını kazandı ve halen yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2023 yılında sizlere kaliteli hizmet sunmak adına Psikolojik Danışman Onur ŞENEL ile birlikte Psiko Akış’ı faaliyete geçirmişlerdir. Özellikle çocuk, ergen ve yetişkin terapisi alanlarında online ve yüz yüze danışan kabul etmektedir. Terapide Rogerian, BDT, Duygu Odaklı ve Psikodinamik ekolleri merkeze alırken diğer yaklaşımlardan da faydalanmakla beraber her danışana özgü bir şekilde ilerlemeyi önemseyerek psikoterapi sürecinde bütüncül bir perspektiften yararlanmaktadır.
EĞİTİMLER
•Psikodinamik Yönelimli Çocuk Merkezli Oyun Terapisi (Süpervizyonlu) (Klinik Psk. Selçuk TOKAÇ, 2024).
•DEHB İçin Yapılandırılmış Oyun Terapisi Eğitimi (Klinik Psk. Selçuk TOKAÇ, 2024).
•Bilişsel Davranışçı Terapi (Süpervizyonlu) (Prof.Dr. Murad Atmaca) 2023.
•Oyun Terapisi 2022.
•Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi 2023.
•Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri 2023.
•Çocuk BDT, Oyun ve Masal Terapisi (Süpervizyonlu) (Bilgelik Enstitüsü, Lütfü Kaan Özdemir) 2023.
•Kriz, Travma, Yas ve Ölüm Psikoterapisi 2023.
SEMİNER ve SEMPOZYUMLAR
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Benton Görsel Bellek Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
PSİKO AKIŞ
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Kariyer Danışmanlığı
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
PSİKO AKIŞ
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Psikodinamik Psikoterapi
Çocuk Gelişim Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
fa...k
Kendilerini tanıdığım için ,yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım.. Oğlum için oldukça güzel ilerledi süreç.... İyiki varsınız Pelin hocam.... Gerek seans larda gerekse ihtiyaç olduğu acil durum larda tam destek sağlayan bir kurum.. 8 yaşında ki oğlum pelin hanım sayesinde oldukça güzel ilerledi... Çocuklar da ki etkisi inanılmaz huzur dolu bir ortam... Bizim kıymetli mız pelin hocam.
b....k
Gelecek kaygısı ve anksiyete bozukluğu için başvurdum. Bana seanslar çok iyi geldi. 5 - 6 ay gittim. Şehir dışına çıkacağım için bırakmak zorunda kaldım. Çok memnunum. Bırakmak istemiyordum kendisini. Kısa sürede olumlu sonuçlar aldım. İlk seanstan beri sorunlarımın azaldığını gördüm. İlişkilerimde bile büyük katkısı oldu. Yakın çevremdeki insanlara tavsiye ederim.
i̇...ö
Kızım babasıyla 17 yaşında tanıştı ve onun için çok zorlu bir süreç olacağının farkındaydım. Çok kaygılandı şaşırdı kabullenemedi. Eşimle yıllarca ayrı kaldık ve tekrar bir araya geldik. Kızımı kendim büyüttüm belki babasından hiç bahsetmemek hataydı. Pelin hanım o kadar anlayışlı o kadar duygu dolu birisi ki bize çok destek sağladı. Kızımın uykuları düzene girdi. Aç olmadığı halde yemek yiyordu ve çok kilo almıştı şu an kontrolü sağladık. Vee en önemlisi Kızım babasını kabul etti tekrar mutlu aile olma yolundayız. Psiko Akış'ı ve Pelin hanımı çookk tavsiye ederiz yolunuz düşmezse de yolunuzu buraya kesinlikle düşürün hayatı yaşamak istiyorsanız
d....f
Konya oyun terapisi arayışındaydık. Oğlum ne desek hayır diyordu öfkeli hep karşı çıkıyor kreşte de uyarılar gelmeye başlayınca Pelin hanımı tavsiye ettiler. Çok samimi bulduk kendisini ve oyun odasi da cok güzeldi bizimkinin en sevdiği yer çadır oyun odasında. Pelin hanım hem oğlumuza yardımcı oldu hem de bize ebeveynlik konusunda çok katkıda bulundu. Oğlumun öfkesi çok fazla azaldı şu an arkadaşları olup anlaştığını görünce çok mutlu oluyoruz hatta hiç bırakmak istemiyor Pelin hanımı da. Tavsiye ederiz.
Kızım çok içekapanık olduğu için yakınıyorduk ve bu süreçte soluğu Pelin hanımın yanında aldık. İçekapanık, kıskanç, suratı hep asıktı. arkadaşları tarafından da dışlandığını biliyorduk dalga geçiyorlardı kızımla. Daha önce aldığımız oyun terapileri yetersiz kaldı kızım konuşmadı, gitmek istemedi ama Pelin hanımla çok iyi anlaştılar enerjisi çok güzel kendisinin. Kızım artık konuşuyor ve kendini çok iyi ifade ediyor Pelin hanım sayesinde. Doğru ve sağlıklı arkadaşlıklar kurduğunu gördüğümüz için çok mutluyuz. Ayrıca bu süreçte biz ebeveynlere de oldukça katkısı oldu. Bizim yaklaşımlarımızın ne kadar önemli olduğunu öğrendik. 2 aydır devam ediyoruz ve devam etmeyi de düşünüyoruz. Her hafta düzenli bir şekilde. Tavsiye ederim Konya’nın en iyi oyun terapistlerinden kendisi.
m....b
Pelin hanımla eşimle ayrılık sürecindeyken destek almaya başladım. Çocuğum da vardı ve kafam oldukça karışıktı. Ne yapacağımı şaşırıyordum. Nasıl bir noktadan nasıl bir noktaya geldiğime inanamıyorum. Aldatılma, yalanlar, maddiyat, manipülasyon hepsine nasıl katlandım bilmiyorum. Pelin hanım sayesinde her şeyi aşacak gücüm oldu. Diğer yandan annelik yapmayı unutmuştum çocuğuma. Kendi hayatıma güçlü bir dönüş yaptım ve çocuğumla şu an çok mutluyum. Arındığımı hissediyorum. Üstesinden gelmemi Pelin hanımın desteğine borçluyum. Konya’daki en iyi psikologlardan ve kendisini çok beğeniyorum çok samimi buluyorum. Tavsiye ediyorum ayağa kalkmak istiyorsanız terapi almak doğru karar özellikle ki Pelin hanımla…
Konya psikolog arayışındaydım ve Pelin Hanımla tanıştım. Anksiyete üzerine şikayetlerim çok kısa sürede çözüldü. Psiko Akış'a ve Pelin Hanıma minnettarım. Kendisi anksiyete bozukluğu üzerinde çok uzman birisi. Tamamen gizliliğe önem veriyor. Konya' da psikolog arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
f...
Akran zorbalığı ve öfke problemi sebebiyle oğlum için kendilerine başvuruda bulunmuştum. Biz görüşmelerimizden oldukça memnun kaldık, kendisini Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebiliriz ki hala da görüşmeye devam ediyoruz. Gayet iyi güler yüzlü ve mesleklerinde oldukça başarılılar.
m ...a
Pelin hanıma okb için başvurdum biri bitmeden diğeri başlıyordu bir türlü kurtulamazken şu an kendimde gelişimi goruyorum yapmadığımda eksiklik hissediyodum artık rahatsız edici o his çok az sürecin sonunda da tamamen bitecegine inaniyorum çok sıcakkanlı birisi de yargılamıyor güvende hissediyorum pelinhanim
al...i
Pelin Hanımla tanıştığım günden beri hayatım bambaşka bir noktaya geldi. Çocukluğumdan beri üzerimde taşıdığım travmaların etkisinden sıyrılabilmeyi başardım. Seanslarında size ve duygularınıza değer veren birisi. Bireysel terapilerimize halen devam etmekteyim. Kendisi tam anlamıyla bu işin ehli
Pelin Salar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Salar, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Pelin Salar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi.
Pelin Salar adresi nerede?Pelin Salar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşkan mahallesi, Yaka caddesi, Bahçıvan sokak No: 1/202 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Salar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Pelin Salar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Pelin Salar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Salar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Pelin Salar hangi dilleri konuşuyor?Pelin Salar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pelin Salar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Salar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pelin Salar hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Pelin Salar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pelin Salar hangi sigortaları kabul ediyor?Pelin Salar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.